bet man atrodo ir lt kazka esu maciusi,nors nesidomejau,bet akys buvo uzkliuve,man atrodo bazeje,aisku 100% negaliu garantuoti,nes ir toj bazej labai seniai buvau.
Sveikos merginos,
o papasakokite kaip pvz jusu vaikinai reaguoja i jusu prisegamus plaukus, tarkim pries einant miegoti juk issisegate plaukus, tai vyrai soko negauna?
maniskis tai normaliai reaguoja, jam grazu ilgi plaukai, tai visad nori, kad isisegciau tuos tresus
tik vargstu as su jais labai, labai man jie veliasi
.... ko tik nedariau kuom tik netepiau vistiek veliasi...
o papasakokite kaip pvz jusu vaikinai reaguoja i jusu prisegamus plaukus, tarkim pries einant miegoti juk issisegate plaukus, tai vyrai soko negauna?

QUOTE(mazzootia @ 2009 02 21, 15:44)
Sveikos merginos,
maniskis tai normaliai reaguoja, jam grazu ilgi plaukai, tai visad nori, kad isisegciau tuos tresus
tik vargstu as su jais labai, labai man jie veliasi
.... ko tik nedariau kuom tik netepiau vistiek veliasi...

na koks senamadisku paziuriu gal ir blogai reaguoja , bet kai siais laikai tiek visko yra tai cia tas plauku prisisegimas /prisiauginimas kaip kad dantu valymas . juk nemanau kad kazkas keistai reaguoja, kai dantis valomes

bent mano draugui tai normalu.

QUOTE(linuxox @ 2009 02 21, 12:04)
tikrai esu maciusi ir grifku prisegamu pirkti,ir zebruotu ar dar kokiais nors rastais primargintu atkarpeliu,taip pat ir normaliu spalvu,bet apie lt rinka nieko negaliu pasakyti ar yra tokiu dalyku.
yra kirpciuku prisegamu???

wenita,lt nemaciau,tik firmoje(UK) kurioje apie 4-5m apsipirkineju maciau situ dalyku.Grifkos tai man juokingai atrodo,nezinau kaip ant baltaodziu atrodo,bet juodaode esu maciusi,svelniai tariant ji atrode idomiai.
QUOTE(linuxox @ 2009 02 22, 11:08)
wenita,lt nemaciau,tik firmoje(UK) kurioje apie 4-5m apsipirkineju maciau situ dalyku.Grifkos tai man juokingai atrodo,nezinau kaip ant baltaodziu atrodo,bet juodaode esu maciusi,svelniai tariant ji atrode idomiai.
vat ir man idomu kaip ten atrodytu ta prisegta grifka,bet siaip galetu kazka sugalvot

QUOTE(Suzuki @ 2009 02 20, 23:42)
na man kripykloj su laku ziauriai juos supurske garbaneles susuko ir suvele kad pustesni butu. na atlaike visa diena garbanos, as pati nesuprantu kaip jos tokiais neissukuojamais kaltunais susivele
ir isvis pati neissukuojamiausia buvo apatine, pati siauriausia juosta, kurios manau isvis neliete kirpeja veldama
tai visa savaite buvau pasidejus, dar vyliaus issukuoti, siandien paemiau ismeciau nuardzius segtukus
seip tai ziauriai gaila, kad plaukai taip greit susigadino nes ne taip jau seniai nusipirkau
oj kaip gerai butu rasti atkarpeliu pirkt
o kazin kokia kainyte? 

oj kaip gerai butu rasti atkarpeliu pirkt

tai dar galejo nutikti ir del tos priezasties,kad ne visos kirpejos zino kaip tinkamai elgtis su priaugintais/prisegtais/prisiutais,zodziu pridetais plaukais.Zinau ne viena toki atveji,mano bent 3 klijentes,kiek pamenu,yra taip nukentejusios.Po kirpykliniu garbanojimu-plaukai susivele,bet joms visoms suko slapius plaukus su bigudukais,ir sodino porai val.po 'puodu'.Nuo znypliu dar taip ne vienai nera buve,turiu klijenciu,o ir pati anksciau kiekviena diena plaukus kepindavau su znyplemis-ir nieko,plaukai grazus blizgantys...Sitie plaukai yra prastesnes kokybes,todel visai nenuostabu,jog taip atsitiko,plauka reikejo is pradziu gerai paruosti,po tik daryti sukuosenas.Nenorekite moketi 200-300lt ir gauti auksciausios kokybes plaukus,bei nenusiminkite jeigu taip nutinka,juk vistiek nedaug kainavo,galima kitus nusipirkti

Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2009 02 22, 11:15)
vat ir man idomu kaip ten atrodytu ta prisegta grifka,bet siaip galetu kazka sugalvot
kad nesimatytu,kad prisegta
nes mano plaukai garbanoti,tai grifka neimanomas dalykas
buvau nusikirpus,tai pirma diena jau susegus buvau,kai susiraite
tai prisegama grifka butu man liux 

manau tikrai butu gera iseitis,bet kita vertus,jei grifkos koks krastas atsisegtu,tai tikrai juokingai atrodytu,zymiai blogiau nei kur kraste plauku juostos krastelis atsiseges

noreciau patarimo, noriu nusipirkti tresus tik nezinau kokius ar juosteliu komplektuka ar sruogelemis?
Mano plaukuciai apie 40cm bet plonyciai, noreciau pasistorint
o gal kai ploni tai matysis tie segtukai, tai is viso neverta pirkti?

QUOTE(katiliukas @ 2009 03 01, 21:09)
noreciau patarimo, noriu nusipirkti tresus tik nezinau kokius ar juosteliu komplektuka ar sruogelemis?
o gal kai ploni tai matysis tie segtukai, tai is viso neverta pirkti? 

sruogelemis tresai ?o kaip ten atrodo po viena segtuka uzsegta ant kiekvienos sruogeles.?hm idomu kaip atrodo.

QUOTE(mazullka @ 2009 03 03, 16:27)

as tai neisivaizduoju..

Kur patartumet pirkti plauku tresus,kokioje pardeje lietuvoje?nes norisi pirkti gyvai,kad pritaikyti spalva,nes jau buvau nusvilusi su spalva