Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

O man paaiškinkit, ar būna natūralių plaukų tresų sruogomis? Draugė rodė bet taip ir nesupratau ten natūralus ar ne ( sruoga maždaug 5 cm pločio).
Ir kaina vienos apie 25 Lt g.gif
Galvoju, gal reiktų nusipirkt, nes savųjų gyvenime neužsiauginsiu, o tai p noris. Bet mano plaukai trumpi, tai ir dilema kiek jų reiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 spalio 2009 - 21:15
o gal zinot kur galima nusipirti prisegamas ilgas juodas sruogas, naturalias? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 03 28, 22:23)
o naturoj foto bnutu galima pamatyti?  4u.gif
Papildyta:
O man paaiškinkit, ar būna natūralių plaukų tresų sruogomis? Draugė rodė bet taip ir nesupratau ten natūralus ar ne ( sruoga maždaug 5 cm pločio).
Ir kaina vienos apie 25 Lt  g.gif
Galvoju, gal reiktų nusipirkt, nes savųjų gyvenime neužsiauginsiu, o tai p noris. Bet mano plaukai trumpi, tai ir dilema kiek jų reiktų  g.gif

mmm. net nzn .. reijks pasidometi kur prekiauja plaukais .. arba draujges uzklausk, is kur jas gavo.
Atsakyti
Sveiki,norėjau užvest šią temą ir sužinot ar kas nors naudoja tokius grąžinimosi būdus. Palukus išsikarpom, jie išslenka ir t.t. O gražiom būt norisi...

Štai pasidomėjau ir radau įdomios informacijos.

Čia Džesikos Simpson parduotuvės plaukų prailginimas.
Vaizdinė medžiaga kaip jie dedami
Dar čia vaizdas kaip mergina matuojasi
http://www.youtube.c...h?v=bHnIZFklAMg

Būna ir kelių dalių prisegamų plaukų natūralių žmogaus plaukų ir dirbtinių.Kainos skiriasi.
http://www.youtube.c...h?v=zQNuRE0mytA

Būtų labai įdomu padiskutuot nes žadu nusipirkt. 4u.gif
Atsakyti
O čia oficialus tinklapis Jessica Simpson parduotuvės
http://www.hairuwear...a.aspx?pgID=997

Vaizdeliai
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Čia atskirų dalių jie dažniausiai pigesni nei Džesikos Simpson ir manau patogesni.
user posted image
Papildyta:
O čia radau Ebay visokių yra ir palyginau kainas, žinoma visokių yra natūralių ir ne O iš Kinijos natūralūs pigučiai visai,gundausi.http://shop.ebay.com...286Q2ec0Q2em301
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažulytė: 02 balandžio 2009 - 15:41
As tai prisiauginusi sruogelemis jau penkta karta ir man lb patinka thumbup.gif Bandziau tresa, nepatiko visai.. schmoll.gif Savi plaukai vienur, tresas kitur.. Kaip tu Olialia mergaiciu, kur seniau Sapro sou ardydavosi - baisu ziuret budavo. O sruogeles super, isimaiso tarp savu plauku ir visiskai neatskirsi kas kur.. Tik aisku kainuoja 3x brangiau negu tresai. O mano nuomone prisegami, tai isvis nesamone. Kiekviena ryta segiotis.. O kaip jeigu kur i kelione su ezerais, pirtim varai??? Is ispudingos ilgaplaukes dviem dienom pavirsti i trumpaplauke su penkiais plaukais ant galvos.. lotuliukas.gif
Atsakyti
girmantee ---> yra ir sruogomis pirkti smile.gif
yra visokio ilgio ir visokio plocio..
Atsakyti
QUOTE(vyteneur @ 2009 04 03, 20:55)
girmantee ---> yra ir sruogomis pirkti smile.gif
yra visokio ilgio ir visokio plocio..

bet va galvoju kaip labiau apsimoka g.gif
pati naudojiesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulytė @ 2009 04 02, 16:22)
Sveiki,norėjau užvest šią temą ir sužinot ar kas nors naudoja tokius grąžinimosi būdus. Palukus išsikarpom, jie išslenka ir t.t. O gražiom būt norisi...

Štai pasidomėjau ir radau įdomios informacijos.

Čia Džesikos Simpson parduotuvės plaukų prailginimas.
Vaizdinė medžiaga kaip jie dedami
Dar čia vaizdas kaip mergina matuojasi
http://www.youtube.c...h?v=bHnIZFklAMg

Būna ir kelių dalių prisegamų plaukų natūralių žmogaus plaukų ir dirbtinių.Kainos skiriasi.
http://www.youtube.c...h?v=zQNuRE0mytA

Būtų labai įdomu padiskutuot nes žadu nusipirkt. 4u.gif

Labai patiko pasakymas plaukus issikarpom,jie isslenka biggrin.gif jeigu nuo iskarpymo taip butu,tai jau senai isplikus buciau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(mama_Kristina @ 2009 04 03, 14:10)
As tai prisiauginusi sruogelemis jau penkta karta ir man lb patinka  thumbup.gif  Bandziau tresa, nepatiko visai..  schmoll.gif  Savi plaukai vienur, tresas kitur.. Kaip tu Olialia mergaiciu, kur seniau Sapro sou ardydavosi - baisu ziuret budavo. O sruogeles super, isimaiso tarp savu plauku ir visiskai neatskirsi kas kur.. Tik aisku kainuoja 3x brangiau negu tresai. O mano nuomone prisegami, tai isvis nesamone. Kiekviena ryta segiotis.. O kaip jeigu kur i kelione su ezerais, pirtim varai??? Is ispudingos ilgaplaukes dviem dienom pavirsti i trumpaplauke su penkiais plaukais ant galvos..  lotuliukas.gif

Ne visos olialia mergaites su tresais budavo,ten ilgos sruogos great lenghts ,kurios nesutvarkytais galais,kas turetu buti padaroma pabaigoje priauginimo,man irgi negrazu budavo ziuret,jau taip dirbtinai atrodo,linija savu plauku matydavosi,tikrai baisu ziuret drinks_cheers.gif o kas del tresu prisegimo,tai as irgi esu pries,bijociau net i gatve iseit,jeigu kas stipriau plaukus pakratytu lotuliukas.gif ir aplamai man juokingai,kai vakare nusiimi plaukus ir eini miegot,tai jeigu jau taip norisi ilgu plauku,tai bent prisisiut tresus arba sruogom prisiauginti,na cia mano tokia nuomone tiesiog blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
Nusipirkau as si savaitgali plaukus naturalius-sruogom.
Na nezinau, kaip tos kurios nesioja, kaip jos jauciasi, bet as asmeniskai gailiuosi. Eina sau-jei tiesus kaip styga, o maniskiai kaip savi tai vis tiek i galiukus tokie papure, nors ir tiesinu, bet vis tiek. Nebezinau ka daryti, mokejau 300 lt ir kaip i bala, tik spintoj voliosis blink.gif
gal as nemoku su jais tvarkytis, gal turit kas patarimu, kaip tie plauku galiukai naturaliau atrodytu?
Atsakyti
As kaip tik planuyoju pirkt, nes mano plaukai ploni ir tikrai neuzaugs iki norimo ilgio. O prisiauginimui tokiu pajamu siuomet neturiu.
Nejau jums taip blogai tresai? g.gif
Atsakyti
jei cia tresai vadinasi biggrin.gif net nezinojau blush2.gif
o siaip tai nezinau, jei istikro uzgula visus savus plaukus, siaip gal ir grazu, bet va kur savi plaukai virsugalvyje lieka, tai ju taip neistiesinsi, kaip tuos pirktinius plaukus.
Na nezinau, va prasidariau darbe,tai mergaite viena sake, kad ji net netikrus plaukus pirkus, o sintetinius ir jai labai gerai ir graziai atrodo, na gal as ko nemoku daryti.
Galvoju susigarbanoti tuos plaukus, tai gal tada jei kaip bus pasukti galiukai nesimatys skirtumo, bet dabar tai tikrai matosi.
Dar kolege parode jos drauges vestuvine nuotrauka, kur ji su tais tresais, tai tikrai nesimato, kad nesavas plaukas. As manau, kad reikia eiti su jais i kirpykla pirmam kartui ir su kirpeja pasitarti g.gif
Atsakyti