Kai as pirkau tarkim lietuvoj prisegtus vestuvem tai ten tokios sukytes buvo stambios, maciau ir dabar lietuvoj tokie, ir kai noredavai pati prisegt tai vistiek ir islisdavo ir toks perejimas man matesi jautesi zodziu kaip jau tik nebandydavau paslept, paskuj veliau is uzsienio buvau gavus kitokius tai ten visai kitokie, dvigubai mazesni o uzsisega ityn tvirtai, ir visai ju nesimatydavo ir net nesijausdavo kad yra, o tuos didelius tik ir norejosi nuolat istraukt kad netrukdytu.
Papildyta:
Ir beje mano pacios ilgas plonas svelnus plaukas, ir vistiek tu mazu nesimatydavo.
QUOTE(dilgelyt @ 2009 04 07, 13:11)
Mane nervupoja tos sukytes,na visada yra galimybe kad jos pasimatys..nuolat su ranka tikrinuosi
nes zemai galvos sekti nenoriu, butu per ilgi, o kai per vidury galvos prisegu taip ir gaunasi ;/ irgi man per tiesus, bet bijau suvelti plaunant..

tai atsargiai plauk, balzamo uzdek veliau, nesusivels

QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 04 07, 21:34)
Kai as pirkau tarkim lietuvoj prisegtus vestuvem tai ten tokios sukytes buvo stambios, maciau ir dabar lietuvoj tokie, ir kai noredavai pati prisegt tai vistiek ir islisdavo ir toks perejimas man matesi jautesi zodziu kaip jau tik nebandydavau paslept, paskuj veliau is uzsienio buvau gavus kitokius tai ten visai kitokie, dvigubai mazesni o uzsisega ityn tvirtai, ir visai ju nesimatydavo ir net nesijausdavo kad yra, o tuos didelius tik ir norejosi nuolat istraukt kad netrukdytu.
Papildyta:
Ir beje mano pacios ilgas plonas svelnus plaukas, ir vistiek tu mazu nesimatydavo.
Papildyta:
Kaip faina! man tokiu ir reiktu, plukai storoki mano,bet prie saknu tiesus slidus ir tikrai jei vidury dienos prasiskiria plauka,bijau gali,kad matytis..kitas varianats segti galvos apacioje po visas plaukais ir pasikirpti tiek kiek noriu..
Jei yra cia siaulieciu, tai kur jus perkat?
QUOTE(Girmantee @ 2009 04 07, 18:13)
O jusu plaukai stori? Nes mano tai ploni, o taip noriu ilgu, bet bijau kad segtukai matysis 

na storoki,bet ties galva sukrite,kaip pas daugely manau,tad nustebus,kad sita problema netokia aktuali kaip as galvojau, o gal as prisiegt nemoku.
QUOTE(dilgelyt @ 2009 04 08, 01:25)
na storoki,bet ties galva sukrite,kaip pas daugely manau,tad nustebus,kad sita problema netokia aktuali kaip as galvojau, o gal as prisiegt nemoku.
gal tau tik atrodo kad jie matosi?as pradzioj labai irgi pargyvenau , kad matosi, vis liesdavau taisydavau, pas drauge klausynedavau, bet buvo viskas gerai

O kokia nuomone turit apie tresu nesiojima kasdien?
QUOTE(Girmantee @ 2009 04 09, 09:28)
O kokia nuomone turit apie tresu nesiojima kasdien?
nieko blogo tame nematau

QUOTE(chamka @ 2009 04 09, 10:43)
Nepakenke plaukuciams tas daznas segiojimas?

QUOTE(Girmantee @ 2009 04 09, 10:15)
nea visiskai, as del to ir nesiojau , kad mano buvo labai pazeisti ir trumpi, tai va jau tikrai nemazai ataugo ir nebeluzineja taip. visiskai pakenkimo nuo nesiojimo nepastebejau

Turejau klijente kuri kasdien vis segiodavosi tresus,bet viena diena jai tas nusibodo ir nusprende prisiauginti,tai as maciau kad tose vietose kur buvo segiojami saguciai plaukai yra nutrukineje,mazdaug poros cm plocio tokie eziukai ir taip kas kokius 10cm,ji ta puikiausiai zinojo,nes jos stilistas jai ta pati kas menesi sakydavo,kai ji plaukus eidavo dazytis.Nesakau kad cia kazkokia didele tragedija,tie plaukai juk ataugs.