o kaip jūs susisegat, kad išeitų į kasą susipinti ir nesišviestų segtukai?

QUOTE(liekna @ 2009 10 17, 22:49)
niu as dbr taijp eglute nesipinu nes paciai nlb iseina ( pas mama tik kai bunu tada supina jinai man ), tiesiog taijp suimu virsuj ir gumute surisu o likusius supinu,
niu as visu juostu nenaudoju viena triguba tik kuri buna su dviem segtukais , tai ji tokia trumpute, tai ir nesimato,
niekada neperku su segtukais paruostu, ai bendrai sitie sintetiniai buvo su segtukais , bet nuardziau ir pasidariau pgl save , man ten atrodo tos juostos per ilgos padarytos , nors lb neziurinejus is arti, bet man paciai geriau yra pasidaryti.,

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 18, 00:52)
liekna, Šioj foto plaukai (tik sprindis nuo galo) gerooookai pašiurę atrodo. Šiaip nepasakyčiau, kad prisegti, tikrai natūraliai atrodo, ir spalva super atitaikyta. Bet nuoširdiai sakau, reiktų pakirpti, nors ir labai nesinori, žinau, bet atrodys geriau. Pati antradienį varau kirptis. 

o as tau nepritarciau, dabar atrodo labai naturaliai ir wild

liekna, neklausyk ir nekirpk

QUOTE(gintare0820 @ 2009 10 18, 11:27)
o as tau nepritarciau, dabar atrodo labai naturaliai ir wild
tikrai nereikia kirpt
nieko nera slyksciau uz ,,nubrezta" linija, primena sovietmecio laikus.

niekas lygios linijos nesiūlo kirpti, nes tada reiktų nukirpti pusę plaukų tam, kad linija lygi būtų. aš siūlau tuos konkrečiai nušiurusius alus nukirpti, nes netvarkingai atrodo mergina su tokiais galiukais. Tikrai tie nušiurimai grožio neprideda.

QUOTE(klik @ 2009 10 18, 13:14)
Pritariu Puikiausiajai, kad pacius galiukus reiketu siek tiek pakirpt. Vis tiek ten ju mazai ir reti, kaip siuliukai, grozio gi vis tiek nepriduoda.
As irgi taip manau. Grazu kad ilgi tokie,bet patys galiukai nedailiai atrodo
skonio reikalas..

O man jie nepatinka

QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 10 18, 15:39)

kodel nepatogu ?
QUOTE(julya @ 2009 10 18, 14:58)
kodel nepatogu ?
nezinau net, atrodo lig traukia kazkas uz plauku, nzn kaip isreikst zodziais, paskui kai nusiemi tai skauda galva