Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 10 18, 18:46)
žinau kodėl ,prastai prisegti plaukai ,pabandyk prisisegt pas kirpėją ,pajausi skirtumą bigsmile.gif

o cia tikrai gera ideja thumbup.gif reikes pabandyti pas kirpeja ax.gif o gal jau kas buvo pas kirpeja , kad plaukucius prisektu? ir kaip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 10 17, 16:48)

graziai atrodo tiek naturalus, tiek prisegti smile.gif
beje, kokiais dazais dazai ir kokia spalva, nr.?
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 10 18, 22:05)
mhm, aš tai suprantu, tik sakau, kad tada neapsimokėjo man tokių pirkti. nu šakės, kai žiūriu tikrovėje tai neatrodo nutriušę nei išsišakoję nieko..  doh.gif

apsimokejo tokius pirkti,nes jeigu butum trumpesnius pirkusi tai visai nebutu vaizdo buve,nes tie plaukuciai kuriuos nusipirkai yra,kaip ir visi kiti neprofesionalus plaukai,yra su oer daug isplonintais galais,todel jeigu butum nusipirkusi savo ilgio plaukus,tai tie trys kabantys siulai nebutu pakeite vaizdo,o siuos ilgesnius bent pora cm pakirpus vaizdas tikrai atrodytu grazesnis ir tvarkingesnis,o ir ilgio visai nenusiimtu,nes tie keli plaukeliai kurie yra ilgi daro tavo plaukus ne kiek ilgesnius,o plonesnius stai pasiziurek kaip vaizdas pasikeicia vos vos pakirpus galiukus
user posted image user posted image
Cia ne ta pati mergina,bet ju plaukai labai panasus,ir kirpimas pas abi pries priauginima buvo kare,ir abiems ta pacia spalva sudejau tik vienai ilgis paliktas,o kitai pakirpome,ten kur pakirpti plaukai tai ju atrodo net ir daugiau,nors jeigu skaiciuojant sruogelemis,jai sudejome gerokai maziau nei pirmajai
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 10 19, 04:33)
graziai atrodo tiek naturalus, tiek prisegti smile.gif
beje, kokiais dazais dazai ir kokia spalva, nr.?

nedažau jokiais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2009 10 19, 13:15)
apsimokejo tokius pirkti,nes jeigu butum trumpesnius pirkusi tai visai nebutu vaizdo buve,nes tie plaukuciai kuriuos nusipirkai yra,kaip ir visi kiti neprofesionalus plaukai,yra su oer daug isplonintais galais,todel jeigu butum nusipirkusi savo ilgio plaukus,tai tie trys kabantys siulai nebutu pakeite vaizdo,o siuos ilgesnius bent pora cm pakirpus vaizdas tikrai atrodytu grazesnis ir tvarkingesnis,o ir ilgio visai nenusiimtu,nes tie keli plaukeliai kurie yra ilgi daro tavo plaukus ne kiek ilgesnius,o plonesnius stai pasiziurek kaip vaizdas pasikeicia vos vos pakirpus galiukus

skirtumas yra, bet man visiškai skirtingai patys plaukai ant jų abiejų atrodo blink.gif aš šnd pabandžiau tuputį pakirpti pati, bet baisu kažkaip tai daryti pačiai doh.gif beje, ar pas mane atrodo taip pat baisiai plaukai kaip pas tą pirmąją? blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 19 spalio 2009 - 13:31
QUOTE(liekna @ 2009 10 19, 14:29)
beje, ar pas mane atrodo taip pat baisiai plaukai kaip pas tą pirmąją?  blink.gif  doh.gif

patys galai tai tikrai taip. Bet visumoj, pas tą merginą, plaukai baisūs, ta spalva klaiki, o pas tave gražūs, tik va tie galai gadina reikalą.
Atsakyti
nedažau jokiais  4u.gif
Papildyta:

skirtumas yra, bet man visiškai skirtingai patys plaukai ant jų abiejų atrodo  blink.gif aš šnd pabandžiau tuputį pakirpti pati, bet baisu kažkaip tai daryti pačiai doh.gif beje, ar pas mane atrodo taip pat baisiai plaukai kaip pas tą pirmąją?  blink.gif  doh.gif

man tai atrodo labai graziai pas tave, ir tikrai nekirpciau ax.gif tokia sexy atrodai, o kai nurezti galai kaip sioj foto kur nukirpti tai atrodo ziauriai doh.gif
Atsakyti
skirtumas yra, bet man visiškai skirtingai patys plaukai ant jų abiejų atrodo  blink.gif

Tai ir rase, kad cia dvieju merginu plaukai, o ne vienos.
QUOTE(gintare0820 @ 2009 10 19, 14:56)
man tai atrodo labai graziai pas tave, ir tikrai nekirpciau  ax.gif  tokia sexy atrodai, o kai nurezti galai kaip sioj foto kur nukirpti tai atrodo ziauriai  doh.gif

Niekas visiskai tiesiai ir nesiulo nurezti, bet kam reikalingi tie keli kaip siuliukas plaukai? Tik ajau nesakykit, kad del grozio, nes jie jo tikrai nepriduoda.
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 10 19, 15:29)

skirtumas yra, bet man visiškai skirtingai patys plaukai ant jų abiejų atrodo  blink.gif aš šnd pabandžiau tuputį pakirpti pati, bet baisu kažkaip tai daryti pačiai doh.gif beje, ar pas mane atrodo taip pat baisiai plaukai kaip pas tą pirmąją?  blink.gif  doh.gif

patys galiukai tai jo,panasus
Atsakyti
nedažau jokiais  4u.gif
Papildyta:

Labai panasiai,as dar parinkau specialiai tokia foto,kad labai aiskiai matytusi ka turiu 'raumeny' nes su rudais plaukais visai nesimato,daznai buna kad tamsiai apsirengusios,o tiesa kazkassake kad spalva klaiki,tai cia zinokite mano fotikas klaikus,plius dar nuo saules ir nuo blitco apsisviete.
Atsakyti
kokios firmos tresus galetumt rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
tuos kuriuos drasiai rekomenduociau,deja internetu negalima nusipirkti,uzsakyma as asmeniskai vienam is vadybininku sms parasau,tai man nuolaida padaro,nes pas juos ir apsimokinau ir prekes perku nuolatos jau virs 5 metu mirksiukas.gif .Sia savaite buvau iejusi i ju svetaine labai nustebau pamaciusi kad svetaineje nebera dvieju auksciausiu rusiu plauku,butent tu kuriuos pati naudoju ir savo klijentems dedu.Kainos yra tikrai nemazos,priklausomai nuo ilgio jie kainuoja 700-800lt tiems kas neturi nuolaidos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 07 lapkričio 2009 - 16:10
Na ir as papasakosiu truputeli is tresu gyvenimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pirkau sviesius,panesiojau metus.nudaziau kirpikloje tamsiai ruda kadangi pati keiciau plauku spalva super thumbup.gif gavosi.aisku,atsiplove po kiek laiko.o paskutiniu metu nudaziau balzamu smile.gif ir jie laiko gerai nesivelia,ir tiesinu ir pacius plaunu... ir garbonoju. tongue.gif
Atsakyti