o sakykit, merginos, jus cia apie tikro plauko tresus snekat ar dirbtinio?

QUOTE(daniela* @ 2009 11 26, 14:25)
Na ir as papasakosiu truputeli is tresu gyvenimo
pirkau sviesius,panesiojau metus.nudaziau kirpikloje tamsiai ruda kadangi pati keiciau plauku spalva super
gavosi.aisku,atsiplove po kiek laiko.o paskutiniu metu nudaziau balzamu
ir jie laiko gerai nesivelia,ir tiesinu ir pacius plaunu... ir garbonoju. 

o,liux,imesk foto

QUOTE(arianute @ 2009 11 29, 21:00)
tikrus
Papildyta:
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 12, 00:55)
tam kam ir priauginti nagai.
SVEIKOS MERGINOS, SU ŠVENTĖM! 
Susidūriau su tokia baisia problema, mano nauji prisegami plaukai po plovimo siaubingai veliasi
iššukuoju, pavaikštau pusvalandį ir vėl kuškis didžiausias susivelia, ką daryti?
tepu su serumu, paskui papurškiu balzamu bet jokio skirtumo, vistiek tai minutei išsišukuoja ir vėl susišiaušia
gaila plaukų, nuo šukavimo jų daug iškrenta, baisiai gaila
GAL GALITE PATARTI SU KOKIOM PRIEMONĖM PATEPT, KAD NESIVELTŲ???

Susidūriau su tokia baisia problema, mano nauji prisegami plaukai po plovimo siaubingai veliasi

QUOTE(Amelie* @ 2009 12 25, 11:13)
SVEIKOS MERGINOS, SU ŠVENTĖM! 
iššukuoju, pavaikštau pusvalandį ir vėl kuškis didžiausias susivelia, ką daryti?
tepu su serumu, paskui papurškiu balzamu bet jokio skirtumo, vistiek tai minutei išsišukuoja ir vėl susišiaušia
gaila plaukų, nuo šukavimo jų daug iškrenta, baisiai gaila

Negi negausiu patarimų

"linuxox" gal gali man atrašyti į a.ž. ?

QUOTE(Amelie* @ 2010 01 02, 22:13)
as tai pirkus baltic hair spec purskikli issukavimui, tokiems plaukuciams, man tai super

As savo visada su balzamu dar isplaunu ir slapius stambiom sukom prasukuoju, kai isdziuna tada su naturaliu sereliu sepeciu prasukuoju, tai visiskai nesivelia. Ir siaip labai dziaugiuosi tresais, vestuvem norejau ilgu kasu, pirma karta tada ir prisisegiau. Labai bijojau kaip atrodysiu, bet buvo super niekas net nesuprato, kad cia prisegti plaukai, kas seniai mane mate buvo net klause, kada tokias kasas spejau uzsiauginti
Kai savo plaukauciu neiseina ilgu uzsiauginti, labai gerai yra tresai

QUOTE(rainbow @ 2010 01 02, 22:47)
as tai pirkus baltic hair spec purskikli issukavimui, tokiems plaukuciams, man tai super 

Tai kad ir aš iš tos parduotuvės pirkau, specialiai, kad nesiveltų davė tokį iš Dazzle linijos, jau visą baigiu sunaudoti, bet nei kiek nepadeda, veliasi nors tu ką

QUOTE(Amelie* @ 2010 01 04, 23:48)
Tai kad ir aš iš tos parduotuvės pirkau, specialiai, kad nesiveltų davė tokį iš Dazzle linijos, jau visą baigiu sunaudoti, bet nei kiek nepadeda, veliasi nors tu ką 

pas mane SOCAP "4 YOU" sintetiniams plaukams net gi

QUOTE(Amelie* @ 2010 01 02, 22:13)
pas mane ta pati problema.Su pries tai turetais tresais taip nebuvo, o sitie veliasi, ka bedaryciau

mergaites nepulkite i panika,viskas cia gerai,kiek mokate ta ir gaunate,viskas taip ir turi buti,negalvokite kad jeigu jau nusipirkote naturalius plaukus kad jie bus puikios kokybes,plauku yra bent kelios rusys,pagal sias rusis ir skiriasi ju kaina ir kokybe
QUOTE(linuxox @ 2010 01 08, 15:50)
mergaites nepulkite i panika,viskas cia gerai,kiek mokate ta ir gaunate,viskas taip ir turi buti,negalvokite kad jeigu jau nusipirkote naturalius plaukus kad jie bus puikios kokybes,plauku yra bent kelios rusys,pagal sias rusis ir skiriasi ju kaina ir kokybe
o kokios jų rušys yra? gal galima išsamiau ?