Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

o sakykit, merginos, jus cia apie tikro plauko tresus snekat ar dirbtinio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daniela* @ 2009 11 26, 14:25)
Na ir as papasakosiu truputeli is tresu gyvenimo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  pirkau sviesius,panesiojau metus.nudaziau kirpikloje tamsiai ruda kadangi pati keiciau plauku spalva  super thumbup.gif  gavosi.aisku,atsiplove po kiek laiko.o paskutiniu metu nudaziau balzamu smile.gif  ir jie laiko gerai nesivelia,ir tiesinu ir pacius plaunu... ir garbonoju. tongue.gif

o,liux,imesk foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arianute @ 2009 11 29, 21:00)
o sakykit, merginos, jus cia apie tikro plauko tresus snekat ar dirbtinio? blush2.gif

tikrus
Papildyta:
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 12, 00:55)
nesamone kam jie reikalingi  blink.gif

tam kam ir priauginti nagai.
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS, SU ŠVENTĖM! user posted image

Susidūriau su tokia baisia problema, mano nauji prisegami plaukai po plovimo siaubingai veliasi doh.gif iššukuoju, pavaikštau pusvalandį ir vėl kuškis didžiausias susivelia, ką daryti? g.gif tepu su serumu, paskui papurškiu balzamu bet jokio skirtumo, vistiek tai minutei išsišukuoja ir vėl susišiaušia doh.gif gaila plaukų, nuo šukavimo jų daug iškrenta, baisiai gaila verysad.gif

GAL GALITE PATARTI SU KOKIOM PRIEMONĖM PATEPT, KAD NESIVELTŲ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 25 gruodžio 2009 - 11:14
QUOTE(Amelie* @ 2009 12 25, 11:13)
SVEIKOS MERGINOS, SU ŠVENTĖM! user posted image
Susidūriau su tokia baisia problema, mano nauji prisegami plaukai po plovimo siaubingai veliasi doh.gif  iššukuoju, pavaikštau pusvalandį ir vėl kuškis didžiausias susivelia, ką daryti? g.gif  tepu su serumu, paskui papurškiu balzamu bet jokio skirtumo, vistiek tai minutei išsišukuoja ir vėl susišiaušia doh.gif gaila plaukų, nuo šukavimo jų daug iškrenta, baisiai gaila verysad.gif

GAL GALITE PATARTI SU KOKIOM PRIEMONĖM PATEPT, KAD NESIVELTŲ???

Negi negausiu patarimų verysad.gif

"linuxox" gal gali man atrašyti į a.ž. ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 02 sausio 2010 - 21:15
QUOTE(Amelie* @ 2010 01 02, 22:13)
Negi negausiu patarimų verysad.gif
"linuxox" gal gali  man atrašyti į a.ž. ? 4u.gif

as tai pirkus baltic hair spec purskikli issukavimui, tokiems plaukuciams, man tai super thumbup.gif
Atsakyti
As savo visada su balzamu dar isplaunu ir slapius stambiom sukom prasukuoju, kai isdziuna tada su naturaliu sereliu sepeciu prasukuoju, tai visiskai nesivelia. Ir siaip labai dziaugiuosi tresais, vestuvem norejau ilgu kasu, pirma karta tada ir prisisegiau. Labai bijojau kaip atrodysiu, bet buvo super niekas net nesuprato, kad cia prisegti plaukai, kas seniai mane mate buvo net klause, kada tokias kasas spejau uzsiauginti biggrin.gif Kai savo plaukauciu neiseina ilgu uzsiauginti, labai gerai yra tresai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rainbow @ 2010 01 02, 22:47)
as tai pirkus baltic hair spec purskikli issukavimui, tokiems plaukuciams, man tai super  thumbup.gif

Tai kad ir aš iš tos parduotuvės pirkau, specialiai, kad nesiveltų davė tokį iš Dazzle linijos, jau visą baigiu sunaudoti, bet nei kiek nepadeda, veliasi nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 01 04, 23:48)
Tai kad ir aš iš tos parduotuvės pirkau, specialiai, kad nesiveltų davė tokį  iš Dazzle linijos, jau visą baigiu sunaudoti, bet nei kiek nepadeda, veliasi nors tu ką doh.gif

pas mane SOCAP "4 YOU" sintetiniams plaukams net gi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 01 02, 22:13)

pas mane ta pati problema.Su pries tai turetais tresais taip nebuvo, o sitie veliasi, ka bedaryciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chamka: 06 sausio 2010 - 22:46
mergaites nepulkite i panika,viskas cia gerai,kiek mokate ta ir gaunate,viskas taip ir turi buti,negalvokite kad jeigu jau nusipirkote naturalius plaukus kad jie bus puikios kokybes,plauku yra bent kelios rusys,pagal sias rusis ir skiriasi ju kaina ir kokybe
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 01 08, 15:50)
mergaites nepulkite i panika,viskas cia gerai,kiek mokate ta ir gaunate,viskas taip ir turi buti,negalvokite kad jeigu jau nusipirkote naturalius plaukus kad jie bus puikios kokybes,plauku yra bent kelios rusys,pagal sias rusis ir skiriasi ju kaina ir kokybe

o kokios jų rušys yra? gal galima išsamiau ?
Atsakyti