as irgi naudoju KP. Mors ji pradejau naudoti ir nepasitarus su gyditoju
as irgi naudoju KP. Mors ji pradejau naudoti ir nepasitarus su gyditoju
o gal kas nors is jusu keitete KT i KP? Inf.lapelyje parasyta, kad po paskutines tabl.reikia laukti mmm ir tada klijuoti, o tai nesvarbu po kieliu dienu tos mmm ateis, tas saugumui nepakenks
? Ir juk geriant KT mmm netikros. O Jeigu iskart po paskutines tabl.prasides mmm tai bus viskas kaip ir be pertraukos
. Na negerai uzsiimineti saviveikla, prisipazinsiu, kad pas gyd.nebuvau
QUOTE(Deiva02 @ 2008 08 25, 14:46)
o gal kas nors is jusu keitete KT i KP? Inf.lapelyje parasyta, kad po paskutines tabl.reikia laukti mmm ir tada klijuoti, o tai nesvarbu po kieliu dienu tos mmm ateis, tas saugumui nepakenks
? Ir juk geriant KT mmm netikros. O Jeigu iskart po paskutines tabl.prasides mmm tai bus viskas kaip ir be pertraukos
. Na negerai uzsiimineti saviveikla, prisipazinsiu, kad pas gyd.nebuvau 
Tai saviveikla kenkia sveikatai jeigu ką, toliau sekanti informacija, netgi klijuojant pleistrą tos mmm bus netikros
Tanzania pabandyk šitoj temoj pasikuitnėt gal kur kažką ir aptiksi, nes čia praktiškai apie visų sričių gydytojus diskutuojama
http://www.supermama...hp?showforum=94
QUOTE(Deiva02 @ 2008 08 25, 15:46)
o gal kas nors is jusu keitete KT i KP?
As keiciau
sveikutes,
nusprendziau ir as ta KT pabandyti, sakiau siandien arba ryt kulniuosiu i vaistine (tikiuosi del recepto neturejimo problemu neiskils
)
ir dar norejau paklausti-o ten nuejus i vaistine taip ir paprasyti "kontraceptinio pleistro", ar yra kazkokie dar pavadinimai konkretus? na pvz tableciu gi ten visokiu yra, o pleistru kaip..? sorry kad as tokia kaip is dangaus iskritus, bet nesidomejau tuo iki siol-visada tabletes gerdavau
beja, prie to paties gal dar kas ir ziedo kainas parasytu..?
aciu labai
nusprendziau ir as ta KT pabandyti, sakiau siandien arba ryt kulniuosiu i vaistine (tikiuosi del recepto neturejimo problemu neiskils
ir dar norejau paklausti-o ten nuejus i vaistine taip ir paprasyti "kontraceptinio pleistro", ar yra kazkokie dar pavadinimai konkretus? na pvz tableciu gi ten visokiu yra, o pleistru kaip..? sorry kad as tokia kaip is dangaus iskritus, bet nesidomejau tuo iki siol-visada tabletes gerdavau
aciu labai
QUOTE(MuzikALI @ 2008 08 26, 14:53)
sveikutes,
)
aciu labai
aciu labai
Pleistras vadinasi EVRA, recepto gali paprašyt
na taip pleistro gali paprasyt, bet ne visur. kitur, kad ir papraso, bet pasakai, kad neturi ir parduoda ir priduria, kad kita karta reiketu tureti
Niu va merginos- sulaukiau mmm
Dar mums trečiam per anksti
Tikiuosi, kad atšalus orams tokių pievų su atlipimais nebus, nes gydytoja sakė, jog tokie dalykai dažniausiai pasitaiko vasarą.
Laba 
Dar tik pirmas menuo kaip naudoju KP.Kaip kazkuri rase,uzsiklijavus pirma diena buvo lb skausmingos mmm ir prasta savijauta,o po to praejo,tik krutine tempia iki siol...pirma savaite klijavau ant pilvo,bet kaip visos rase susidare ir man ta rauksle ir maudantis per ja kiaurai vanduo bego,tai toks jausmas kad ir tas pleistras tuoj nukris,tai persigandus kitas savaites klijavau ant uzpakalio ir lb gerai jis man ten laiko,atsisedi ir prisispaudzia jis,klijuojant ziuriu kad neitu per kelnaiciu siules,tik kartais tik truputi pasislenka.Dabar nuplesiau ir laukiu mmm,idomu kada jos prasides,nes jau 3diena kaip nera...tikiuosi neprisizaidziau pirmaja savaite su ta rauksle...
Dar tik pirmas menuo kaip naudoju KP.Kaip kazkuri rase,uzsiklijavus pirma diena buvo lb skausmingos mmm ir prasta savijauta,o po to praejo,tik krutine tempia iki siol...pirma savaite klijavau ant pilvo,bet kaip visos rase susidare ir man ta rauksle ir maudantis per ja kiaurai vanduo bego,tai toks jausmas kad ir tas pleistras tuoj nukris,tai persigandus kitas savaites klijavau ant uzpakalio ir lb gerai jis man ten laiko,atsisedi ir prisispaudzia jis,klijuojant ziuriu kad neitu per kelnaiciu siules,tik kartais tik truputi pasislenka.Dabar nuplesiau ir laukiu mmm,idomu kada jos prasides,nes jau 3diena kaip nera...tikiuosi neprisizaidziau pirmaja savaite su ta rauksle...
QUOTE(Laimme @ 2008 08 26, 23:40)
Laba 
na ir as buvau issigandusi del tu rauksliu, bet mane nuramino
Merginos o jums mmm gausumas sumažėjo nuo KP? Nes aš tai skęstu per tas dienas
KP turėtų veikti kaip ir kiti kontraceptikai
QUOTE(tanzania @ 2008 08 27, 09:50)
na ir as buvau issigandusi del tu rauksliu, bet mane nuramino
o ir siaip per tiek laiko dar neprisidirbom, tai turbut isties nieko ji nereiskia
na o man asmeniskai mm prasideda lygiai praejus keturiopms paroms. net valanda atitinka, net paciai idomu 
Va va lygiai po 4 dienų, valandų neatsekiau, bet dienų skaičius tai tinka, vieną kart po 5 buvo tai jau buvaus sustresavus biškį, nu tiksliau ne biškį
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 27, 10:20)
Merginos o jums mmm gausumas sumažėjo nuo KP? Nes aš tai skęstu per tas dienas
KP turėtų veikti kaip ir kiti kontraceptikai 
Man primus du ciklus tai buvo kaip tam filme "tegul kraujas liejasi laisvai"