Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Kamile-Mile @ 2009 01 26, 16:56)
Na, jei jau nieko neatsitiko, tai turbut, kad ir neatsitiks wink.gif padideja arba sumazeja dazniausiai greiciau smile.gif

pritariu, jei nepadidėjo ir nepadidės, schmoll.gif nes as jau po menesio supratau kad padidėjo. o kai nustojau naudoti pleistrus ji sumazėjo, ko buvo labai gaila
Atsakyti
4u.gif nusipirkau ir as sita "stebukla" kazin kaip su salutiniais poveikiais, ar jauciat? kaip svoris?
pasiskaiciau as toj knygutej, truputi baisoka pasidare, bet zinau kad visos sitos priemones neisveikata, bet ka daryti, siuo metu lelkes mums dar nesinori ax.gif
Atsakyti
pleistra naudojau 3 metus. Tikrai labai juo patenkinta thumbup.gif
O salutiniu poveikiu tai net nepajauciau, tik krutine truputi padidejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 01 27, 23:28)
4u.gif  nusipirkau ir as sita "stebukla" kazin kaip su salutiniais poveikiais, ar jauciat? kaip svoris?
pasiskaiciau as toj knygutej, truputi baisoka pasidare, bet zinau kad visos sitos priemones neisveikata, bet ka daryti, siuo metu lelkes mums dar nesinori ax.gif

Kaip jau rasiau, kad salutinis poveikis man buvo tik pradzioje, bet ir tai abai nezymus, o svorio nepriaugau, netgi kaip tik numeciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na man po kol kas nieko nebuvo blogo, padidejo krutine thumbup.gif
taciau va po poros menesiu pardejo berti peti ir sukilo spaudimas bei galvos skausmai, nzn ar cia kaltint KP ar kaip g.gif
Atsakyti
Man bėrė krūtinę, ir nors mano gydytoja tvirtino, kad čia tikrai ne nuo KP.. bėrimas visiškai išnyko, kai nustojau naudoti pleistrą...
Atsakyti
KP naudoju jau 3 metai (prieš buvo Logest). Beveik nebeatsimenu ką reiškia norėti smileysex.gif Dėl saugumo neturiu jokių priekaištų, nė karto nebuvo atlipęs, nė karto nepavedė, mėnesinės reguliarios, neskausmingos ir negausios, svoris neauga, tik prakaitavimas padidėjęs. Kaina - irgi svarus argumentas, nes db kainuoja~60,-LT ohmy.gif
Atsakyti
Sveikos meragites smile.gif va ir as istojau i jusu gretas, pries pora dienu pradejau naudot KP ir man iskilo toks klausimukas. O ar galima su juo eiti i soliariuma? Ar nieko nenutiks jam apart kad ta vietele neparuduos tik smile.gif ? Uzklijavau pirmaji ant peties ir dabar jauciu truputi toki niezuli taip ir norisi pasikasyti... Gal kitose vietose nera tokio pojucio?
Atsakyti
Sveikos, as noreciau suzinot, kokius pleistriukus naudojat... Pati tik nesenai pradejau lytinius santykius todel esu visiskai zalia.. kolkas galimybiu pas gine nueit nera... Ir beto ar butinas receptas ? Niekaip be jo negalima isigyt ?
Atsakyti
QUOTE(Kašariūkštė @ 2009 02 08, 18:20)
Sveikos, as noreciau suzinot, kokius pleistriukus naudojat... Pati tik nesenai pradejau lytinius santykius todel esu visiskai zalia.. kolkas galimybiu pas gine nueit nera... Ir beto ar butinas receptas ? Niekaip be jo negalima isigyt ?

Pleistrai kontraceptiniai yra tik vieninteliu pavadinimu EVRA.
Receptas yra reikalingas kaip ir bet kuriem kitiem kontraceptikams.
Manau, kad galbut ir galima isigyt, bet reikia zinoti, vietele, kur taip gali parduot, nes manau, kad uz toki pardavima be recepto gresia baudos ar net vaistininko licenzijos atemimas, todel nlb kas nores parduot g.gif

Patarciau neskubet to slamsto kist i organizma ir pabandyt kitus apsisaugojimo budus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(honey-- @ 2009 02 08, 16:44)
Sveikos meragites  smile.gif  va ir as istojau i jusu gretas, pries pora dienu pradejau naudot KP ir man iskilo toks klausimukas. O ar galima su juo eiti i soliariuma?  Ar nieko nenutiks jam apart kad ta vietele neparuduos tik smile.gif ? Uzklijavau pirmaji ant peties ir dabar jauciu truputi toki niezuli taip ir norisi pasikasyti... Gal kitose vietose nera tokio pojucio?

As visuomet tik ant nugaros ir klijuoju, nes ten man maziausiai jisai lieciasi ir trinasi prie drabuziu blink.gif
I soliariuma einu ir del to nesuku galvos, nes jis labai tvirtai prilimpa thumbup.gif
O niezulys gali but, nes vis tiek oda nekvepuoja.
As manau, kad galbut yra zmoniu kurie yra alergiski pleistram, jei tas niezulys labai didelis, bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Made In Italy, kodel pleistra vadini slamstu, bet pati ji naudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 08, 22:35)
Made In Italy, kodel pleistra vadini slamstu, bet pati ji naudoji? g.gif

Dabar paskutini pleistra klijuoju, po to zadu jau nutraukt tongue.gif mirksiukas.gif
Nes pakankamai prisiskaiciau ir is gydytoju prisiklausiau, kad priimciau toki sprendima g.gif
Butent pleistras yra ta kontracepcija, kuri duoda didziausia kieki harmonu.
Manau, kad uztenka 3 metu praktikos su pleistru, bandysim praktikuot nehormoninius apsisaugojimo budus thumbup.gif
Atsakyti