QUOTE(Kašariūkštė @ 2009 02 08, 18:20)
Sveikos, as noreciau suzinot, kokius pleistriukus naudojat... Pati tik nesenai pradejau lytinius santykius todel esu visiskai zalia.. kolkas galimybiu pas gine nueit nera... Ir beto ar butinas receptas ? Niekaip be jo negalima isigyt ?
Pleistrai kontraceptiniai yra tik vieninteliu pavadinimu EVRA.
Receptas yra reikalingas kaip ir bet kuriem kitiem kontraceptikams.
Manau, kad galbut ir galima isigyt, bet reikia zinoti, vietele, kur taip gali parduot, nes manau, kad uz toki pardavima be recepto gresia baudos ar net vaistininko licenzijos atemimas, todel nlb kas nores parduot
Patarciau neskubet to slamsto kist i organizma ir pabandyt kitus apsisaugojimo budus
Papildyta:
QUOTE(honey-- @ 2009 02 08, 16:44)
Sveikos meragites

va ir as istojau i jusu gretas, pries pora dienu pradejau naudot KP ir man iskilo toks klausimukas. O ar galima su juo eiti i soliariuma? Ar nieko nenutiks jam apart kad ta vietele neparuduos tik

? Uzklijavau pirmaji ant peties ir dabar jauciu truputi toki niezuli taip ir norisi pasikasyti... Gal kitose vietose nera tokio pojucio?
As visuomet tik ant nugaros ir klijuoju, nes ten man maziausiai jisai lieciasi ir trinasi prie drabuziu
I soliariuma einu ir del to nesuku galvos, nes jis labai tvirtai prilimpa
O niezulys gali but, nes vis tiek oda nekvepuoja.
As manau, kad galbut yra zmoniu kurie yra alergiski pleistram, jei tas niezulys labai didelis, bet cia tik mano nuomone
Žmogus yra vienintelis gyvūnas, kuriam jo paties buvimas yra problema...