Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(karjeriste1 @ 2009 02 24, 11:16)
merginos , gal kuriai taip buvo kad pradejus vartot KP ime veida bert spuogais? ar praejo ? ar keitem i tebletes? nebezinau ka daryt ... trecia savaite naudoju.. bet  ir jau penkta diena eme stipriai veida bert....  g.gif

O salutiniam poveiki nieko apie tai neraso? Kazkaip man tokio nieko panaus nebuvo g.gif
Atsakyti
manau, kad neturėtų berti. Esi naudojusi kokią kita hormoninę kontracepciją? jei taip, ar buvo toks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Kliuxė @ 2009 02 24, 13:46)
O salutiniam poveiki nieko apie tai neraso? Kazkaip man tokio nieko panaus nebuvo g.gif

hm.. raso kad toks salutinis poveikis gali but ,,, g.gif bet man visai nesinori tris menesius kankintis g.gif tai pirmieji naudojami kontraceptikai .. o db nulekt pas ginekologe pasitart,nelabai yra galimybe.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2009 02 24, 18:05)
hm.. raso kad toks salutinis poveikis gali but ,,, g.gif  bet man visai  nesinori tris menesius kankintis g.gif  tai pirmieji  naudojami  kontraceptikai .. o db  nulekt  pas ginekologe pasitart,nelabai yra galimybe.... verysad.gif

man taip nebuvo, bet man atrodo kad praeis savaime tuo labiau kad pirmieji kontraceptikai. man kaip tik oda pagrazejo nebeliko jokiu spuogeliu, berimu. naudok toliau ir viskas susitvarkys.
Atsakyti
labas vakaras merginos,

naudoju KP jau kokie metukai, bet tokio poveikio nebuvo, o as turiu klausimeli ir nzn kaip elgtis. as pleistriuka keiciu sekmadieniais, ir va atejo laikas uzsided treciaji pleistriuka as pupt uzsidedu ir tada pagalvoju, VELNIAS JUK SIANDIEN SESTADIENIS. Tai va ir nzn ka db daryti. speju nieko blogo, tik va keist pleistriuka db reikes jau sestadieniais ania... g.gif g.gif
Atsakyti
Kontraceptikų be recepto jau niekur nebeparduoda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tanzania @ 2009 02 25, 00:58)
labas vakaras merginos,

naudoju KP jau kokie metukai, bet tokio poveikio nebuvo, o as turiu klausimeli ir nzn kaip elgtis. as pleistriuka keiciu sekmadieniais, ir va atejo laikas uzsided treciaji pleistriuka as pupt uzsidedu ir tada pagalvoju, VELNIAS JUK SIANDIEN SESTADIENIS. Tai va ir nzn ka db daryti. speju nieko blogo, tik va keist pleistriuka db reikes jau sestadieniais ania...  g.gif  g.gif

Aš manau, kad tau reikėtų geriau tiksliai išsiaiškinti paskambinus ginekologei, nes čia manau atsiras daug skirtingų nuomonių ką daryti... smile.gif Jeigu tai trečiasis pleistriukas, tai manau kad nieko tokio... Vistiek jį nusiimsi ir savaitę būsi be jo, o po mėnesinių galėsi vėl grįžti į pradinę padėtį kai klijavaisi sekmadieniais smile.gif bus tik tiek, kad mėnesinės prasidės viena diena ankščiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2009 02 25, 01:58)
labas vakaras merginos,

naudoju KP jau kokie metukai, bet tokio poveikio nebuvo, o as turiu klausimeli ir nzn kaip elgtis. as pleistriuka keiciu sekmadieniais, ir va atejo laikas uzsided treciaji pleistriuka as pupt uzsidedu ir tada pagalvoju, VELNIAS JUK SIANDIEN SESTADIENIS. Tai va ir nzn ka db daryti. speju nieko blogo, tik va keist pleistriuka db reikes jau sestadieniais ania...  g.gif  g.gif

mano supratimu tai taip dabar geriausia butu sestadieniais keist 4u.gif
Atsakyti
na aciu abiem uz nuomone 4u.gif manau kad kai vel desiuos po mm pleistriuka tai papoldomai 7d.pasisaugosiu
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(karjeriste1 @ 2009 02 24, 18:05)
hm.. raso kad toks salutinis poveikis gali but ,,, g.gif  bet man visai  nesinori tris menesius kankintis g.gif  tai pirmieji  naudojami  kontraceptikai .. o db  nulekt  pas ginekologe pasitart,nelabai yra galimybe.... verysad.gif

na gal tada vertetu pirmus 3 menesius pabandyti jei labai netrukdo si problemyte. Jei pirmi tai gal organizmas apsipras ir su laiku dings tas salutinis poveikis. Tik jei jau labai spuogeliu padaugetu tai manau gal tada vertetu keist KP i kazka kito... Net nezinau butu geriausia su gydytoju tartis tik kai nera galimybiu nieko nepadarysi smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kiek procentaliai apsaugo KP? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 01, 21:18)
Gal kas zinote kiek procentaliai apsaugo KP? bigsmile.gif

manau, kad ~98% g.gif
Atsakyti
sveikos, jo as irgi sutikciau su navaru , kad tik gauciau kazkiek pigiau nei cia lt kainuoja... sad.gif net svarstau daryti pertrauka, nes metus jau naudoju, kazin nieko tos pertraukos... o kaip gryzt vel paskui i ritma su kontracepcija? gal kurios jau bandet ar panasiai, ar gal taretes su gyditoja? beje kaip konsultacijos kazkur privaciai, nes mano gydytoja isvyko i kita miesta tai nezinau kaip kur kitur? reikia moket uz patarima toki ar kaip? nes man buvo nemokama...
Atsakyti