Naudoju KP jau trecias menuo ir kolkas viskas ok

Sveikos!
Sakykit, o jeigu krastelis atsiklijuoja, arba raukslejasi, tai blogai? ar mazina poveiki tada?

Sakykit, o jeigu krastelis atsiklijuoja, arba raukslejasi, tai blogai? ar mazina poveiki tada?

QUOTE(zis @ 2010 07 14, 01:08)
Sveikutes
As tik visoms poilsiaujancioms turiu ispejima: pleistriukai neatlaiko vidurzemio juros surybes, man po 6 dienu mirkimo juroje visiskai nusiklijavo, gerai, kad jau reikejo ji pakeisti kitu, bet nesijauciu rami ir saugi

As tik visoms poilsiaujancioms turiu ispejima: pleistriukai neatlaiko vidurzemio juros surybes, man po 6 dienu mirkimo juroje visiskai nusiklijavo, gerai, kad jau reikejo ji pakeisti kitu, bet nesijauciu rami ir saugi

as tai is vis vasara pereinu prie tableciu. sitaip silta - kunas prakaituoja, rubeliu minimumas, o dar cia ta slopas uzklijuotas

QUOTE(Bacca @ 2010 07 27, 14:10)
as tai is vis vasara pereinu prie tableciu. sitaip silta - kunas prakaituoja, rubeliu minimumas, o dar cia ta slopas uzklijuotas
man kazkaip ant mnciu ar peciu patogiausia klijuoti, tai atsalus oram rudeni ver prie pleistru gryztu.

O po pilvu nebandei klijuoti? ten gal būtų patogiau ir mažiau matoma

o situ pleitriuku kaina kokia? reiktu gal pabandyt,siaip pasiskaicius atrodo patogu,bet vat kazin ar tiks?

QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 07 29, 16:11)
žiauriai patogu, nereikia kasdien prisiminti. Kainuoja apie 50 lt. jei turi kokią nuolaidų kortelę būna nuolaidos. Atpigęs dabar labai.
tikrai reikes isbandyti,gal tiks

QUOTE(dzese @ 2010 07 29, 18:47)
tikiuosi, kad tiks. Nes tikrai labai patogus dalykas. Nėra ko lyginti su kokiomis tabletėmis
QUOTE(Karina20 @ 2010 07 20, 09:10)
<...> Sakykit, o jeigu krastelis atsiklijuoja, arba raukslejasi, tai blogai? ar mazina poveiki tada? 

ziurint kiek atsiklijuoja... jeigu koks milimetras ar du taigi nieko tokio, nes su pleistru gauni pakankamai didele doze kontraceptiku, net jei ir susirauksleja biski...

QUOTE(dzese @ 2010 07 29, 14:06)
jeigu abejoji, gali juk su savo gine pasikonsultuoti

Sveikos, gal zinote kur Vilniuje galima KP nusipirkti be recepto?

QUOTE(te verde @ 2010 08 15, 15:28)
[fillette], kokios firmos pleistra naudojate? Ar nevertetu pries pradedant naudoti, pasitarti su mediku?
Atrodo viskas paprasta, bet bijau kokiu salutiniu...

LT yra tik Evra (bent jau iki siol buvo). Su mediku pasitarti butina. O salutiniu yra labai daug, tik ne visoms jie pasireiskia. Pati naudoju Evra jau 7 metus, ir kuo toliau, tuo labiau mane gasdina jo poveikis mano sveikatai. Ir, isgi, neturiu kitos iseities ir toliau ji vartoju. Beje, pasitarti su gydytoju butina ir del to, kad yra pasitaike atveju, kad net ir labai jaunas merginas pradejus vartoti kontraceptikus istinka insultas. Gydytojas isnagrineja merginu fizine bukle ir tik tada nusprendzia ar nera ypatingu kliuciu skirti merginai komtraceptikus.