Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Aistee:) @ 2010 08 27, 18:36)
Vakar pirkau euro vaistineje , tai kaina - 49.08 lt

Jau tik nepirkite KP kokioj Šeimos vaistinėj, kazkada buvau apsizioplinus, greitai reikejo nusipirkti, tai nuvariau arciau namu buvusia Šeimos vaistine..tai kaina buvo geroooookai didesne nei kitur. O man zioplai atrodo, kad visur vienodos tokiu dalyku kainos privalo buti. Tad laiko turint reiktu pasishniuksneti kur pigiau. Nors as perku irgi Eurovaistinej visada. Bet gal yra ir pigiau kazkur tas malonumas?
Atsakyti
Šeimos vaistinėje tikrai dažnai būna didokos kainos. man atrodo, kad "Camelia" pigiau nei "Eurovaistinėje", bet reikės palyginti.
Atsakyti
pigiausios prekes kiek as esu pirkusi tai buvo camelios vaistineje, nes ten dar nuolaidele pritaiko, jeigu kortele turi, tikiuosi niekada dar neapsisoviau g.gif
Atsakyti
KP naudoju 4men, jokiu nusiskundimu kol kas neturiu, salutiniu poveikiu nejauciu. Tik pirmaji menesi gana daznai stipriai paskaudedavo galva, taciau susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2010 08 24, 13:10)
sveikos smile.gif

norejua paklausti ar yra merginu, moteru kurios naudotu KP kai svoris apie 90kg? nes lapelyje raso, akd toks svoris yra rizikos grupeje... taciau neraso del ko... ar del to, akd sumazeja veiksmingumas ar del kokiu kitu priezasciu, kaip pvz sveikatos sutrikimu...

Turėta omeny ne riziką dėl kontraceptikų, o tai kad per mažai kontraceptikų svoriui gali būti. T. yra mažėja veiksmingumas. Bet čia turbūt labai apkūniai reikia būti, nes mano gynė pažiūrėjo į mane ir pasakė, jog man dar toli. Nors sveriu virš 80 blush2.gif Manau ginekologė geriausiai pasakytų ar tinka jums.
Papildyta:
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 18, 23:21)
Merginos,patarkit nesuprantu kas darosi.. Penktadieny uzsiklijavau 3pleistra ir sekamdeny pradejo teplioti iki siandien(antradienio) maudzia pilva toks jausmas,kad sergu nesuprantu kas darosi... g.gif  schmoll.gif

Gali paklausti ir į až kaimynka. Aš jau naudoju ne vienerius metus.
Atsakyti
QUOTE(edcka23 @ 2010 10 19, 18:59)
as kai nutraukiau KP irgi issireguliavo mmm,beto nepasisaugojus 1 kart po pusantro men iskart pastojau,beto nesulaukiau net mmm,nors tikrai dar nebuvau pastojus po menesio rolleyes.gif
dabar vel svarstau juos pradet naudoti,nes jau 2.5m po gimdymo,o mmm visiskai nereguliarios  doh.gif

SMagu, kd pavyko nestuke.gif As nutraukiau KP, nes kaip ir planuojam leliu smile.gif Tik vat vieni sako, kd reikia sulaukti tikruju mm, kiti sako, kd nieko tokio, jei ir nesulauki tikruju mm ir patampi nestuke.gif Zodziu gyvenam normalu gyvenima ir tiek, ziuresim kaip cia mums bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 08 15, 12:28)

pleistras vadinasi EVRA kaip jau merginos ir sake, o pasitarti su gine tai visada patartina pries pradedant vartoti bet kokius K 4u.gif

QUOTE(edcka23 @ 2010 10 19, 16:59)
as kai nutraukiau KP irgi issireguliavo mmm,beto nepasisaugojus 1 kart po pusantro men iskart pastojau<...>

sveikinu bigsmile.gif o as va paskutine savaite su pleistru ir galvoju db kada geriausia butu pastoti, nes irgi visokiu atsiliepimu girdejau... kad reikia laukti bent 6 men kad organizmas issivalytu, net tipo didesne rizika kitaip persileidimui --- tai va ir bijau, ir nzn ka cia daryti ir kaip planuoti ateiciai g.gif

QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 10 25, 16:10)
taigi nedaug ten atlimpa, o jei nori mažiau ir kad neapsiveltų, tai tik užklijavusi, apvalyk kraštelius salicilio spiritu. padeda ir tvarkingiau atrodo smile.gif

thumbup.gif ideja

QUOTE(HIDRRA @ 2010 11 04, 18:02)
<...> nutraukiau KP, nes kaip ir planuojam leliu  smile.gif  Tik vat vieni sako, kd reikia sulaukti tikruju mm, kiti sako, kd nieko tokio, jei ir nesulauki tikruju mm ir patampi  nestuke.gif  Zodziu gyvenam normalu gyvenima ir tiek, ziuresim kaip cia mums bus ax.gif

sekmes 4u.gif as irgi galvoju ir svajoju jau... nors nzn kada geriausia butu pradeti unsure.gif o gal irgi palikti likimo valiai...
Atsakyti
QUOTE(edcka23 @ 2010 10 19, 19:59)
as kai nutraukiau KP irgi issireguliavo mmm,beto nepasisaugojus 1 kart po pusantro men iskart pastojau,beto nesulaukiau net mmm,nors tikrai dar nebuvau pastojus po menesio rolleyes.gif
dabar vel svarstau juos pradet naudoti,nes jau 2.5m po gimdymo,o mmm visiskai nereguliarios  doh.gif

O tu manai, kad tau mmm nuo KP nereguliarios? ne nuo gimdymo?
Atsakyti
AS naudoju pleistra dar tik menuo, bet atidziai save stebiu ir pastebiu: pirma - lbai pradzioj daug streso kad neatsiklijuotu. antra - apturejau pienlige pirma kart gyvenime, tai tikrai turejo itakos KP, slykstu. trecia - 3 savaite istisai skaudejo galva, nors galvos skausmu neturedavaut tokiu intensyviu niekada gyvenime, o dabar jau visa savaite galva ulsuoja,vos pakelusgalva nuo pagalves. o noras myletis visai isnyko, ar cia del streso ar nuo nuovargio, pastarasisi irgi kazkoks kaip niekad, niekad nesijausdavau tokia prislegta, gal tai ir kiti faktoriai, neatmetu ju, bet gal ir pleistro itaka yra. kol kas manes tas pleistras nezavi, jei atvirai galvoju ar istversiu tuos 3 bandomuosius men. nes kam tas KP, jei potraukio nulis, ir vyras skundziasi, kad visai jau meile nebeuzsiimam... visgi ir sveikata ir pinigai ir tas meiles nebuvimas kerta per psichine sveikata... Parasysiu kaip seksis toliau
Papildyta:
Atsiprasau uz klaidas, matau kad ju pasitaike, per skubejima. Dar beje paminesiu, kad ir sausumo pojutis ne svetimas, nors ir anksciau nebuvo super dregna, bet si menesi irvis sachara...
Atsakyti
Naudoju pleistra dar tik pirmaji men, bet atidziai stebiu save, nes suprantu kad si priemone ne vitaminai musu kunams. Manoo potyriai: pirmiausiai pasidare labai skausmingos ir jautrios krutys, veliau sulaukiau pienliges, kurios gyvenime neturejau, treciaja savaite istisai skaudejo galva, tiesiog pulsuodavo skausmas, vos pakelus galva nuo pagalves iki pat vakaro.. atsirado sausumo pojutis, nors niekad nebudavo super dregna, bet dabar isvis sachara. lytinis potraukis sumazejo, nesinori meiles visai...gal dar nera pasitikejimo pleistru, ar siaip dar nuovargis, pastarasis irgi nebudavo toks stiprus, vos kojas parvelku is darbo ir nieko nebesinori, nors anksciau padarydavau zymiai daugiau. . kita savaite 4-toji lauksiu mmm, tikiuosi viskas bus gerai. tik nezinau ar istversiu tuos 3 bandomuosius men, nes kazkaip vargina tie visi salutiniai, o svarbiausia kad noro nebera. tai kam save nuodyt, moket pinigus ir atsisakyt didziausiio malonumo meiles...
Parasysiu kaip seksis toliau...
Atsakyti
sveikos mergaites, turiu klausima 4u.gif

nezinau ka daryti, neteko susidurti su tuo, nes pirma kart naudojuosi kp ..

dabar turiu paskirta vizita pas daktara,bet negaliu eiti menesiniu metu, o vizitas butent ta diena, kada baigiasi treciasis pleistras... realiai , nusiklijavus ji, kazkada turetu prasidet menesines, bet gal ne ta pacia diena?
nes tada turiu atsaukti vizita.

o jeigu iskart uzklijuociau kito pakelio nauja pleistra, ar galeciau pavelinti menesines? tada butu 99% kad ta pacia diena nors neprasidetu...

4u.gif
laukiu jusu nuomoniu ir patarimu, aciu
Atsakyti
Tarkim man menesines prasideda po pleistro atklijavimoantra, trecia diena...
Atsakyti