Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(iryshka @ 2010 11 24, 02:17)
o jeigu iskart uzklijuociau kito pakelio nauja pleistra, ar galeciau pavelinti menesines? tada butu 99% kad ta pacia diena nors neprasidetu...
4u.gif
laukiu jusu nuomoniu ir patarimu, aciu

Iskart nusiklijavus pleistra menesines neprasideda 4u.gif Man prasideda trecia diena po nusiklijavimo, del to drasiai gali eit pas gydytoja 4u.gif
Jei uzsiklijuotum ketvirta pleistra, tai reiketu uzsiklijuoti po savaites dar viena, ir dar po savaites dar viena, t.y. nedarydama pertraukos praleistum du ciklus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mamos, merginos, moterys. wink.gif Dabar labai pradejau skaityti visur paie pleistra. Ir labai norejau dar paklausti, o kai eini pas ginekologe, kad israsytu ta pleistra, tai reikia sest i ta kedute?? smile.gif) nes esu buvus ten tik viena karta ir kazkaip, nelabai malonu man ten.. :/
aciu labai uz atsakyma.. smile.gif)
Atsakyti
aciu uz atsakymus! 4u.gif

busiu rami tada, kad galiu drasiai eit pas gyd.
Atsakyti
QUOTE(Kraaske @ 2010 11 24, 23:53)
Labas vakaras, mamos, merginos, moterys. wink.gif Dabar labai pradejau skaityti visur paie pleistra. Ir labai norejau dar paklausti, o kai eini pas ginekologe, kad israsytu ta pleistra, tai reikia sest i ta kedute?? smile.gif) nes esu buvus ten tik viena karta ir kazkaip, nelabai malonu man ten.. :/
aciu labai uz atsakyma.. smile.gif)

manau, kad tai priklauso nuo ginekolog. Yra tokių, kurie ir be tyrimų išrašo receptą. O šiaip gydytojas turi atlikti tyrimus prieš paskiriant kontraceptiką. O Tu dar nesi naudojusi pleistro ar kokių kitų kontraceptikų?
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 11 25, 10:36)
manau, kad tai priklauso nuo ginekolog. Yra tokių, kurie ir be tyrimų išrašo receptą. O šiaip gydytojas turi atlikti tyrimus prieš paskiriant kontraceptiką. O Tu dar nesi naudojusi pleistro ar kokių kitų kontraceptikų?

Kiek buvus pas ginekologių, man paskirdavo kontraceptikus tik pagal metus.. Kiek paskyrę, tie netikdavo, skaudėdavo galvą, tepliodavo.. O aš pagal save vienus nusipirkau ir viskas labai gerai buvo, bet paskui perėjau prie žiedo, paskui prie pleistro, o dabar prie prezervatyvų biggrin.gif Geriau tos kontraceptikos į save nekišti...
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 11 25, 16:10)
Kiek buvus pas ginekologių, man paskirdavo kontraceptikus tik pagal metus.. Kiek paskyrę, tie netikdavo, skaudėdavo galvą, tepliodavo.. O aš pagal save vienus nusipirkau ir viskas labai gerai buvo, bet paskui perėjau prie žiedo, paskui prie pleistro, o dabar prie prezervatyvų biggrin.gif  Geriau tos kontraceptikos į save nekišti...

o kodėl tu tabletes keitei žiedą, į žiedą į pleistrą? netiko kas nors?
Atsakyti
Sveikos merginos;) naudoju pleistra EVRA jau daugiau nei metai laiko:) is pradziu pirmom dienoms po uzklijavimo, uzeidavo tarpais silpnumas ir svaigdavo galva, bet po 3 menesiu, matyt organizmas priprato,nebejauciu jokio silpnumo:)
Labai geras daiktas ir uztikrina, kad nepastosi 100 proc.
Recepta pleistrui gali israsyti ne butinai ginekologe, man israse mano gydytoja, terapeute, paprasiau ir israse:) jis galioja puse metu:)
Naudokites ir nebijokite:)patariu:)jei turit kokiu klausimu klauskite:)rasykite asmeniskai:)atsakysiu:)
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2010 12 01, 14:22)
Sveikos merginos;) naudoju pleistra EVRA jau daugiau nei metai laiko:) is pradziu pirmom dienoms po uzklijavimo, uzeidavo tarpais silpnumas ir svaigdavo galva, bet po 3 menesiu, matyt organizmas priprato,nebejauciu jokio silpnumo:)
Labai geras daiktas ir uztikrina, kad nepastosi 100 proc.
Recepta pleistrui gali israsyti ne butinai ginekologe, man israse mano gydytoja, terapeute, paprasiau ir israse:) jis galioja puse metu:)
Naudokites ir nebijokite:)patariu:)jei turit kokiu klausimu klauskite:)rasykite asmeniskai:)atsakysiu:)

Jokia kontraceptine priemone neuztikrina saugumo 100% schmoll.gif
Atsakyti
merginos, o kiek dabar kainuoja pleistras? Gal žinote, kurioje vaistinėje pigiausia?
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 12 10, 16:21)
merginos, o kiek dabar kainuoja pleistras? Gal žinote, kurioje vaistinėje pigiausia?

~46-48lt su nuolaida (čia CAMELIA arba EURO vaistinėj)
Atsakyti
Sveikos turu tokią bėdą, naudoju KP tik pirmą mėnesį, taigi jau antras užklijuotas, pirmadienį keisti, na bet vat jis man nulipo ir praslydęs kažkaip mistiškai apie 1cm prilipo ant kitos pilvo vietos unsure.gif blink.gif čia miegant taip, pabudau ir matau, kad sena klijavimo vieta kitur, nes gi matosi pagal žymelę, nuo pūkelių ir tų ten klijų... tai ką man dabar daryt, vėl prikibęs tai stipriai, plėšt neplėšt, pasitikėt ar ne? naudotis dar papildoma apsaugos priemone? mes vat tas pirmadienio keitimas liko tik rytojus g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2010 12 11, 23:06)
Sveikos turu tokią bėdą, naudoju KP tik pirmą mėnesį, taigi jau antras užklijuotas, pirmadienį keisti, na bet vat jis man nulipo ir praslydęs kažkaip mistiškai apie 1cm prilipo ant kitos pilvo vietos unsure.gif  blink.gif  čia miegant taip, pabudau ir matau, kad sena klijavimo vieta kitur, nes gi matosi pagal žymelę, nuo pūkelių ir tų ten klijų... tai ką man dabar daryt, vėl prikibęs tai stipriai, plėšt neplėšt, pasitikėt ar ne? naudotis dar papildoma apsaugos priemone? mes vat tas pirmadienio keitimas liko tik rytojus g.gif  g.gif

Neplesk ir neperklijuok, jei jis nebuvo nukrites, tai veikimas pleistro nebuvo nustojes, palauk kol reikes keisti pleistra ir tiek 4u.gif
Atsakyti