Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

kažkaip keistai čia tau su tuo pleistru gavosi, neįsivaizduoju, kaip jis galėjo nuslinkti. O tai nuslinkęs jis normaliai prilipo?

O visoms naudojančioms pleistrą, gal bus įdomūs duomenys apie patikimumą. Rusų ginekologė stinklalapyje aptikau duomenis, kad pleistras yra kur kas patikimesnis už tabletes. Su žiedu ne toks didelis skirtumas, bet pleistras - patikimesnė apsauga smile.gif
Čia nuoroda http://www.sikirina....ru/contra.phtml
Atsakyti
Na va, buvau pas gydytoją išsirašiau receptuką kontr.pleistrui, netrukus pradėsiu naudoti. Su tabletėmis tai man būdavo problemos vis pamirštu išgerti, spirales dvi turėjau, abi iškrito, mėginsim pleistriuką.
Kiek supratau dabar geriausia jo ieškoti Eurovaistinėje? Ten geriausia kainytė? blush2.gif O beje, kaip užsiklijuoji pirmą pleistriuką, po kiek laiko galima nebenaudoti papildomos apsaugos? Kažkaip niekur neužkliuvo akis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2010 12 13, 19:40)
Na va, buvau pas gydytoją išsirašiau receptuką kontr.pleistrui, netrukus pradėsiu naudoti. Su tabletėmis tai man būdavo problemos vis pamirštu išgerti, spirales dvi turėjau, abi iškrito, mėginsim pleistriuką.
Kiek supratau dabar geriausia jo ieškoti Eurovaistinėje? Ten geriausia kainytė?  blush2.gif  O beje, kaip užsiklijuoji pirmą pleistriuką,  po kiek laiko galima nebenaudoti papildomos apsaugos? Kažkaip niekur neužkliuvo akis  blush2.gif

naudojate kontraceptines tabletes ir norite pakeisti į pleistrą ir nežinote, kaip nuo šiol elgtis? Ar gerai supratau?
Atsakyti
QUOTE(HIDRRA @ 2010 12 11, 22:29)
Neplesk ir neperklijuok, jei jis nebuvo nukrites, tai veikimas pleistro nebuvo nustojes, palauk kol reikes keisti pleistra ir tiek 4u.gif

ačiū taip ir padariau 4u.gif
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 12 13, 17:36)
kažkaip keistai čia tau su tuo pleistru gavosi, neįsivaizduoju, kaip jis galėjo nuslinkti. O tai nuslinkęs jis normaliai prilipo?

na kažkaip gavosi, pati pasimečiau ir nesupratusi likau... o kai jau pirmadienį plėšiau jį tai tikrai prilipęs pasijuto, kad labai gerai buvo, lyg nebūtų net atsiklijavęs g.gif
Atsakyti
Man su tuo kontraceptiniu pleistru kazkokia mistika bigsmile.gif Jei, tarkim, kasdien po keleta valandu plaukioju baseine, megstu vonioje ilgai mirkti, nera galimybes jam nukristi? Ir baseino chloras negali salygoti greitesnio atsilupimo?
Atsakyti
Juk nesėdi baseine ar pirtyje ištisą parą. smile.gif O šiaip neturėtų atlipti pleistras, bet kol nepabandysi, nesužinosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fever @ 2010 12 15, 13:54)
Man su tuo kontraceptiniu pleistru kazkokia mistika  bigsmile.gif  Jei, tarkim, kasdien po keleta valandu plaukioju baseine, megstu vonioje ilgai mirkti, nera galimybes jam nukristi? Ir baseino chloras negali salygoti greitesnio atsilupimo?

aš asmeniškai tokiu atveju jo nesirinkčiau g.gif manau vis tiek pastovus santykis su vandeniu daro įtaką, o nervintis ir galvot atlips ar ne tikrai nenorėčiau ax.gif
Atsakyti
Neatlimpa tas pleistras, ne stuomet beveik visos jo vartotojos būtų nestuke.gif Kai kurioms net nuplėšti jį būna sudėtinga
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 12 16, 15:49)
Neatlimpa tas pleistras, ne stuomet beveik visos jo vartotojos būtų  nestuke.gif  Kai kurioms net nuplėšti jį būna sudėtinga

nemanau, kad reiktų teikti taip drąsiai, kad neatlimpa jei jums jis niekad neatlipo, man atlipo, temoje paskaičius ne aš viena tokia... mirksiukas.gif jei pastoviai t.y. kasdien mirkčiau vandenyje(basiene), vonioje, pirtyje tikrai tokios apsaugos nesirinkčiau po šio atlipimo...
Atsakyti
Na, kad aš irgi jau daugiau nei metus pleistrą naudoju ir per visą tą laiką nei sykio nebuvo, kad atliptų ar kažkaip mįslingai pasislinktų į kitą vietą g.gif nors tikrai ir sportuoju daug ir šiaip aktyviai gyvenu smile.gif kažkaip keistai čia...
Atsakyti
Gal neteisingai priklijuoja, todėl ir atlimpa. Užklijavusios gal nepašildo kokių 15 s. delnu, kad geriau priliptų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliukas0902: 20 gruodžio 2010 - 12:12
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 12 20, 12:11)
Gal neteisingai priklijuoja, todėl ir atlimpa. Užklijavusios gal nepašildo kokių 15 s. delnu, kad geriau priliptų.

nu aš asmeniškai daug daugiau dar palaikau prispaudus biggrin.gif apie puse min biggrin.gif neįsivaizduoju ką ir kaip ten neteisingai galima priklijuot... biggrin.gif
Atsakyti