Sveikutės
Deima, su praėjusiu tave
Noryte - su gimtadieniu
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 08, 19:13)
mergaites as isprotesiu ir jus paskui issivesiu nu zinokit cirkai -kekvienas sikpoperis istyrinetas ir uzmaciau ryte rusvu isskyru, nu ka galvoju mmm atejo-privet giminem is Krasnojarsko ... visa diena viskas tvarkoj jokiu giminaiciu ar pusseseriu...
pamirsau ismest testa, daryta pries 2 dienas, tai ryte isvarciau visais kampais pries sviesa tai lyg ir pastebejau tokia nematoma antra juostele , ant balto lapo jau tuoj pradesiu matyt po dvi juosteles... nu cirkai
man taip buvo su šitu nėštumu su antru testu. Trečias testas po penkių dienų jau parodė dvi. Ir aš taip durnai jaučiaus ir tyrinėjau popieriukus ar mm prasidėjo, bet apsiraminau, nebedariau ir palaukiau penkias dienas. ir pamačiau II.
taip kad Rugsėje, aš manau kad tu testą nusipirk pvz ketvirtadienį ir manau kad jau turėsim žinių
QUOTE(zydra30 @ 2008 08 09, 15:20)
leidau savo maziukei paverkt taip gaila buvo, bet matau, kad dar tokia maziuke, o jau oziukus pradeda rodyt. nesiojau visa popiete, ba tik paguldai kur, zaislu prikrauni, jau ir rekia. kazkaip bijau pripratint pastoviai ant ranku. tai dabar padejau i jos krepsi ir nelieciau jos, verke 2 min, paziurejau laika ir tada uzmigo. labai gaila jos buvo, bet nenoriu, kad ji nemoketu pati uzmigti ar pati su savim kazkiek pabuti, pazaisti.
tokio amžiaus leliukas negali rodyt ožiukų, Žydra, nedaryk taip.
Arba jai pilvelis pučiamas, arba bendravimo su mama vis reikia - nepaleisk iš rankų - jai to reikia labiau už viską pasaulyje.
QUOTE(rugsėjė @ 2008 08 10, 10:07)
nu ka mergaites, kadangi vakar nenusipirkau testo, tai ryte auksinio skystimo pasilikau stiklainiuky

, lekiau 8val i vaistine- nedirbo, tada lekiau 9val, nusipirkau testa ir pasidariau taigis... ir vel vienas bruksniukas, nebesitikiu antro daugiau, gali but kad mm streikuoja del permazo svorio ar karsto oro
tiesa pasakius nenorejau kad si menesi pastociau, nes but buve perdaug streso ir blogu emociju, nes leliaus atejimas(jei but uzkibe) but sutapes su dukrytes gimimu
čia ne rodiklis - laiko mažai praėjo - laukiam kitos savaitės vidurio.