QUOTE(bicė @ 2008 08 10, 01:11)
net nezinau kaip su kitu vaikuciu elgciausi, dabar atrodo, kad is ranku nepaleisciau, bet tikriausiai zymiai teisingiau jiems duoti suprasti, kad ir teveliai turi tureti laisvo laiko. Musu pinciukas iki siol net ir savo lovoj uzmigusi viduri nakties atsliauzia pas mus- toks tas rezultatas kai laiku neapibrezi ribu

, bet is kitos puses matyt juk ji kazkada is to isaugs...O taviske matyt labai nesupyko jei taip trumpai verke

. As pirma karta bandziau Amelijai parodyti, kad jos neimsiu kai jai buvo metukai, tai koncertavo valanda.
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 08 10, 11:43)
tokio amžiaus leliukas negali rodyt ožiukų, Žydra, nedaryk taip.
Arba jai pilvelis pučiamas, arba bendravimo su mama vis reikia - nepaleisk iš rankų - jai to reikia labiau už viską pasaulyje.
čia ne rodiklis - laiko mažai praėjo - laukiam kitos savaitės vidurio.
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2008 08 10, 20:46)
Man ir dabar atrodo kad kai mano mažoji pradeda verkti tai aš kažko nepastebėjau, kad gal kokia liga pristojo ar kad neatkreipiau dėmesio į jos kokį nors poreikį, ar gal pamperis pilnas
kiekviena vis kitaip galvojat, ar leisti vaikuciui paverkti, kai pabandei atrodo padaryti viska. manau, kad nors ir maziukai, bet ir leliukai turi kazkokius norus. gerai, jei pakeiti pampersa, pamaitini, panesioji, paguldai ant pilviuko ar pamasazuoji ir verkimas baigiaisi. o kartais juk atrodo isbandei daugybe budu ir vistiek kazko vaikelis nepatenkintas. zinoma, ir verkimo yra keletas tipu. niekad nepalikciau jos vienos, jei ji klyktu visa israudusi. bet tiesiog bandau ismokti suprasti ka tie verkimai reiskia. keleta verkimo tonu jau zinau, tai valgyti, kai pavargus ir tas treciasis, kaip kad sakiau kai leidau jai paverkti. nes man atrodo, kad tai skamba kaip sauksmas, eiii....eiiiii.....nesakau, kad buvau simtu procentu teisi, bet gal buvau, nes tas rekimas labai greit liovesi. o gal jai kaip tik atsibodo, kad as ja visa pusdieni nesiojau, vis prie saves laikiau. gal panoro daugiau erdves. juk kartais vaikelis nori miego ir musu iprasti budai, kaip nesiojimas ar supavimas tik erzina juos.
tiesiog mokausi suprasti savo maziuke ir gal koki karta ir apsiriksiu ka jos tas verkimas reiskia, kartais ispildysiu jos pageidavimus

. kad mes zinotumem ko maziukai nori, tai ta ir darytumem, mes juk visos norim buti pacios geriausios mamos.