Įkraunama...
Įkraunama...

Lapenis

QUOTE(jediara @ 2010 10 30, 20:27)
Tikrai gaila  console.gif , bet gal dabar užauginsite naują augaliuką  mirksiukas.gif

oi,kad mano didelis krūmas ,ne bėda tie keli lapai,atsigaus dar... smile.gif
Atsakyti
nu nelaimingas mano tas lapenis doh.gif dabar katė jį nuvertė.Pastačiau kiton vieton,nes žiūriu,visiem kliūna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 11 25, 17:44)
nu nelaimingas mano tas lapenis doh.gif dabar katė jį nuvertė.Pastačiau kiton vieton,nes žiūriu,visiem kliūna smile.gif

Siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 11 25, 15:44)

Bus laimingas,tik nosies nenukabinti mirksiukas.gif
Patį seniausią lapenį ,kurį turėjo mano anytą visi kas eidavo rūkyti į balkoną,gal kokius 4-5 kartus iš 3 balkono aukšto žemyn nuleisdavo doh.gif .Sakiau,kad jam bus galas būtumėt jį mačius,jį keli vyra po metų nešė mašinon,kai anyta padovanojo bažnyčion biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Šitas gražuolis, jau 2 turi auginukus ir dar 2 kalasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 23, 23:18)

Šitas gražuolis, jau 2 turi auginukus ir dar 2 kalasi  smile.gif

Faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 23, 22:18)
user posted image
Šitas gražuolis, jau 2 turi auginukus ir dar 2 kalasi  smile.gif

Ai blush2.gif tai čia,pasirodo, LAPENIAI... trys dideli bliūdai jų pas mane... seni augalai, ilgi nusvirę stiebai... maniau, kad čia kaktusai schmoll.gif Vienas žydi dideliais gelsvais žiedais, panašiais į Nakties karalienės. Kitas truputį mažesniais raudonais... Na o trečiasis tai tokiais smulkiais alyviniais-violetiniais, bet žiedukų tai labai daug būna, šakos visos aplipę... Bet žydi paprastai vasarom...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 01 23, 21:34)
Ai blush2.gif tai čia,pasirodo, LAPENIAI... trys dideli bliūdai jų pas mane... seni augalai, ilgi nusvirę stiebai... maniau, kad čia kaktusai  schmoll.gif Vienas žydi dideliais gelsvais žiedais, panašiais į Nakties karalienės. Kitas truputį mažesniais raudonais... Na o trečiasis tai tokiais smulkiais alyviniais-violetiniais, bet žiedukų tai labai daug būna, šakos visos aplipę... Bet žydi paprastai vasarom...

Visiškai teisingai mirksiukas.gif ,dar jie vadinami kakutisinėmis orchidėjomis smile.gif .Žydi įvaiariai,gali vasarą ,gali žiemą smile.gif
Atsakyti
O as ju nemoku auginti verysad.gif
Pas mociute prisimenu buvo tradicinis raudonas kaip kad Fonda sako pilnas bliudas o kaip suzydedavo tai vis skaiciuodavom kiek ziedu bet budavo tokia daugybe ziedu kad suskaiciuoti niekaip wub.gif
O as nemoku auginti nors tu ka ir turejau ivariuas ju lapeliu ir pirkus ir teke dovanu gauti nu bet niekaip doh.gif
Tai sumasciau kad reik isigyti iskarto dideli ir bandyti su juo tartis ax.gif
Merginos jei kuri sumastytumet ar suzinotumet kas nori atsikratyti pilno bliudo siu grazuoliu duokit zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 23, 23:03)
Visiškai teisingai  mirksiukas.gif ,dar jie vadinami kakutisinėmis orchidėjomis smile.gif .Žydi įvaiariai,gali vasarą ,gali žiemą  smile.gif

Ačiū ačiū už visada mums naudingą informaciją aciuks.gif Tu čia mūsų Gyvoji Enciklopedija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 01 23, 22:34)
Ai blush2.gif tai čia,pasirodo, LAPENIAI... trys dideli bliūdai jų pas mane... seni augalai, ilgi nusvirę stiebai... maniau, kad čia kaktusai  schmoll.gif Vienas žydi dideliais gelsvais žiedais, panašiais į Nakties karalienės. Kitas truputį mažesniais raudonais... Na o trečiasis tai tokiais smulkiais alyviniais-violetiniais, bet žiedukų tai labai daug būna, šakos visos aplipę... Bet žydi paprastai vasarom...

O ar labai dideli jusu augaliukai, gal parduotumet po kokia sakele visu?
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 01 23, 22:12)
Ačiū ačiū už visada mums naudingą informaciją aciuks.gif Tu čia mūsų Gyvoji Enciklopedija... doh.gif

hihihi.gif ,nu nu tiesiog esu epifitinių kaktusų maniakė ir domiuosi jais labai seniai blush2.gif smile.gif
Atsakyti