Įkraunama...
Įkraunama...

Lapenis

O as vakar isnesiau i terasa kartu su pelargonijom blush2.gif Ka kazin sakytu kokia augalu globos tarnyba g.gif Maz atimtu blink.gif Teks atsiprasyti ir nors i siltnami inesti....Nu kad negrazi ji man kol nezydi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 04 21, 15:24)
O as vakar isnesiau i terasa kartu su pelargonijom blush2.gif Ka kazin sakytu kokia augalu globos tarnyba g.gif Maz atimtu blink.gif Teks atsiprasyti ir nors i siltnami inesti....Nu kad negrazi ji man kol nezydi blush2.gif

Jei terasa dengta ir gyvenate kurnors Vilniaus apylinkėse,kur naktimis oro temperatūra auksčiau nei +5 .Tai gali būti smile.gif
Atsakyti
Pas mane baltas lapenis šiandien pražydo.Nusifotografavom,vakare pasirodysim...
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 04 21, 15:32)
Pas mane baltas lapenis šiandien pražydo.Nusifotografavom,vakare pasirodysim...

bigsmile.gif Laukiam fotosėsijos. Kaip tik žiedai velykoms 4u.gif
Atsakyti
Pasirodom

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 04 21, 19:09)

koksai gražus... wub.gif wub.gif
Atsakyti
http://public.fotki....ts/lapenis.html
Mano senukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 04 21, 20:09)
Pasirodom

Grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zujka @ 2011 04 21, 20:23)

Nieko sau senukas, su tiek žiedų bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
na ir grozumas ziedu, mano tai nezydi schmoll.gif blink.gif gal netaip ka darau.. jis stovi sauletoi vietoi, o gali buti, kad nezydi del to, kad dar per jaunas? g.gif
Atsakyti
Aš saviškius pamirštu iš balkono parnešti rudenį. Kartais parnešu jau po stiprių šalnų smile.gif
Po to kepa visą žiemą ant pietinės palangės. O dabar jau pradeda žydėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2011 04 21, 21:55)
Aš saviškius pamirštu iš balkono parnešti rudenį. Kartais parnešu jau po stiprių šalnų smile.gif
Po to kepa visą žiemą ant pietinės palangės. O dabar jau pradeda žydėti smile.gif

hmm, pas mane jis per ziema buvo siltai, gal del to... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2011 04 21, 21:58)
hmm, pas mane jis per ziema buvo siltai, gal del to... g.gif

Vasarą jei turite galimybę neškite laukan tik ne ant tiesioginių saulės spindulių idealiai tinka vakarinė saulutė. Laikom lauke iki kol temperatūra naktimis būna +5.Tada jau namučių. Truputuka pamigdom(pamirštam palaistyt), o po 3 savaičių pradedam laistyti ir laukiam žiedų. antrą syk jie žydi pavasarį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nute2 @ 2011 04 21, 19:09)

Čia yra "CALISTO" selekcinkas George French ax.gif

QUOTE(zujka @ 2011 04 21, 19:23)

Jei nuotruką su žiedu iš arčiau parodytumėt,pabandyčiau pasakyti ir Jūsų gražuoliko pavadinimą blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti