kaip sauniai sugalvota surasyti visas antifosfolipidinukes

VIOLITA, tu mums rasyk visus tyrimu atsakymus, tai merginos pakomentuos ir HCG, paziuresim ar tikrai jau taip viskas blogai, o kad tada nemate gemaliuko, tai jam per anksti dar buvo matytis, o kiek laiko bus tavo nestumui penktadieni?
Aciu, Rola, uz siaunia temeles pradzia
O tu, Violita, pasistenk dar nedelioti tasku ant i. Zinau, kad labai sunku pozityviai galvoti ka nors, bet gal gi dar viskas bus gerai? Man irgi gyd sake, kad jei nesivysto, tai staigiai krenta kiekis... kazkaip man cia mistika, kad jis sustojo
Laikau uz tave kumstukus

O tu, Violita, pasistenk dar nedelioti tasku ant i. Zinau, kad labai sunku pozityviai galvoti ka nors, bet gal gi dar viskas bus gerai? Man irgi gyd sake, kad jei nesivysto, tai staigiai krenta kiekis... kazkaip man cia mistika, kad jis sustojo

QUOTE(zose123 @ 2008 07 23, 10:51)
VIOLITA, tu mums rasyk visus tyrimu atsakymus, tai merginos pakomentuos ir HCG, paziuresim ar tikrai jau taip viskas blogai, o kad tada nemate gemaliuko, tai jam per anksti dar buvo matytis, o kiek laiko bus tavo nestumui penktadieni?
Neturiu net ką rašyt. Vienintelis tyrimas HCG kuris neauga. 07-17 HCG 5000, 07-21 HCG 5000.Tarp šių tyrimų daryta echoskopija rodo, kad puslytė paaugus, o gemaliuko nematyti.

Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 07 23, 11:07)
Aciu, Rola, uz siaunia temeles pradzia
Laikau uz tave kumstukus 

Gal jis buvo šiek tiek pakilęs,o paskui krito

Ačiū merginos už palaikymą ir atsiprašau, kad teršiu eterį su savo problemoms

QUOTE(violita @ 2008 07 23, 11:23)
Neturiu net ką rašyt. Vienintelis tyrimas HCG kuris neauga. 07-17 HCG 5000, 07-21 HCG 5000.Tarp šių tyrimų daryta echoskopija rodo, kad puslytė paaugus, o gemaliuko nematyti. 
Papildyta:

Papildyta:

nieko tu neterši, dar neprarask vilties

tiesa, kaip ABA, ar buvai pas gydytoja, ka ji sake?
QUOTE(zose123 @ 2008 07 23, 13:54)
tiesa, kaip ABA, ar buvai pas gydytoja, ka ji sake?
jup, buvau. Biuleteni dar savaitei pratese

QUOTE(Mintė @ 2008 07 23, 13:11)
nieko tu neterši, dar neprarask vilties
, jei puslytė paaugus, gal dar gemaliuką vėliau pamatys. O echoskopas kur žiūrėjo geras, gali daug kartų išdidinti?

Echoskopas geras. Nesenai gautas. jei ne tas tyrimas galvočiau, kad dar mažai laiko ir nieko nesimato. penktadieni mums bus tik 6 savaitės

O kaip kitoms merginoms? Ar iš kart išnešiojot vos sužinojusios apie antifofolipidinį sindromą ir pradėjusios gydymą? Žinau, kad lyg Saudai nepavyko, bet jos gemaliukas buvo gerai paaugęs

QUOTE(violita @ 2008 07 23, 15:23)
O kaip kitoms merginoms? Ar iš kart išnešiojot vos sužinojusios apie antifofolipidinį sindromą ir pradėjusios gydymą? Žinau, kad lyg Saudai nepavyko, bet jos gemaliukas buvo gerai paaugęs 

Man antifosfolipidini nustate po pirmos nelaimes. Tada pradejau gert aspirina pries kita pastojima. Bet geriau tik 1men, pastojau... bet tuo paciu mane uzpuole kazkoks virusas (vemiau nerealiai, alpau kelis kartus per diena ir t.t.), tai persileidimas ivyko 5savaite. Bet as manau, kad cia grynai del to viruso.
O pries si nestuma man gydytoja liepe aspirina gert maziausiai 3men - taip ir dariau.
Echoskopas geras. Nesenai gautas. jei ne tas tyrimas galvočiau, kad dar mažai laiko ir nieko nesimato. penktadieni mums bus tik 6 savaitės

violita neprarask vilties

ne visoms mergaitėms sužinojus apie AFS iš karto pavyko išnešiot....

Tau Rola gal parašys išsamiau, nes ji lyg kitokį gydymo būdą sau pasiskyrė

man asmeniškai iš pirmo karto pasisekė jau taikant gydymą, bet aš aspiriną apie pusę metų gėriau prieš pastojant....

Man nepavyko su aspirinu, todėl šį kartą tik sužinojus apie nėštumą, apie 3,5 savaitės pradėjau leistis vaistukus. Ir iš viso nesuprantu, kam laukti 6 sav. kad pradėti leistis vaistus, manau logiškai tai nepaiškinama.
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 07 23, 18:24)
Tau Rola gal parašys išsamiau, nes ji lyg kitokį gydymo būdą sau pasiskyrė

man asmeniškai iš pirmo karto pasisekė jau taikant gydymą, bet aš aspiriną apie pusę metų gėriau prieš pastojant....
Ko nepadarysi dėl vaikučio, galima patapti ir gydytoju.

QUOTE(Rola @ 2008 07 23, 18:45)
Man nepavyko su aspirinu, todėl šį kartą tik sužinojus apie nėštumą, apie 3,5 savaitės pradėjau leistis vaistukus. Ir iš viso nesuprantu, kam laukti 6 sav. kad pradėti leistis vaistus, manau logiškai tai nepaiškinama.
As klausiau gydytojos, kodel negalima leistis vaistuku... nes man dare kelis kart echo, kol dar nesimate sirdutes. Tai ji man sake, kad leidziami vaistai kol nepradeda plakt sirdute nedaro visiskai jokios itakos, tipo nei silta nei salta nuo ju... Tai jei echo daznai daromas, tai geriau sulaukt sirdutes plakimo. Bet jei nera galimybes echo taip daznai daryti, tai nuo 6 sav. galima ramiai leistis, nes reciau tikrinantis gi galima netycia praziopsot ta plakima - o su AFS svarbi kiekviena dienele.