Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

kaip sauniai sugalvota surasyti visas antifosfolipidinukes thumbup.gif
Atsakyti
VIOLITA, tu mums rasyk visus tyrimu atsakymus, tai merginos pakomentuos ir HCG, paziuresim ar tikrai jau taip viskas blogai, o kad tada nemate gemaliuko, tai jam per anksti dar buvo matytis, o kiek laiko bus tavo nestumui penktadieni?
Atsakyti
Aciu, Rola, uz siaunia temeles pradzia thumbup.gif

O tu, Violita, pasistenk dar nedelioti tasku ant i. Zinau, kad labai sunku pozityviai galvoti ka nors, bet gal gi dar viskas bus gerai? Man irgi gyd sake, kad jei nesivysto, tai staigiai krenta kiekis... kazkaip man cia mistika, kad jis sustojo g.gif Laikau uz tave kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 23, 10:51)
VIOLITA, tu mums rasyk visus tyrimu atsakymus, tai merginos pakomentuos ir HCG, paziuresim ar tikrai jau taip viskas blogai, o kad tada nemate gemaliuko, tai jam per anksti dar buvo matytis, o kiek laiko bus tavo nestumui penktadieni?

Neturiu net ką rašyt. Vienintelis tyrimas HCG kuris neauga. 07-17 HCG 5000, 07-21 HCG 5000.Tarp šių tyrimų daryta echoskopija rodo, kad puslytė paaugus, o gemaliuko nematyti. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 07 23, 11:07)
Aciu, Rola, uz siaunia temeles pradzia  thumbup.gif

O tu, Violita, pasistenk dar nedelioti tasku ant i. Zinau, kad labai sunku pozityviai galvoti ka nors, bet gal gi dar viskas bus gerai? Man irgi gyd sake, kad jei nesivysto, tai staigiai krenta kiekis... kazkaip man cia mistika, kad jis sustojo g.gif Laikau uz tave kumstukus  4u.gif

Gal jis buvo šiek tiek pakilęs,o paskui krito g.gif

Ačiū merginos už palaikymą ir atsiprašau, kad teršiu eterį su savo problemoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 23 liepos 2008 - 10:24
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 11:23)
Neturiu net ką rašyt. Vienintelis tyrimas HCG kuris neauga. 07-17 HCG 5000, 07-21 HCG 5000.Tarp šių tyrimų daryta echoskopija rodo, kad puslytė paaugus, o gemaliuko nematyti. verysad.gif
Papildyta:

Gal jis buvo šiek tiek pakilęs,o paskui krito g.gif

Ačiū merginos už palaikymą ir atsiprašau, kad teršiu eterį su savo problemoms 4u.gif

nieko tu neterši, dar neprarask vilties 4u.gif , jei puslytė paaugus, gal dar gemaliuką vėliau pamatys. O echoskopas kur žiūrėjo geras, gali daug kartų išdidinti?
Atsakyti
tiesa, kaip ABA, ar buvai pas gydytoja, ka ji sake?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 23, 13:54)
tiesa, kaip ABA, ar buvai pas gydytoja, ka ji sake?

jup, buvau. Biuleteni dar savaitei pratese smile.gif Tai namie sedziu jau trecia savaite, o po to iskart atostogos! super smile.gif Bet biuleteni tese siaip, nes zemas spaudimas, pabalus vaikstau ir panasiai.. O echo dare, tai sake, kad viskas gerai, viskas grazu. Tik sake, kad pagal echo yra 14-15sav, o siaip pagal mmm tai turejo but 13sav ir 4d. smile.gif Tai gal truputi daugiau ir yra, nes man nuo pat pradziu daugiau rodo... O akusere kai pamatavo, tai nuo pradzios nestumo priaugau 1kg, o apimtis kolkas tokia pati, tai sake, kad ia viskas normalu smile.gif Siaip pfu pfu pfu, bet viskas kolaks gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 07 23, 13:11)
nieko tu neterši, dar neprarask vilties 4u.gif , jei puslytė paaugus, gal dar gemaliuką vėliau pamatys. O echoskopas kur žiūrėjo geras, gali daug kartų išdidinti?

Echoskopas geras. Nesenai gautas. jei ne tas tyrimas galvočiau, kad dar mažai laiko ir nieko nesimato. penktadieni mums bus tik 6 savaitės verysad.gif
O kaip kitoms merginoms? Ar iš kart išnešiojot vos sužinojusios apie antifofolipidinį sindromą ir pradėjusios gydymą? Žinau, kad lyg Saudai nepavyko, bet jos gemaliukas buvo gerai paaugęs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 23 liepos 2008 - 14:25
QUOTE(violita @ 2008 07 23, 15:23)
O kaip kitoms merginoms? Ar iš kart išnešiojot vos sužinojusios apie antifofolipidinį sindromą ir pradėjusios gydymą? Žinau, kad lyg Saudai nepavyko, bet jos gemaliukas buvo gerai paaugęs g.gif

Man antifosfolipidini nustate po pirmos nelaimes. Tada pradejau gert aspirina pries kita pastojima. Bet geriau tik 1men, pastojau... bet tuo paciu mane uzpuole kazkoks virusas (vemiau nerealiai, alpau kelis kartus per diena ir t.t.), tai persileidimas ivyko 5savaite. Bet as manau, kad cia grynai del to viruso.
O pries si nestuma man gydytoja liepe aspirina gert maziausiai 3men - taip ir dariau.
Atsakyti
Echoskopas geras. Nesenai gautas. jei ne tas tyrimas galvočiau, kad dar mažai laiko ir nieko nesimato. penktadieni mums bus tik 6 savaitės verysad.gif

violita neprarask vilties 4u.gif dar pasidaryk penktadienį echo.
ne visoms mergaitėms sužinojus apie AFS iš karto pavyko išnešiot.... verysad.gif
Tau Rola gal parašys išsamiau, nes ji lyg kitokį gydymo būdą sau pasiskyrė smile.gif
man asmeniškai iš pirmo karto pasisekė jau taikant gydymą, bet aš aspiriną apie pusę metų gėriau prieš pastojant....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 23 liepos 2008 - 17:26

Man nepavyko su aspirinu, todėl šį kartą tik sužinojus apie nėštumą, apie 3,5 savaitės pradėjau leistis vaistukus. Ir iš viso nesuprantu, kam laukti 6 sav. kad pradėti leistis vaistus, manau logiškai tai nepaiškinama.
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 07 23, 18:24)

Tau Rola gal parašys išsamiau, nes ji lyg kitokį gydymo būdą sau pasiskyrė  smile.gif
man asmeniškai iš pirmo karto pasisekė jau taikant gydymą, bet aš aspiriną apie pusę metų gėriau prieš pastojant....

Ko nepadarysi dėl vaikučio, galima patapti ir gydytoju. doh.gif Aš ir aną kartą aspiriną gėriau daugiau nei pusė metų, bet nepavyko, galbūt ne visoms jo užtenka. O dabar bijau, kad sparčiai augant svoriui, per mažai taps ir vaistų, jei nepaslaptis kiek priaugot, tai yra kiek kg svėrėt nėštumo antroje pusėje, parašykit bent į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 23 liepos 2008 - 17:48
QUOTE(Rola @ 2008 07 23, 18:45)
Man nepavyko su aspirinu, todėl šį kartą tik sužinojus apie nėštumą, apie 3,5 savaitės pradėjau leistis vaistukus. Ir iš viso nesuprantu, kam laukti 6 sav. kad pradėti leistis vaistus, manau logiškai tai nepaiškinama.

As klausiau gydytojos, kodel negalima leistis vaistuku... nes man dare kelis kart echo, kol dar nesimate sirdutes. Tai ji man sake, kad leidziami vaistai kol nepradeda plakt sirdute nedaro visiskai jokios itakos, tipo nei silta nei salta nuo ju... Tai jei echo daznai daromas, tai geriau sulaukt sirdutes plakimo. Bet jei nera galimybes echo taip daznai daryti, tai nuo 6 sav. galima ramiai leistis, nes reciau tikrinantis gi galima netycia praziopsot ta plakima - o su AFS svarbi kiekviena dienele.
Atsakyti