QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 07, 15:58)
Na va, pasidariau visus tyrimus, visi labai geri - sake kaip is vadovelio!!!

Man diagnore uzrase - umus alerginis dermatitas. Dabar tepuosi spec tepaliuku, kuris tinka visokiems dermatitams ir dar spec duso zele israse, kuria vaistinej pirkau. Tai sia nakti jau issimiegojau apie 6val!

Siaip dar niezti nerealiai... Mano gine, kuri israse fraksiparina (privati) dabar ne LT, tai reiks jos sulaukt ir konsultuotis... Nes itariama, kad visa sita alergija del fraksiparino leidimo. Tai gyd sake, kad yra du galimi variantai: 1) tai vienkartine alergine reakcija ir po sito tepaliuko naudojimo man praeis niezejimas (nes toks kaip dabar yra, jis tiesiog nepakeliamas

) 2) tai ilgalaike alergija, kuri neisnyks taip lengvai ir po kurio laiko vel atsiras.. tokiu atveju reiks keist fraksiparina i kt leidziamus vaistukus (neatsimenu tiksliai pavadinimo, bet ten yra kazkokia atmaina). Tai va, dabar gydysiuos savaite ir bus matyt

Tikiuosi, kad alergija greit praeis ir neatsinaujins, nes fraksiparino nenoriu keist

Bet siaip dermatologas sake, kad gerai, kad kreipiausi i gyd, nes alergijai stiprejant silpsta imunitetas ir t.t. dirginasi visas organizmas, o kartu ir leliukui negera. Tai sake, kad laiku susigriebiau