Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Labas rytas 4u.gif Nuoširdžiausia sveikinimai Mintei ir jos dukrytei. Kaip faina wub.gif user posted image
Atsakyti
[/B]SVEIKINU MINTE IR JOS VYRA SU NUOSTABIU ANGELIUKU , KURIS ATEJO I JU GYVENIMA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 07, 15:58)
Vaje!Man zinok taspats,bet as rami kaip elgas  blink.gif  blush2.gif .Isitikinuis,kad mnuo fraksiparino.Ir vien guzai,melynes,kai tik pakasau-tuoj spuogiukais ismeto,ir dar labiau niezti.Stengiuosi nekasyti.Vakar giniui pasiskundziau-tai tik nusijuoke,klausiau gal kuo tept-spiritu pvz.,tai kazkodel liepe LIOTON1000.O siaip jei patepu aliejuku nuo striju-tai man dar labiau nemalonu  doh.gif

Ar ir man sunerimt?Bet kiek pamenu-tai ir kitoms nieztedavo pilva,?Todel ir sedziu rami  blink.gif
Nuosirdziausi sveikinimai Mintei!Kokia mazyte dukryte!Bet kaip faina!Mergyte!  wub.gif  wub.gif  wub.gif Aukit dideles,sveikos ir grazios!

Na va, pasidariau visus tyrimus, visi labai geri - sake kaip is vadovelio!!! thumbup.gif Man diagnore uzrase - umus alerginis dermatitas. Dabar tepuosi spec tepaliuku, kuris tinka visokiems dermatitams ir dar spec duso zele israse, kuria vaistinej pirkau. Tai sia nakti jau issimiegojau apie 6val! smile.gif Siaip dar niezti nerealiai... Mano gine, kuri israse fraksiparina (privati) dabar ne LT, tai reiks jos sulaukt ir konsultuotis... Nes itariama, kad visa sita alergija del fraksiparino leidimo. Tai gyd sake, kad yra du galimi variantai: 1) tai vienkartine alergine reakcija ir po sito tepaliuko naudojimo man praeis niezejimas (nes toks kaip dabar yra, jis tiesiog nepakeliamas sad.gif ) 2) tai ilgalaike alergija, kuri neisnyks taip lengvai ir po kurio laiko vel atsiras.. tokiu atveju reiks keist fraksiparina i kt leidziamus vaistukus (neatsimenu tiksliai pavadinimo, bet ten yra kazkokia atmaina). Tai va, dabar gydysiuos savaite ir bus matyt smile.gif Tikiuosi, kad alergija greit praeis ir neatsinaujins, nes fraksiparino nenoriu keist g.gif Bet siaip dermatologas sake, kad gerai, kad kreipiausi i gyd, nes alergijai stiprejant silpsta imunitetas ir t.t. dirginasi visas organizmas, o kartu ir leliukui negera. Tai sake, kad laiku susigriebiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 08 08, 14:57)
Na va, pasidariau visus tyrimus, visi labai geri - sake kaip is vadovelio!!!  thumbup.gif  Man diagnore uzrase - umus alerginis dermatitas. Dabar tepuosi spec tepaliuku, kuris tinka visokiems dermatitams ir dar spec duso zele israse, kuria vaistinej pirkau. Tai sia nakti jau issimiegojau apie 6val! smile.gif  Siaip dar niezti nerealiai... Mano gine, kuri israse fraksiparina (privati) dabar ne LT, tai reiks jos sulaukt ir konsultuotis... Nes itariama, kad visa sita alergija del fraksiparino leidimo. Tai gyd sake, kad yra du galimi variantai: 1) tai vienkartine alergine reakcija ir po sito tepaliuko naudojimo man praeis niezejimas (nes toks kaip dabar yra, jis tiesiog nepakeliamas sad.gif ) 2) tai ilgalaike alergija, kuri neisnyks taip lengvai ir po kurio laiko vel atsiras.. tokiu atveju reiks keist fraksiparina i kt leidziamus vaistukus (neatsimenu tiksliai pavadinimo, bet ten yra kazkokia atmaina). Tai va, dabar gydysiuos savaite ir bus matyt smile.gif Tikiuosi, kad alergija greit praeis ir  neatsinaujins, nes fraksiparino nenoriu keist  g.gif  Bet siaip dermatologas sake, kad gerai, kad kreipiausi i gyd, nes alergijai stiprejant silpsta imunitetas ir t.t. dirginasi visas organizmas, o kartu ir leliukui negera. Tai sake, kad laiku susigriebiau smile.gif

Aš pakeičiau dėl panašios reakcijos į clexane.
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 08 08, 14:57)
Nes itariama, kad visa sita alergija del fraksiparino leidimo. Tai gyd sake, kad yra du galimi variantai: 1) tai vienkartine alergine reakcija ir po sito tepaliuko naudojimo man praeis niezejimas (nes toks kaip dabar yra, jis tiesiog nepakeliamas sad.gif ) 2) tai ilgalaike alergija, kuri neisnyks taip lengvai ir po kurio laiko vel atsiras.. tokiu atveju reiks keist fraksiparina i kt leidziamus vaistukus (neatsimenu tiksliai pavadinimo, bet ten yra kazkokia atmaina). Tai va, dabar gydysiuos savaite ir bus matyt smile.gif Tikiuosi, kad alergija greit praeis ir  neatsinaujins, nes fraksiparino nenoriu keist  g.gif  Bet siaip dermatologas sake, kad gerai, kad kreipiausi i gyd, nes alergijai stiprejant silpsta imunitetas ir t.t. dirginasi visas organizmas, o kartu ir leliukui negera. Tai sake, kad laiku susigriebiau smile.gif

Man turbut antras variantas-nedingsta ta alergija doh.gif ,bet buvau isitikinus ,kad ir kitoms taip yra blush2.gif .Ar tikrai daugiau nei vienai nenieztejo pilvo? blink.gif

Prasau pasidalink kuo israse tepti ir kokia duso zele naudot?Nes man ginius tik LIOTON1000 patare tept(labai po nedaug),bet as net nepirkau jo.

QUOTE(Rola @ 2008 08 08, 16:53)
Aš pakeičiau dėl panašios reakcijos į clexane.

Ir kaip?Nuo Clexane neniezti?Gal ir man reiktu keisti? blink.gif .Gal be reikalo kenciu.

Bet siaip-pastebejau,kad jei imu kasyt-tai shakes! doh.gif .Tada sukaupus kantrybe nebekasau ir pagereja,bet niiezti visalaik.Ir visada guzai susidaro,nei vieno durio metu vaistai neissivaiksto,issivaiksto tik po keliu savaiciu.

Nezinau pas ka kreiptis,kieno paklaust.Ginius i tai nekreipia demesio.

Uz2sav.eisiu i Prenatalini centra-tai ten paklausiu,gal ten kas patars.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 08, 17:06)
Man turbut antras variantas-nedingsta ta alergija  doh.gif ,bet buvau isitikinus ,kad ir kitoms taip yra  blush2.gif .Ar tikrai daugiau nei vienai nenieztejo pilvo? blink.gif

Prasau pasidalink kuo israse tepti ir kokia duso zele naudot?Nes man ginius tik LIOTON1000 patare tept(labai po nedaug),bet as net nepirkau jo.
Ir kaip?Nuo Clexane neniezti?Gal ir man reiktu keisti? blink.gif .Gal be reikalo kenciu.

Bet siaip-pastebejau,kad jei imu kasyt-tai shakes! doh.gif .Tada sukaupus kantrybe nebekasau ir pagereja,bet niiezti visalaik.Ir visada guzai susidaro,nei vieno durio metu vaistai neissivaiksto,issivaiksto tik po keliu savaiciu.

Nezinau pas ka kreiptis,kieno paklaust.Ginius i tai nekreipia demesio.

Uz2sav.eisiu i Prenatalini centra-tai ten paklausiu,gal ten kas patars.

Aš nekasiau, tai labai neniežtėjo, bet aš ilgai nelaukiau, mane bėrė pūslytėm panašiai kaip dilgelės, nuėjau pas A. ir pakeičiau į clexane. g.gif
Atsakyti
Aš leidžiuos clexane ir man neniežti ir vaistukai gerai išsivaikšto g.gif Tik mėlynių tai krūva doh.gif dvi didžiulės ir dar kelios mažytės doh.gif
Atsakyti
Gal ir man i CLEXANE pakeist,bet bijau blush2.gif ,jo juk maziau?0,2ml berods?

,Man ir nuo fraksiparino kokius2men.jokiu guzu nebuvo,net melyniu is pradziu nebuvo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 08 08, 17:25)
Aš nekasiau, tai labai neniežtėjo, bet aš ilgai nelaukiau, mane bėrė pūslytėm panašiai kaip dilgelės, nuėjau pas A. ir pakeičiau į clexane.  g.gif

O jau seniai pakeitei i CLEXANE?Ir nuo jo jokiu nemaloniu reiskiniu(berimu,guzu,melyniu)?
Atsakyti
Man irgi pirmus 2 men nieko nebuvo. O dabar sakutes sad.gif Siaip man irgi atrodo, kad to clexane mazesne doze, tai del to ir bijau labai g.gif
Dabar naudoju prausimuisi: Australian Bodycare (Tea Tree Oil), o tepaliukas vadinasi: Elocon 0.1%
Atsakyti
Clexane yra 0,2, 0,4 ir man atrodo net 0,6 ir 0,8. Taip, kad dėl dozės galit nepergyvent, tik kaina didėjant dozei irgi didėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 08 08, 18:13)
Clexane yra 0,2, 0,4 ir man atrodo net 0,6 ir 0,8. Taip, kad dėl dozės galit nepergyvent, tik kaina didėjant dozei irgi didėja g.gif

Na,bet pati tikrai nesirysiu pasirinkt doze blush2.gif .Fraxiparina tai 0,3ml naudohju.

O tu koki CLEXANE naudoji?

O,Rola?
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 08 08, 18:13)

Tai taip, zinau, kad doziu yra visokiu. lygiai kaip ir fraksiparino yra 0.3, 0.4, 0.6, 0.8, 1.0ml Bet fraksiparino doze neatitinka clexane dozes. Be to, nesciosioms ne visokias dozes galima vartoti... Gyd kazkada anksciau sake, kad clexane 0.2 skiriama paprastai, o 0.4 skiriama antsvori turinsioms nestukems. As antsvorio neturiu, bet man tas 0.2 atrodo mazai g.gif Ai, bet bus matyt, gal dar nieko nereiks keist smile.gif Gal pasigydysiu ir praeis...
Atsakyti