man A sake, leistis clexana po 0.2, bet vaistinej nebuvo (jis paskambino i kliniku vaisttine ir paklause) tai sake nusipirk fraksiparino 0.3, , bet kai pabaigiau frak..., tada pradejau leistis clexana, man nuo jo jokiu alerginiu reakciju nebuvo ir nera, bent jau kolkas, jei ten jo kiek ir maziau , manau neverta jaudintis, bent taip A sake, kad didelio skirtumo tarp ju nera , gal frak... yra silpnesnis, todel jo yra maziausia doze 0.3
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 08, 18:20)
Na,bet pati tikrai nesirysiu pasirinkt doze
.Fraxiparina tai 0,3ml naudohju.
O tu koki CLEXANE naudoji?
O,Rola?

O tu koki CLEXANE naudoji?
O,Rola?
Aš clexane leidžiuos po 0,2. Aišku, geriausia prieš kažką keičiant pasitart su gydytoju

O Jus CLEXANE uzsisakinejat vaistinej?Ar lengvai ji gauna?Nes as pamenu kai klausiau-tai sake,kad negaus.Na,bet aisku,kad visose vaistinese neklausinejau.O Fraxiparina irgi uzsisakineju,atveza i NORFA VAISTINE,tada vaziuoju"Laimingomis valandomis"pasiimt ir perku su 20%nuolaida ,uzsakau iskart3dezutes visam menesiui-tai susitaupo virs 80Lt.Na-cia as ne i tema parasiau
,bet gal kamnors patiks tokia ideja-sutaupytumet
.Prie to paties nuvaziavus ir magni bei kitus vaistukus,vitaminus nusiperku-tai nemazai susitaupo.

as clexana uzsakineju norfos vaistineje ir perku tomis laimingomis valandomis, jei tau vienoje norfos vaistineje neuzsakineja clexano, ai uzsisakinek kitoje, maniskeje visiskai del to problemu nekilo, cia bent jau kaune.
man tai pradejo jau strenas skaudeti, reiks pradeti gerti kalci su magniu, jau manau reikia pradeti nesioti ir nesciuju dirza, nes strenas pradeda skaudeti kai daugiau pajudu. ir dar skauda raumenis blauzdu, kaip po gero sporto. prasidejo nestumo smagumai
man tai pradejo jau strenas skaudeti, reiks pradeti gerti kalci su magniu, jau manau reikia pradeti nesioti ir nesciuju dirza, nes strenas pradeda skaudeti kai daugiau pajudu. ir dar skauda raumenis blauzdu, kaip po gero sporto. prasidejo nestumo smagumai

dar norejau jusu paklausti, ar nebuvo kuriai, kad tyre gydytojai kepenis?man pradejo vakar vakare skaudeti desini sona, kur yra klubo virsus, tai prie pat sone, link bambos, ar ne ten tos kepenys randasi? as vis tikiuosi kad pilvas ka nors spaudzia ar tempiasi kokie raumenys ar raisciai, bet gal tai jau lenda kokios zarazos, ar man verta sunerimti, ar skambinti gyd?
QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 08, 18:03)
Gal ir man i CLEXANE pakeist,bet bijau
,jo juk maziau?0,2ml berods?
,Man ir nuo fraksiparino kokius2men.jokiu guzu nebuvo,net melyniu is pradziu nebuvo
Papildyta:
O jau seniai pakeitei i CLEXANE?Ir nuo jo jokiu nemaloniu reiskiniu(berimu,guzu,melyniu)?

,Man ir nuo fraksiparino kokius2men.jokiu guzu nebuvo,net melyniu is pradziu nebuvo

Papildyta:
O jau seniai pakeitei i CLEXANE?Ir nuo jo jokiu nemaloniu reiskiniu(berimu,guzu,melyniu)?
Jų tiek pat, kažkaip tankis vaistų kitoks, fraxiparien 0,3 ir clexane 0,2 tiek pat, aš irgi bijojau, todėl man gydytojai išaiškino

Vaitus pakeičiau apie 11-12 sav.
QUOTE(zose123 @ 2008 08 09, 10:26)
as clexana uzsakineju norfos vaistineje ir perku tomis laimingomis valandomis, jei tau vienoje norfos vaistineje neuzsakineja clexano, ai uzsisakinek kitoje, maniskeje visiskai del to problemu nekilo, cia bent jau kaune.

Zinau,kad Kaune daug NORFA vaistiniu,o Vilniuj tik dvi,ir tos uzkampiuose(nors intere rodo daugiau,bet ju ten nebera).
QUOTE(zose123 @ 2008 08 09, 10:45)
dar norejau jusu paklausti, ar nebuvo kuriai, kad tyre gydytojai kepenis?man pradejo vakar vakare skaudeti desini sona, kur yra klubo virsus, tai prie pat sone, link bambos, ar ne ten tos kepenys randasi? as vis tikiuosi kad pilvas ka nors spaudzia ar tempiasi kokie raumenys ar raisciai, bet gal tai jau lenda kokios zarazos, ar man verta sunerimti, ar skambinti gyd?
Zinok man uzeina panasus skausmai,bet tai as bijau net pagalvot,kad man kasnors negerai,nes man viska skauda

Jauciuosiu stebuklingai kai keleta dienu is eiles niueko neskauda

Kai kitos

Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 08 09, 11:10)
Jų tiek pat, kažkaip tankis vaistų kitoks, fraxiparien 0,3 ir clexane 0,2 tiek pat, aš irgi bijojau, todėl man gydytojai išaiškino 

Tai taip,maciau ,kad fraxiparine0,3ml berods 2850 TV veikliosios medziagos,o 0,2ml Clexane 2000TV.Tai nera labai jau didelis skirtumas.
Laba
Norejau jusu paklausti dar vieno dalykelio
O ar pas visas matosi ta juosta nuo bambos zemyn? Ir kada ji atsirado pas jus? Zinau, kad pas sviesesne oda turincias ji turetu buti ne tokia ryski ir gal net veliau atsirasti... Bet pas mane nieko nesimato. Judesiuku irgi jokiu jokiu nejauciu, visi nestumo simptomai praejo (bet gal cia taip ir turi buti, visgi II trimestras) tai del to ir sunerimau.... O echo dar tik po geros savaites...
*****, padaro ta echo, praeina pora dieneliu ir vel panika ima

Labas rytas!
Su pirmu turejau ta "negro juosta",bet nepamenu kada ji atsirado,o vat dingo tai tik po3m.
.O dabar ji dar neatsirado.
As ir panikavau kai antrame trimestre dar nejauciau judesiuku,o savijauta pagerejo,atrode,kad vsio-jau nebe
,bet viskas buvo gerai.Nesinervuok,viskas ir jums gerai!
.
Vakar giliai persipjoviau pirsta-tai oho kaip bego kraujas,tik po pusvalandzio pavyko sustabdyti
-tai matyt vaistukai gerai paskystina kraujuka
QUOTE(Aba @ 2008 08 10, 10:05)
Laba
O ar pas visas matosi ta juosta nuo bambos zemyn? Ir kada ji atsirado pas jus? Zinau, kad pas sviesesne oda turincias ji turetu buti ne tokia ryski ir gal net veliau atsirasti... Bet pas mane nieko nesimato. Judesiuku irgi jokiu jokiu nejauciu, visi nestumo simptomai praejo (bet gal cia taip ir turi buti, visgi II trimestras) tai del to ir sunerimau.... O echo dar tik po geros savaites...

Su pirmu turejau ta "negro juosta",bet nepamenu kada ji atsirado,o vat dingo tai tik po3m.

As ir panikavau kai antrame trimestre dar nejauciau judesiuku,o savijauta pagerejo,atrode,kad vsio-jau nebe

Vakar giliai persipjoviau pirsta-tai oho kaip bego kraujas,tik po pusvalandzio pavyko sustabdyti

QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 10, 10:39)
Labas rytas!
.O dabar ji dar neatsirado.
,bet viskas buvo gerai.Nesinervuok,viskas ir jums gerai!
.
-tai matyt vaistukai gerai paskystina kraujuka 

Tik po trijų metų?

Man kosmetologė trečiadienį irgi darydama pedikiūrą biški įkirpo, tai kraujas tris valandas bėgo

QUOTE(Diija @ 2008 08 10, 13:24)
Tik po trijų metų?
pas mane jinai atsirado kažkur 27-28sav., ir dabar pilvas taip negražiai atrodo su ta juosta, ir dar nesusitraukusia bamba
Man kosmetologė trečiadienį irgi darydama pedikiūrą biški įkirpo, tai kraujas tris valandas bėgo
sustabdė tik užklijavus klijais
tai vis klausinėjo - kur mano kraujo krešumas dingo 

Na kitoms per kelis menesius praeina,o man zinok per3m.nepraejo

Oi,bet tu juk jau nebenaudoji nei aspirino ,nei fraksiparino

QUOTE(Aba @ 2008 08 10, 10:05)
Laba

tu stenkis visko nepriskirti sau kas parasyta nestumo kalendoriuje, kiekvienos organizmas yra individualus ir kiekvienai vieni ar kiti pozymiai atsiranda skirtingu laiku. su pirmu nestumu ta ruda juosta atsirado gana velai, kai jau buvo nemazas pilvas, o dabar jei ir yra ta juosta , tai ji dar labai neryski, kazkaip stengiuosi atsipalaiduoti ir negalvoti kodel vienas ar kitas dalykas jau yra ar dar nera.
mes visos ramiai pasijusim tik tada kai pagimdysim, o sulaukus judesiuku iskils vis nauju klausimu, vis nauju priezasciu nerimauti ir t.t.