Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Aba @ 2008 08 08, 14:57)
Na va, pasidariau visus tyrimus, visi labai geri - sake kaip is vadovelio!!!  thumbup.gif  Man diagnore uzrase - umus alerginis dermatitas. Dabar tepuosi spec tepaliuku, kuris tinka visokiems dermatitams ir dar spec duso zele israse, kuria vaistinej pirkau. Tai sia nakti jau issimiegojau apie 6val! smile.gif  Siaip dar niezti nerealiai... Mano gine, kuri israse fraksiparina (privati) dabar ne LT, tai reiks jos sulaukt ir konsultuotis... Nes itariama, kad visa sita alergija del fraksiparino leidimo. Tai gyd sake, kad yra du galimi variantai: 1) tai vienkartine alergine reakcija ir po sito tepaliuko naudojimo man praeis niezejimas (nes toks kaip dabar yra, jis tiesiog nepakeliamas sad.gif ) 2) tai ilgalaike alergija, kuri neisnyks taip lengvai ir po kurio laiko vel atsiras.. tokiu atveju reiks keist fraksiparina i kt leidziamus vaistukus (neatsimenu tiksliai pavadinimo, bet ten yra kazkokia atmaina). Tai va, dabar gydysiuos savaite ir bus matyt smile.gif Tikiuosi, kad alergija greit praeis ir  neatsinaujins, nes fraksiparino nenoriu keist  g.gif  Bet siaip dermatologas sake, kad gerai, kad kreipiausi i gyd, nes alergijai stiprejant silpsta imunitetas ir t.t. dirginasi visas organizmas, o kartu ir leliukui negera. Tai sake, kad laiku susigriebiau smile.gif

g.gif nu blin, dabar zinok kas ir kaip...
as juostos nuo bambos neturiu cool.gif isoperuota buvau vaikysteje akurat per ja, sugijo kreivai, labai negrazei, tai per cezeriaka man ja pasalino su visais negraziais randais. dabar graziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 08 08, 18:10)
  naudoju prausimuisi: Australian Bodycare (Tea Tree Oil), o tepaliukas vadinasi: Elocon 0.1%

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif O mane herpesas užpuolė. verysad.gif Skaičiau visokių atsiliepimų-vieni sako, kad labai blogai, kiti, kad nieko tokio jei virusas ne pirmą kartą unsure.gif tepu acic tepaliuku ir tikiuos, kad nepakenks unsure.gif
Atsakyti
kazkaip turetu jau Minte gryzti namo, nebent cezari dare, gal po operacijos ilgiau laiko ligoninej nei po naturalaus gimdymo g.gif .
LAUKIAM TAVES GRYZTANT MINTE 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu aš čia viena iš mamyčių dažniausiai pasisakau g.gif smile.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 08 10, 15:29)

Oi,bet tu juk jau nebenaudoji nei aspirino ,nei fraksiparino  blink.gif

Nenaudoju... juokauju kad per 14mėn. aspirino gerimo prasiskystinau kraują 5 metams į priekį biggrin.gif
Atsakyti
O kur tu DIJA gimdei, pas ka?
Atsakyti

QUOTE(violita @ 2008 08 11, 11:25)
Labas rytas 4u.gif  O mane herpesas užpuolė.  verysad.gif Skaičiau visokių atsiliepimų-vieni sako, kad labai blogai, kiti, kad nieko tokio jei virusas ne pirmą kartą unsure.gif  tepu acic tepaliuku ir tikiuos, kad nepakenks unsure.gif

Mane irgi buvo uzpuoles(gal kokia11-15sav).Tepiau ZOVIRAC tepaliuku,greit praejo.Jei ne pirmasyk-tai tikrai nieko tokio.Nors man tai gal 2m.jau nebeatsirasdavo.Tikiuosi daugiau ir neatsiras.
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

man iškilo toks klausimas: Karvute ir kitos, kurios vartojat tik aspiriną, jį nutrauksite 36 sav.?
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 08 11, 12:08)
Žiūriu aš čia viena iš mamyčių dažniausiai pasisakau  g.gif  smile.gif

Tai ir šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
norejau jusu paklausti, ar kuri naudojat zuvu taukus? kazkaip sugalvojau , kad reikia pradeti juos gerti, bet pries tai paskaiciau instrukcija ir ten parasyta, kad nescioms negalima, ilindau i google ir radau , kad nevisi zuvu taukai tinka nescioms, ir vienas , kuris tinka mums, bet.... stai ka radau parasyta ,,Sąveika
Neaprašyta, tačiau omega-3 riebalų rūgštys gali sustiprinti antikoaguliantų (kraujo krešumo slopinamųjų vaistų) poveikį.,,.
tai vadinasi, bet kokiu atveju mums gerti zuvu tauku negalima ar kaip?

g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 08 12, 10:34)
sveikos merginos,
norejau jusu paklausti, ar kuri naudojat zuvu taukus? kazkaip sugalvojau , kad reikia pradeti juos gerti, bet pries tai paskaiciau instrukcija ir ten parasyta, kad nescioms negalima, ilindau i google ir radau , kad nevisi zuvu taukai tinka nescioms, ir vienas , kuris tinka mums, bet.... stai ka radau parasyta  ,,Sąveika
Neaprašyta, tačiau omega-3 riebalų rūgštys gali sustiprinti antikoaguliantų (kraujo krešumo slopinamųjų vaistų) poveikį.,,.
tai vadinasi, bet kokiu atveju mums gerti zuvu tauku negalima ar kaip?

g.gif  g.gif

As ir skaiciau,kad nestuke.gif negalima-tai ir negeriu.Geriu vitaminus.O kodel butent zuvu taukus nori gert? g.gif
Atsakyti
nzn, kazkada senai , kai laukiausi pirmo vaiko smile.gif skaiciau straipsni, kad geriant zuvu taukus nesciai, gimusio vaikucio akys buna labai geros ir siaip vaikas vos ne genijus gimsta, tai ir geriau. o del akiu, tai man nestumas paprastina regejima, su pirmu vaiku pastebejau kad paprastejo, ir dabar, kai buvvau pas okulista pradzioje nestumo, del to galvos skausmo, pamirsau pamineti, bet ji sake kad akiniu dar nereikia vairuojant, bet dabar jauciu patikrintu tai israsytu, o kiek zinau, zuvu taukai gerai akims, stiprina ir gerina regejima. tai va del to ir sugalvojau, tik gerai kad pasiskaiciau lapeli
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 08 12, 11:28)
nzn, kazkada senai , kai laukiausi pirmo vaiko  smile.gif skaiciau straipsni, kad geriant zuvu taukus nesciai, gimusio vaikucio akys buna labai geros ir siaip vaikas vos ne genijus gimsta, tai ir geriau. o del akiu, tai man nestumas paprastina regejima, su pirmu vaiku pastebejau kad paprastejo, ir dabar, kai buvvau pas okulista pradzioje nestumo, del to galvos skausmo, pamirsau pamineti, bet ji sake kad akiniu dar nereikia vairuojant, bet dabar jauciu patikrintu tai israsytu, o kiek zinau, zuvu taukai gerai akims, stiprina ir gerina regejima. tai va del to ir sugalvojau, tik gerai kad pasiskaiciau lapeli

Tai mat,kad aplamai sako,kad vaisiui vit.A negerai,dabar jo net nebededa i nesciuju vitaminus,pvz.PREGNACARE net pabrezia,kad vit.A nera,nes jis sukelia teratogenini poveiki blink.gif .Bet vat vit.A butent ir gerina regejima.
O koks tavo regejimas?Mano 0,6 ir 0,7,sake akiniu dar nereikia,kazi ar cia jau labai blogas?Bet as jau keli metai kaip prasciau matau. blush2.gif

Drauge su paskutiniais2nestumais gere zuvu taukus(ir vis liepe ir man gert,nes kartu laukemes,pagimdem 2d.skirtumu)-bet,kad vaikai butu genijai-tai nepasakyciau smile.gif .Dar kazkodel mazoji vaiksciot pradejo tik 1,8men.,iki 1,5m.net nestovejo.Aisku nemanau,kad zuvu taukai tam turejo itakos ,bet,kad jokio teigiamo poveikio nepadare-tai tikrai.Jos pirmaklasiui jau reikia akinuku.Ir dar labai alergiski tie vaikai doh.gif
Atsakyti