Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Diija @ 2008 08 13, 12:26)
Girdėjau pletkų kad turim dar vieną naują mamytę  blush2.gif
Lyg savaitgalį pagimdė Eglynius dukrytę  thumbup.gif
Sveikinimai didžiausi ir šilčiausi user posted image

bigsmile.gif sveikinimai!!! 4u.gif

QUOTE(Rola @ 2008 08 13, 14:53)
wub.gif

Laba  4u.gif .

Aš tai nepraleidžiu, geriu ir ant tuščio skrandžio, bet turbūt tu teisi. Na tai jei taip jau sako daktarai, tai ir aš gal nebijosiu nutraukti aspirino  doh.gif

Karvute, o tavo leliukas grasina, kad jei nepadaugės vietos po 10 sav. išsikraustys  hihihi.gif

aha grasina hihihi.gif keletas dienu rimtai isiremia man i sonkaulius
pasidariau kraujuka, kazkas pagerejo, kazkas pablogejo g.gif pirmadieni pas gine tegul isaiskina kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
sveikinimai EGLYNIUI 4u.gif

norejau jusu paklausti, ar buvot kuri apsinuodijus skrandi? kaip jus tada jautetes?
as visa nakti ir diena draugavau su tuliku, nustojo tik tada kai isgeriau cerucalio, bet vistiek jauciuosi nekaip, ar man jau laikas skambinti gyd? ir kam man skambinti ar seimos gyd. ar ginei? as kazkaip nebijau apsinuodijimo, bijau kad kokia zaraza nebuciau pasigavus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 13 rugpjūčio 2008 - 20:23
QUOTE(zose123 @ 2008 08 13, 21:16)
sveikinimai EGLYNIUI  4u.gif

norejau jusu paklausti, ar buvot kuri apsinuodijus skrandi? kaip jus tada jautetes?
as visa nakti ir diena draugavau su tuliku, nustojo tik tada kai isgeriau cerucalio, bet vistiek jauciuosi nekaip, ar man jau laikas skambinti gyd? ir kam man skambinti ar seimos gyd. ar ginei? as kazkaip nebijau apsinuodijimo, bijau kad kokia zaraza nebuciau pasigavus

niekam neskambink g.gif nebent jau busi be plionkes.
cerukalis yra gerai, jis nuima vemimo refleksa, kuris "uzsiveda" po keliu vemimu.
jeigu anas galas streikuoja irgi neko gero, nes po geru triju viduriavimu prasideda hemorojus arba panasus dalikas.
man nuo viduriavimu padeda angriukas - po 1 tab /kg. isgeriu po 10 tabl kas 20-30 minpagal savijauta. koki 6-7 packes isgeri - lauki rezultato. butu gerai Birute ar Vytauta gerti, kad atsrtatyti drusku balansa, visokie dehidroliai miltuose man enskanus - nuo dar labiau vimdo.

dar gali smekta pagerti - geris, tik zode reikia individualiai nutaikyti manyciau stipriam apsinuodijimui ir 10 pokeliu per diena - yra gerai, svarbu kad macytu g.gif

jeigu niekas nepadeda, gali gultis i infekcine - paturesi gera savaitgali g.gif

ar aukstos temperaturos neturi? kokia 37.6 butu nuo skrandzio, kokia 38.5 - rodytu bakterini uzdegima g.gif antibiotiku tau negalima ir nereikia, nes yra 100 bakteriju vienu antibiotiku visu nepagydysi.

ir dar nusipirk keliu rusiu bakteriju: Yogurt, Gefilus, Lactoseven, Laktobact kr kt. pagerk po 3 kapsules 3 kartus i diena =- atstatyti geraja flora.

dar viduriavimus sustabdo granato zieves uzpilas - labai geras dalikas.neskanus, bet uztenka 1/2-1 stiklines, kad pradetu veikti.
Atsakyti
viduriavau nakti, diena kazkaip apstojo, tempe 37.4, bet tempe pas mane visada kai pastojau buvo 37.2-.37.3, nenoriu i ligonine nes nebutu kam vaiko ziureti, vyras dirba diena nakti. isgerus cerukalio jauciu tarsi vel prasidetu vemimas bet dar laikausi
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 08 13, 13:53)
O kažin kaip laikosi Artemidės ir Mintės leliukai  mirksiukas.gif

Mes laikomės gerai - mano bernužėlis pakankamai ramus, truputėlį pilvelį tk pučia, tai vaistukus geria prieš maitinimą. Ir valgo naktimis kas kelias valandas, tai nelabai išsimiegu naktį, tenka dienomis miegoti. O šiaip viskas ok.

Sveikinimai Eglyniui ir Mintei 4u.gif Pagaliau ir mergytės pas mus pajudėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 08 13, 22:23)
viduriavau nakti, diena kazkaip apstojo, tempe 37.4, bet tempe pas mane visada kai pastojau buvo 37.2-.37.3, nenoriu i ligonine nes nebutu kam vaiko ziureti, vyras dirba diena nakti. isgerus cerukalio jauciu tarsi vel prasidetu vemimas bet dar laikausi

jeigu isvemsi cerukali, yra leidziamas i raumenuka. man kai buvo rotovirusas, be sito neapsejau, vyras po darbo nuleke i vaistine, cerukalis i dupce ir 1.5 litro skisciu i vena gavau, visa buvau nusivemusi, nusitredusi, be spaudimo. verysad.gif jeigu kas kviesk greitaja medicinos proceduroms atlikti, jeigu kokia kaimyne naginga neturi. beje kur gyveni, gal atlekt pamacyt ka? g.gif

QUOTE(Artemidė @ 2008 08 14, 08:08)
Mes laikomės gerai - mano bernužėlis pakankamai ramus, truputėlį pilvelį tk pučia, tai vaistukus geria prieš maitinimą. Ir valgo naktimis kas kelias valandas, tai nelabai išsimiegu naktį, tenka dienomis miegoti. O šiaip viskas ok.

Sveikinimai Eglyniui ir Mintei  4u.gif Pagaliau ir mergytės pas mus pajudėjo thumbup.gif

dabar pirmas - sunkiausas menuo, kai jus prisitaikote vienas prie kito. pasikeite VISAS gyvenimas, SAU laiko NERA. kai prisimenu tuos laikus - siurpas ima verysad.gif vyras pakuokauja, kad liko 2 ramybes menesiukai, paskui bus kosmaras - man stogas vaziuos, reksiu ant visu cool.gif
tikiuosi man vienai tokie dalikai atsitikdavo, o kitos mamytes yra svelnios ir kantrios blush2.gif

sekmes jums isimiegoti 4u.gif
Atsakyti
aciu KARVUTE uz nuraminima, man labai truko patarimu, o as jau buvau panikoj, siandien jauciuosi kazkiek geriau, dar svaigsta galva, bet bent jau vaika i darza isveziau, galesiu paguleti per diena ramiai.
o del vaiko gimimo, as ir prisimenu kaip slogu sapna, nes vaikas reke diena nakti, as nevalgius nemiegojus, vyro kaip visada salia nebudavo, o kai budavo tai as pikta ir jis piktas, nes kiekvienas norejo pailseti bent minute, pabuti tyloje ar bent ramiai pavalgyti, plius tos vaiko problemos vede is proto, o padeti mums nebuvo kam, as tai nzn kaip pogimdyvine depresija nesusirgau, visiems sakiau, kad nebuvo kada sirgti,nebuvo laiko, bet daznai pastebiu kad tu mamyciu, kuriu vaikuciai sveiki ramus, tai joms depresijos uzeina. tikiuosi sis vaikas bus viskuom geresnis, o ir pati daugiau ziniu turiu
tiesa, as kauniete smile.gif, turiu kaimyna , kuris leidzia vaistus, bet jo zmona pavydi, kai nugara suriesdavo tai eidavau leistis vaistu, bet kai isegriau cerukalio, tai daugiau nevemiau
Papildyta:
[
Sveikinimai Eglyniui ir Mintei 4u.gif Pagaliau ir mergytės pas mus pajudėjo thumbup.gif
[/quote]

nieko, as ant bernuzeliu kelio vel uzvesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 14 rugpjūčio 2008 - 09:19
QUOTE(zose123 @ 2008 08 14, 10:14)
aciu KARVUTE uz nuraminima, man labai truko patarimu, o as jau buvau panikoj, siandien jauciuosi kazkiek geriau, dar svaigsta galva, bet bent jau vaika i darza isveziau, galesiu paguleti per diena ramiai.
o del vaiko gimimo, as ir prisimenu kaip slogu sapna, nes vaikas reke diena nakti, as nevalgius nemiegojus, vyro kaip visada salia nebudavo, o kai budavo tai as pikta ir jis piktas, nes kiekvienas norejo pailseti bent minute, pabuti tyloje ar bent ramiai pavalgyti, plius tos vaiko problemos vede is proto, o padeti mums nebuvo kam, as tai nzn kaip  pogimdyvine depresija nesusirgau, visiems sakiau, kad nebuvo kada sirgti,nebuvo laiko, bet daznai pastebiu kad tu mamyciu, kuriu vaikuciai sveiki ramus, tai joms depresijos uzeina. tikiuosi sis vaikas bus viskuom geresnis, o  ir pati daugiau ziniu turiu
tiesa, as kauniete  smile.gif

smile.gif mano drauge gimdys rugseji, sako: tuk turi buti svajone, kad antras vaikas gerai miegos, miegos lovyteje ir vezyme (ne ant ranku), gerai valgys ir neverks biggrin.gif nes su pirmuoju manau visoms truksta ziniu, pagalbos, miego... man padedavo anyta, nesdavo valgyti, zaide su vaiku, kol as apsiciuchindavau, galejau nusiprausti, pavalgyti, persirengti, pas gine nueiti. pagalba buvo, be jos tikrai but blogai g.gif

tau reikia atstatyti skyscius: vytautas ir Birute man tinkamiausi. kiti po klaustuku. bakterijas kapok, bananai tinka - dietinis maistas daug mineralu (Kalio pagrinde - sirdies veiklai). jeigu kas rasyk.
Atsakyti
doh.gif tik dabar pastebejau , kad ir tu KARVUTE turesi suneli 4u.gif
Atsakyti
Labutis
QUOTE(Aba @ 2008 08 13, 19:38)

O as tikriausiai tyliai galiu pasigirt - regis, siandien pirmakart pajutau leliuko bumpsiukus assa.gif Kazkaip anksciau pilvas vis sujudedavo, tai buvo man neaisku, ar cia lelius, ar zarnynas mano  g.gif  O siandien gulint du kartus taip svelniai svelniai bumpt bumt assa.gif Tikrai manau, kad ten buvo mano leliukas  thumbup.gif

Kaip fainai wub.gif Sveikinu su pirmais bumsiukais 4u.gif Laukiu nesulaukiu, kada ir man ta laimė nusišypsos wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Ačiū visoms už sveikinimus ax.gif Jaučiuosi nuostabiai - pagaliau mama... wub.gif
Mažytė rami, na gal kiek daugokai valgo, bet pienelio turiu tai manau susinormuos... miega po 2-3 val, todėl pervargt nespėju o ir sau turiu laiko, susitvarkyti spėju... ech kad visad tokia būtų, bet kažkaip laukiu kada parodys liūtės charakterį lotuliukas.gif jau vien gimdama pasidemonstravo - prasidėjo gimdymas 2008 08 08 - tėtis nuo pat ryto kalbino lyst lauk lotuliukas.gif - bet vaikas žinojo geriau - gimė tik kitos dienos rytą, 52 cm ir 3190 g... tokia žavi meili ir be galo į tėtį panaši wub.gif lotuliukas.gif Tai tokios mūsų naujienos, beje kai mes gimėm - Mintę išrašinėjo su mažąja, gaila nepavyko susimatyti, na nieko paauginsim leliukus ir darysim meetą - nestuke.gif pilvus apžiūrėti ir antifosfolipidinukais susipažinti... 4u.gif

Na bėgu pas mažąją, visoms gero, gražaus ir lengvo nestuke.gif atrodo mūsų temukėj vientik geros naujienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 15 rugpjūčio 2008 - 12:18
saunu , kad jau turi dukryte ant ranku, bet mazai ka papaskojai, papasakok, kaip gimdei, kiek laiko, naturaliai? mums viska reikia zinoti, o del maisto, tai tik pradzia, susinormalizuos maitinimas ir pienuko gamyba bet ne taip greitai, linkiu kad butu tik ramesnis ir ramesnis vaikas, kad mamytei butu laiko atsigauti
Atsakyti