Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Žinau, kad su nekantrumu laukiate, aš pati visad po dešimt kartų žvilgčioju, ar kuriai iš jūsų jau pasisekė.
Ir dabar taip klaikiai bijau jus nuvilti, todėl nieko ir nerašau. Pridaviau aš tą kraują ir atsakymas bus apie 15 val. Bet kažkaip nuo pat pirmos dienos jaučiau, kad nepavyks, gal dar dėl to, kad mūsų grikiai nekokie. Ašku, lengvai palūžusi esu, bet bandau žiūrėti į priekįsmile.gif Taigi jau pasikeičiau kliniką ir užsirašiau konsutlacijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 30, 14:01)
Žinau, kad su nekantrumu laukiate, aš pati visad po dešimt kartų žvilgčioju, ar kuriai iš jūsų jau pasisekė.
Ir dabar taip klaikiai bijau jus nuvilti, todėl nieko ir nerašau. Pridaviau aš tą kraują ir atsakymas bus apie 15 val. Bet kažkaip nuo pat pirmos dienos jaučiau, kad nepavyks, gal dar dėl to, kad mūsų grikiai nekokie. Ašku, lengvai palūžusi esu, bet bandau žiūrėti į priekįsmile.gif Taigi jau pasikeičiau kliniką ir užsirašiau konsutlacijai smile.gif

Linkiu tau, Blanka1, kad reiketu atsaukti vizitus i kita klinika smile.gif
Atsakyti
Deja deja, visgi reikės eiti į nauąj kliniką. Tyrmi rezultatai - 8,17. Liūdna
Atsakyti
nenusimink.imk baliona 4u.gif susitiksim VK rolleyes.gif ir bandysim kartu gandrus gaudyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cin mudra: 30 liepos 2008 - 13:24

QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 30, 15:18)

cia HCG? tai gal cia neblogi rezultatai? blogi gi maziau 0.5...

Papildyta:
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 30, 15:18)

beje, tikrai pamenu, kad kazkas su tokiu rezultatu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 07 30, 15:26)
cia HCG? tai gal cia neblogi rezultatai? blogi gi maziau 0.5...

Jo, HCG, šian 14 DPO. Šiaip tai kiek žiūrėjau normas, tai nelabai čia nėštumas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 30, 15:27)
Jo, HCG, šian 14 DPO. Šiaip tai kiek žiūrėjau normas, tai nelabai čia nėštumas sad.gif

o tai is kur cia HCG? taigi tiksliai kabinasi kazkas. jau vaistu likuciu tokia diena neturetu buti.

tyliai sveikinu 4u.gif wub.gif
viskas bus gerai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū Tau, Christel 4u.gif Tiesiog palauksiu mmm
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 30, 15:32)
Ačiū Tau, Christel  4u.gif Tiesiog palauksiu mmm

ne mmm palauk, o pasikartok kraujuka ryt poryt ir matysi, ar auga.

o mmm nelauk, taigi viskas kol kas sekasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 30, 15:32)
Ačiū Tau, Christel  4u.gif Tiesiog palauksiu mmm

Blanka1, as irgi galvoju, kad tu nescia, nes man kai buvo 4.92 10DPO, tai ir tai sake, kad kaip ir teigiamas butu, nors mano gine pakomentavo, kad esant nestumui turi buti virs 5. Tai gal tau labai labai mazas nestuke.gif ?
O laborante nieko nekomentavo?
Papildyta:
Nueik pasiskaitineti i HCG tyrimai skyreli, pamatysi normas!
Atsakyti
Aš dariausi "Geromedoj". Man paprasta mergaitė prie telefono pasakė skaičiuką ir tiek. Gal dar kartą pasiskambinsiu ir pakviesiu laborantę.
Atsakyti
Arba gydytojai pasiskambink-tegul pakomentuoja, vistiek tokius pinigus lupa uz IUI,tai tegul iki galo paaiskina. Nes as tai jau tyliai tyliai dziaugciausi... smile.gif
Papildyta:
Aisku geriausia butu ryt arba poryt pakartoti tyrima ir paziureti-ar stipriai kyla...
Papildyta:
Tam HCG skyrelyje yra parasyta, kad jei darai po 14DPO, tai jokiu vaistu likuciu negali rodyti, tai vienai merginai, kuriai 1.99 parode kraujo tyrima, ji buvo nestuke.gif , jau turi neuzilgo gimdyti ax.gif
Atsakyti