Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Blanka1, nesinervink, tai tikrai nebus tau i nauda. Pasidaryk NT ir viskas. Gal jau vaiduokliuka rodys. Jei ne, kita NT pasidarysi po keletos dienu, jei mmm neateis. O kraujo neisi priduot?
Sekmes tau! 4u.gif
[/quote]

Tai vat kad sėdžiu ir mąstau, man tik 10 min kelio iki laboratorijos tongue.gif . Šian 14 d. po IUI, tai net nežinau, ar verta darytis NT.
Atsakyti
[quote=Blanka1,2008 07 30, 08:49]
Blanka1, nesinervink, tai tikrai nebus tau i nauda. Pasidaryk NT ir viskas. Gal jau vaiduokliuka rodys. Jei ne, kita NT pasidarysi po keletos dienu, jei mmm neateis. O kraujo neisi priduot?
Sekmes tau! 4u.gif
[/quote]

Tai vat kad sėdžiu ir mąstau, man tik 10 min kelio iki laboratorijos tongue.gif . Šian 14 d. po IUI, tai net nežinau, ar verta darytis NT.
[/quote]
Tik mars darytis arba kraujo tyrimus arba NT!!! Neerzink musu mirksiukas.gif
Oi laukiam laukiam, mes naujienu laukiam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tikrai, linkiu tau dideles sekmes ir lek greiciau.
As tai NT dariausi 13 d po IUI, man jau rode, todel manau, kad gali drasiai bandyt. Be to, as dariausi vakare... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 07 29, 18:33)
Aiste5, kaip smagu, kad papildei musu laukianciuju gretas, nes sis menesiukas labai nesekmingas, tai galbut paderinsi statistika?  smile.gif

smile.gif oi, kad jūs žinotumėt, kaip aš norėčiau pagerinti tą statistiką smile.gif

nieko, apsišarvavau kantrybe ir lauksiu kitos savaitės. Tada viskas ir paaiškės smile.gif

4u.gif gražios dienelės visoms
Atsakyti

[/quote]

Laukiam gerų naujienų!!!
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 30, 09:40)
Ačiū Leidaa už balioną,
Man, panos, jau prasideda psichozė. Visai negaliu susikaupti ir vis knieti priduoti kraują. Be to, kaip čia susikaupsi, kai vis užeina skausmai kaip per mmm, o jos turi ateiti penktadienį.

As tavo vietoje, Blanka1, tikrai priduociau kraujuka. Nes puikiai isivaizduoju tokia busena, kai lakstai pas 5min i tuoleta pasiziureti-ar dar neprasidejo mmm doh.gif O kraujuka priduosi, popiet pasakys atsakyma ir isvengsi dar keliu dienu nerimo ir nervu smile.gif Laukiam tik teigiamo atsakymo!!!
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2008 07 29, 10:58)
Sveikos  4u.gif  penktadienį mano 5-toji (tikiuosi ir paskutinė) IUI  mirksiukas.gif
Geros dienytės visoms  4u.gif  ir NAGI PAGALIAU pagerinkime statistiką  mirksiukas.gif

sekmes, linkiu kad butu sekminga! 4u.gif
Atsakyti
Blan-ka1, Blan-ka1, Blan-ka! group.gif lithuania.gif

Laukiam rezultatu!!!

Sekanti ruosiasi Avilte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AISTE5 @ 2008 07 30, 10:08)
smile.gif oi, kad jūs žinotumėt, kaip aš norėčiau pagerinti tą statistiką  smile.gif

nieko, apsišarvavau kantrybe ir lauksiu kitos savaitės. Tada viskas ir paaiškės  smile.gif

4u.gif gražios dienelės visoms

AISTE5, papasakok savo situacija - kiek buvai uzsiauginusi folikulu, kokie spermiukai ir t.t.? Labai jau smalsu... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(wow.as @ 2008 07 30, 12:38)
Blan-ka1, Blan-ka1, Blan-ka!   group.gif  lithuania.gif

Laukiam rezultatu!!!

Sekanti ruosiasi Avilte   thumbup.gif

wow.as, jetus net sirdis suspurdejo... smile.gif Pradejau bijoti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 07 30, 11:44)
AISTE5, papasakok savo situacija - kiek buvai uzsiauginusi folikulu, kokie spermiukai ir t.t.? Labai jau smalsu...  blush2.gif

buvo 2 gražučiai - 21 mm ir 18 mm (tai sprogdinant buvo manau apie 22 ir 20)
o su spermiukais:)- tai prisipažinsiu si karta nelabai susiorientavau, kiek tiksliai ju buvo, bet greiciausiu apie 5 mln, letesniu truputi daugiau. KAip ir nekas. Bet viltis gi miršta paskutinė smile.gif
Atsakyti
[wow.as, jetus net sirdis suspurdejo... smile.gif Pradejau bijoti... blush2.gif
[/quote]

Avilte, baimes i sona pasidek ir pasistenk ramiai laukti! As kazkaip manau, kad tau sikart turi pavykti thumbup.gif Kada ruosies daryt NT ar eisi kraujuka priduot iskart?

Manau jau ir Blanka1 prisijungusi, gal jau kokiu ziniu turi? blush2.gif
Atsakyti
[quote=wow.as,2008 07 30, 12:56]
[wow.as, jetus net sirdis suspurdejo... smile.gif Pradejau bijoti... blush2.gif
[/quote]

Avilte, baimes i sona pasidek ir pasistenk ramiai laukti! As kazkaip manau, kad tau sikart turi pavykti thumbup.gif Kada ruosies daryt NT ar eisi kraujuka priduot iskart?

Manau jau ir Blanka1 prisijungusi, gal jau kokiu ziniu turi? blush2.gif
[/quote]

Papildyta:
Aha, ir as norejau klausti , Blankos1-ar jau pridave???
O as bandysiu testuotis sekmadieni, per musu jubilieju... blush2.gif Duok, Dievuliuk, mums tokia dovana...!!!!! blush2.gif
Atsakyti
laukiam laukiam geru naujienu...gi turi kazkam si menesi pasisekt...
as bandysiu rugpjuti vel startuot, dabar reik tik mmm sulaukt. o jos bjaurybes kai reik tai veluoja... doh.gif
Atsakyti