Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 29, 16:25)
14-tą dieną PO IUI. Anksčiau yra laikoma, kad nėra prasmės, nes gali Ovitrelle (ar pan.) likučius rodyti.
Pamenu, ir man po pirmo IUI laaaabai lėtai laikas ėjo, bet su laiku kantrybę išsidresiravau, dabar net nebepastebiu, kaip tos dvi savaitės praeina biggrin.gif

aš esu doviler, ne doliver blush2.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
vis mane kas nors perkrykštiti nori hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(AISTE5 @ 2008 07 29, 17:27)
ačiū  4u.gif

kadangi man šiandien tik 8diena po IUI, tai ryškiai dar teks palūkėti.
tiesa, po pirmo IUI tai nespėjau net pasitikrinti, nelabosios mmm pirmos atšuoliavo:)

Beje, jei pageidauji, galiu Tave įtraukti į mūsų parašiuką, tik parašyk, kokios problemos ir pas kurį ginekologą gydotės mirksiukas.gif
Papildyta:

QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 29, 17:20)
panos, gal man galite pakomentuoti tyrimų rezultatus, čia iš Bogd. centro. Aš su tokai sistema niekada nesusidūriau.
Ten kur ⁶, tai čia šeštuoju, tiesiog man nenusikopina.
Man visiškai neaišku, kas tas 10 šeštuoju?

Koncentracija(spermatozoidai\ ml) 1 ml
                                                                8xl0⁶  mln/ml
A judrumo                1x10⁶ mln/ml (13%)
B judrumo                5x10⁶ mln/ml (61%)
C judrumo                1x10⁶ mln/ml (13%)
D judrumo                1x10⁶ mln/ml (13%)

Būčiau dėkinga  4u.gif

Pirma noriu paklausti, ar šitie rodikliai pateikti natyvinės spermos, ar praplautos?
Jei natyvinės, tuomet su judrumu pusė velnio, tik su koncentracija prasti popieriai.

Vakar supykus ant viso pasaulio, pradėjau ieškoti IUI tyrymų ataskaitų (visais pjūviais). Ir padariau tokią išvadą, kad kai koncentracija yra mažesnė nei 10 mln/ml, nebuvo užfiksuotas nei vienas nėštumo atvejis (imtis apie 3200 porų su vyriškojo faktoriaus nevaisingumo problemom). Liūdna, bet faktas...
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 29, 16:47)

Vakar supykus ant viso pasaulio, pradėjau ieškoti IUI tyrymų ataskaitų (visais pjūviais). Ir padariau tokią išvadą, kad kai koncentracija yra mažesnė nei 10 mln/ml, nebuvo užfiksuotas nei vienas nėštumo atvejis (imtis apie 3200 porų su  vyriškojo faktoriaus nevaisingumo problemom). Liūdna, bet faktas...

o tie 10 mln. tai čia prieš ar po praplovimo?
liūdna jei tokia statistika g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AISTE5: 29 liepos 2008 - 15:57
QUOTE(AISTE5 @ 2008 07 29, 17:57)
o tie 10 mln. tai čia prieš ar po praplovimo?
liūdna jei tokia statistika  g.gif

Deja, bet PO Swim-up.
Atsakyti
Sveikos!
Turiu skubu klausima - kaip Duphastonas veikia pries O ir kaip po jos?
Ar geriant visa cikla veikia kaip kontraceptikas?

Baisiai reik zinot, kas galit atsakykit!

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Diana, labai Tau ačiū. Nelinksmas Tavo komemntaras. Juolab kad čia jau po atplovimo.
Tai kaip ir nežinau ką toliau protingo daryti. Ar šerti vyrą vaistais ir vėl bandyti IUI ar tiesiog iškat ruoštis IVF. Aišku, mes eisime pas gydytoją konsultacijai, bet čia bus tik rugpjūčio vidury, o jau dabar norisi kažkaip galvoje susidėlioti.
Be to, šiek tiek guodžiu save, kad koncentracija buvo prasta, nes klaikiai prieš procedūrą susiriejom, taigi ir lauknešėlį per jėgą suveikėme ir su baisiom nuotaikom išvažiavome. Šiaip pas vyrą įprastai būna apie 45 mln.
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 29, 19:17)
Diana, labai Tau ačiū. Nelinksmas Tavo komemntaras. Juolab kad čia jau po atplovimo.
Tai kaip ir nežinau ką toliau protingo daryti. Ar šerti vyrą vaistais ir vėl bandyti IUI ar tiesiog iškat ruoštis IVF. Aišku, mes eisime pas gydytoją konsultacijai, bet čia bus tik rugpjūčio vidury, o jau dabar norisi kažkaip galvoje susidėlioti.
Be to, šiek tiek guodžiu save, kad koncentracija buvo prasta, nes klaikiai prieš procedūrą susiriejom, taigi ir lauknešėlį per jėgą suveikėme ir su baisiom nuotaikom išvažiavome. Šiaip pas vyrą įprastai būna apie 45 mln.

Nu įsiterpsiu visai ne vietoj. Pamčiau avataro pavadinimą Blanka1 ir įlindau paskaityti. Mano augintinės (labradoro retriverio kalytės) vardukas toks 4u.gif

O aš jau po menisko operacijos (kas dar mane pamena). Kada dar čia sugrįšiu su 4-uoju IUI) net nežinau. Rytoj išvažiuoju 24 dienoms reabilitacijai į Druskininkus.
Be to ką tik susidomėjau akupunktūra. Rytų medicina. Pažįstu gyvą pavyzdį, kur pas abu buvo problemos, 10 metų negalėjo pastoti, o po šio gydymo - dabar laukiasi moteris wub.gif Manau blogiau tikrai nebus, verta išbandyti. Juk žmogus ir susideda iš tų galybės taškų, vienas (o gal ir ne vienas) iš jų kuruoja vaisingumą g.gif Manau verta viską išbandyti, kad tik angelėlio sulauktume.

Dar iškilo tokia versija, kad visi tie stimuliaciniai vaistai (harmonai) galėjo ir paveikti mano sąnarius (neigiamai), ko pasekoje sudilo kremlės, įplyšo meniskas. Nes nesu aš jokia sportininkė, o ir traumų jokių didelių neturėjau. Nežinau, gal tai ir buvo stilpnoji mano vieta, tai gal tik dasidėjo, nežinau, bet kai pažiūriu - pireš metus pradėjau pirmas stimuliacijas, iir tą kelį pradėjau jausti maždaug panašiai. Daug sutapimų....
Kad tie vaistai kenkia, tai žinojau senai, bet dabar dar labiau pradedu tuo tikėti. kaip sakoma vieną galą gydai, o kitą - nugydai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 29 liepos 2008 - 17:28
QUOTE(wow.as @ 2008 07 29, 17:19)
Sveikos!
Turiu skubu klausima - kaip Duphastonas veikia pries O ir kaip po jos?
Ar geriant visa cikla veikia kaip kontraceptikas?

pries ovuliacija gali ja nuslopinti ir ciklas pasidarys anovuliacinis, po ovuliacijos - palaiko nestuma, jei jis atsiranda 4u.gif
Atsakyti
Aiste5, kaip smagu, kad papildei musu laukianciuju gretas, nes sis menesiukas labai nesekmingas, tai galbut paderinsi statistika? smile.gif
Man snd 10d, bet irgi labai nekantrauju... blush2.gif Nors siaip jau pradeda mausti kaip pries mmm, o kas blogiausia, tai krutine pradejo bliuksti verysad.gif , tokia mazute ir skysta pasidare verysad.gif Bet, aisku, kol nera mmm, tai dar neprarandu vilties...
Papildyta:
O kas liecia anksciau laiko bandyma testuotis ar krauja duoti, tai galiu pasakyti, kad kai as nuejau 10diena po IUI pasidaryti kraujuko, kuris parode 4.92 ir man laborante pasake, kad atsakymas kaip ir teigiamas butu, o po keliu dienu pakartojus jis pasirode neigiamas, tai daugiau tokiu eksperimentu nedarau ir kantriai laukiu 14DPO doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 29, 10:56)
Sveika, Leidaa,

aš šiandien pasiskambinau į kliniką ir einu pasiimti išrašo kopiją. Tiksliau spermogramos kopijos, kadangi man buvo pasakyta, jog mano kortelėje nėra nei vieno įrašo. Praktiškai lyg aš ten išvis nedaryčiau IUI.
Taigi manau gali drąsiai į juos kreiptis, tik, manau, prieš tai pasiskambink.

Sveika. Kaip taip - nei vieno įrašo? blink.gif Taigi stebėjo folikulus, darė IUI, skyrė vaistus... Tikrai jau teisingai nusprendei, kad iš ten išėjai. Imk balioną 4u.gif Viskas turi būt gerai
Atsakyti
Ačiū Leidaa už balioną,
Man, panos, jau prasideda psichozė. Visai negaliu susikaupti ir vis knieti priduoti kraują. Be to, kaip čia susikaupsi, kai vis užeina skausmai kaip per mmm, o jos turi ateiti penktadienį.
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2008 07 29, 18:26)
pries ovuliacija gali ja nuslopinti ir ciklas pasidarys anovuliacinis, po ovuliacijos - palaiko nestuma, jei jis atsiranda  4u.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif

Blanka1, nesinervink, tai tikrai nebus tau i nauda. Pasidaryk NT ir viskas. Gal jau vaiduokliuka rodys. Jei ne, kita NT pasidarysi po keletos dienu, jei mmm neateis. O kraujo neisi priduot?
Sekmes tau! 4u.gif
Atsakyti