QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 29, 19:17)
Diana, labai Tau ačiū. Nelinksmas Tavo komemntaras. Juolab kad čia jau po atplovimo.
Tai kaip ir nežinau ką toliau protingo daryti. Ar šerti vyrą vaistais ir vėl bandyti IUI ar tiesiog iškat ruoštis IVF. Aišku, mes eisime pas gydytoją konsultacijai, bet čia bus tik rugpjūčio vidury, o jau dabar norisi kažkaip galvoje susidėlioti.
Be to, šiek tiek guodžiu save, kad koncentracija buvo prasta, nes klaikiai prieš procedūrą susiriejom, taigi ir lauknešėlį per jėgą suveikėme ir su baisiom nuotaikom išvažiavome. Šiaip pas vyrą įprastai būna apie 45 mln.
Nu įsiterpsiu visai ne vietoj. Pamčiau avataro pavadinimą Blanka1 ir įlindau paskaityti. Mano augintinės (labradoro retriverio kalytės) vardukas toks
O aš jau po menisko operacijos (kas dar mane pamena). Kada dar čia sugrįšiu su 4-uoju IUI) net nežinau. Rytoj išvažiuoju 24 dienoms reabilitacijai į Druskininkus.
Be to ką tik susidomėjau akupunktūra. Rytų medicina. Pažįstu gyvą pavyzdį, kur pas abu buvo problemos, 10 metų negalėjo pastoti, o po šio gydymo - dabar laukiasi moteris

Manau blogiau tikrai nebus, verta išbandyti. Juk žmogus ir susideda iš tų galybės taškų, vienas (o gal ir ne vienas) iš jų kuruoja vaisingumą

Manau verta viską išbandyti, kad tik angelėlio sulauktume.
Dar iškilo tokia versija, kad visi tie stimuliaciniai vaistai (harmonai) galėjo ir paveikti mano sąnarius (neigiamai), ko pasekoje sudilo kremlės, įplyšo meniskas. Nes nesu aš jokia sportininkė, o ir traumų jokių didelių neturėjau. Nežinau, gal tai ir buvo stilpnoji mano vieta, tai gal tik dasidėjo, nežinau, bet kai pažiūriu - pireš metus pradėjau pirmas stimuliacijas, iir tą kelį pradėjau jausti maždaug panašiai. Daug sutapimų....
Kad tie vaistai kenkia, tai žinojau senai, bet dabar dar labiau pradedu tuo tikėti. kaip sakoma vieną galą gydai, o kitą - nugydai.