Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(oii @ 2008 08 02, 16:50)
Liudnoka cia pas jus  verysad.gif
todel atnesiau virusiuku  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Siandien dariausi HCG 720. Nemaniau, kad man taip greitai pavyks. Tai dar pati patiketi negaliu  bigsmile.gif Pasirodo mums didesnes pagalbos reikejo, nei manem ir 1IVF buvo sekmigas  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif

Mergaitės, aš irgi jungiuosi prie "laukiančiųjų stebuklingo rudens" smile.gif Visoms mums linkiu gero poilsio, malonių įspūdžių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidaa: 02 rugpjūčio 2008 - 20:30
Sveikos!Turiu tokia problema:pas mano vyra per mazas spermiuku judrumas,tad manau reikes daryti IUI. Gal galit man pasakyti ar reikia ir kokius tyrimus darytis pries tai?pas mane ovuliacija vyksta,ciklas reguliarus 28d.Nepastoju 8men. Aciu uz info! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 08 02, 15:50)
todel atnesiau virusiuku  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Siandien dariausi HCG 720. Nemaniau, kad man taip greitai pavyks. Tai dar pati patiketi negaliu  bigsmile.gif Pasirodo mums didesnes pagalbos reikejo, nei manem ir 1IVF buvo sekmigas  lotuliukas.gif

Sveikinimai didziuliausi 4u.gif stipriai laikykit ir sekmingai auginkit savo zirniuka mirksiukas.gif

QUOTE(Medeiva @ 2008 08 03, 19:33)
Sveikos!Turiu tokia problema:pas mano vyra per mazas spermiuku judrumas,tad manau reikes daryti IUI. Gal galit man pasakyti ar reikia ir kokius tyrimus darytis pries tai?pas mane ovuliacija vyksta,ciklas reguliarus 28d.Nepastoju 8men. Aciu uz info! 4u.gif

Tai cia gal gydytoja tau konkreciau pasakys. Mes tai pries IUI abu issityrem...vyro sperma, visokios zarazos, man hormonu tyrimas, laparoskopija (tik ja del kitu tikslu dare, ne tai kad specialiai pries IUI), kitoms gimdos nuotrauka rekomenduoja pasidaryt. Tai cia tiek kiek as zinau smile.gif
Atsakyti

labai labai sveikinu!!!!! 4u.gif 4u.gif

p.s. o aš jungiuosi prie laukiančių derlingo rudens:). Diana, brauk mane iš sąrašiuko - nepasisekė, tai eisiu paatostogaut
Atsakyti

Oii, kaip saunu thumbup.gif Didziausi sveikinimai mirksiukas.gif O as buvau pas gydytoja penktadieni (Karpenko, jei kas girdejo). Po apziuros pasake, kad be pavasario negaliu nieko daryti. Sake, kad patvarkys man imunine ir tada galesiu su IVF startuoti, bet tik pavasari. *****, tiek laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2008 08 04, 08:33)
Oii, kaip saunu  thumbup.gif Didziausi sveikinimai  mirksiukas.gif O as buvau pas gydytoja penktadieni (Karpenko, jei kas girdejo). Po apziuros pasake, kad be pavasario negaliu nieko daryti. Sake, kad patvarkys man imunine ir tada galesiu su IVF startuoti, bet tik pavasari. *****, tiek laukti  doh.gif

O tai ką ten daro su ta imunine ?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 08 04, 08:52)
O tai ką ten daro su ta imunine ?

pasake, kad po visu tu stumuliaciju reikia viska atstatyti. Nes kai mane apziurejo, tai pasake, kad gleivine labai prasta, tik - 3.5 mm. ir siap pasake, kad nerekomenduojama be pertrauku daryti stimuliacijas. kiausides prastai veikia, del to sumazeja galimybe pastoti
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2008 08 04, 09:28)
pasake, kad po visu tu stumuliaciju reikia viska atstatyti. Nes kai mane apziurejo, tai pasake, kad gleivine labai prasta, tik - 3.5 mm. ir siap pasake, kad nerekomenduojama be pertrauku daryti stimuliacijas. kiausides prastai veikia, del to sumazeja galimybe pastoti

Aišku, bet kiek ilgai reikia atstatinėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2008 08 01, 19:32)
sveikutes 4u.gif
jungiuosi as prie nors ir negausios, bet tikiuosi labai sekmingos rugpjucio kompanijos mirksiukas.gif  Manes rugpjucio 4d. laukia IUI

Pesca, niekur nerandu kelintas tavo IUI, t.p. parašyk kas Jus gydo. Dėkoju.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,gal priimsit ir mane i savo gretas,as liepos 25 d.dariausi pirma ivi.
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 04, 10:55)
sveikutes 4u.gif ,gal priimsit ir mane i savo gretas,as liepos 25 d.dariausi pirma ivi.

Žinoma, kad priimsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 04, 11:55)

Žinoma, kad priimsime, tik parašyk, kokios problemos ir pas ką gydotės (dėl statistikos).
Atsakyti