Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Jurgele77, linkim sekmes 4u.gif Ir neuzsibuti per ilgai siame skyrelyje, o kuo greiciau sulaukti geru naujienu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwwwa @ 2008 08 01, 16:34)
Jo iš Klaipėdos. Bet matai, man kaip tik ir būtų reikėję daryti mėnesio pradžioj. Ką darysi, reiškia taip turejo būti  ax.gif .
O ką tu galvoji toliau  daryti, jei ir tau atšaukė?

Man būtų turėję daryti 08 09, bet atšaukė dėl atostogų irgi.. Bet aš nenusimenu, nes 08.12 važiuosiu pas genetikus ir tada jau bus gal daugiau klausimų atsakyta smile.gif Susitiksim rugsėjo mėn wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 08 04, 11:21)
Man būtų turėję daryti 08 09, bet atšaukė dėl atostogų irgi.. Bet aš nenusimenu, nes 08.12 važiuosiu pas genetikus ir tada jau bus gal daugiau klausimų atsakyta smile.gif Susitiksim rugsėjo mėn wink.gif

Tikėkimės ruduo bus dosnesnis bigsmile.gif ir visoms kam nepasisekė, sulauks thumbup.gif naujienų.
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 04, 11:14)
Žinoma, kad priimsime, tik parašyk, kokios problemos ir pas ką gydotės (dėl statistikos).

na pas mane problemos kaip ir neaiskios kilmes,lyg viskas ir gerai ,bet pastoti nepavyksta jau 3metai,pernai vasara buvo 3 stimuliacijos be IUI, pas gyd.Visockiene,siemet is karto prie IUI pas gyd.Verbickiene. Gydausi Kaune vaisingumo klinikoj ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarra @ 2008 08 04, 11:19)
Jurgele77, linkim sekmes  4u.gif Ir neuzsibuti per ilgai siame skyrelyje, o kuo greiciau sulaukti geru naujienu  nestuke.gif

aciu smile.gif ,jums visoms linkiu to paties,greiciau sulaukti savo stebukleliu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na aš jau persirgau depresijomis ir vėl galiu normaliai funkcionuoti. Klausykit, po IUI labai gausios mmm. Niekada taip nebūdavo. Ir pilvą skauda jau 4 dieną. Ką manot? Jums netyčia taip nepasitaikė?
Atsakyti
Man tai visi mm pojuciai ir pozymiai panasus t.y. ir iki IUI, ir po panasiai jauciausi. Tik ciklas pailgejo 2 dienom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 08 04, 15:04)
Sveikos, na aš jau persirgau depresijomis ir vėl galiu normaliai funkcionuoti. Klausykit, po IUI labai gausios mmm. Niekada taip nebūdavo. Ir pilvą skauda jau 4 dieną. Ką manot? Jums netyčia taip nepasitaikė?

Ir aš tą pastebėjau...bet tas pagausėjimas labai priklauso man nuo to ar aš tą ciklą geriu Estrofem'ą ar ne, jei geriu, tai "fontanais" varo ir labai skaudžios būna. Matai, Estrofem'as storina gleivinę, o mmm gausumas būtent ir priklauso nuo gleivinės storio.
Atsakyti
Dėkui Diana už atsakymą 4u.gif ir atsiprašau, kad aš čia tave ne taip buvau pavadinusi, bet klaikus graudulys buvo apėmęs, per ašaras nemačiau, ką rašau.
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 08 04, 17:06)
Dėkui Diana už atsakymą  4u.gif  ir atsiprašau, kad aš čia tave ne taip buvau pavadinusi, bet klaikus graudulys buvo apėmęs, per ašaras nemačiau, ką rašau.

Nepergyvenk, aš į tokius dalykus net nekreipiu dėmesio.
Ir labai malonu, kad vėl grįžai su optimistinėmis mintimis 4u.gif

O aš tai galvojau rugsėjį su 5IUI pradėti, o bet tačiau, mano brangiausias užsikepęs "vaiko darymu", tai jaučiu, kad 5IUI bus rugpjūčio antroje pusėje lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir puiku, kad turi vyrą motoriuką smile.gif Aš irgi jau norėčiau ką nors daryti, tada atrodo artėji link tikslo. Aš dabar laukiu vizito pas gydytoją 14 d. ir tada, tikiuosi sužinoti tolesnius veiksmus. Net nežinau, ar mes dar kvalifikuojamės IUI ar jau IVF. Paskaičiau persileidimų skyrelyje apie Xseniją. Čia mūsų mergaitė?
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 08 04, 17:26)
Na ir puiku, kad turi vyrą motoriuką smile.gif Aš irgi jau norėčiau ką nors daryti, tada atrodo artėji link tikslo. Aš dabar laukiu vizito pas gydytoją 14 d. ir tada, tikiuosi sužinoti tolesnius veiksmus. Net nežinau, ar mes dar kvalifikuojamės IUI ar jau IVF. Paskaičiau persileidimų skyrelyje apie Xseniją. Čia mūsų mergaitė?

Taip xsenija, mūsiškė, jai 3IUI buvo sėkmingas, o tai jai persileidimas įvyko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 04, 09:18)
Pesca, niekur nerandu kelintas tavo IUI, t.p. parašyk kas Jus gydo. Dėkoju.

siandien leksiu i 2IUI pas gyd. Verbickiene smile.gif
Atsakyti