QUOTE(blndz @ 2008 08 05, 12:10)
darytis ovuliacijos testą yra visiška nesąmonė, nes leidžiantis vaistus jie visada būna teigiami. apie O nustatymą iš tepinėlio iš viso nieko negirdėjau
Faktas, kad aš kalbėjau apie ovuliacinius testus, tame cikle, kada nesidarai IUI
Tepinėlį darytis gali ne kiekviena, nes reikalninga tam tikra "įranga", laaaabai didelės žinios ir t.t., bet nesakau, kad to išmokti negalima. Mane asmeniškai pats gyvenimas išmokė pasidaryti tepinėlius, kadangi savo buldogienę vežu kergti į užsienį, o ten kitaip ir nenustatysi piko dienos kaip tik su tepinėlių pagalba. Po to susiradau literatūrą, kur buvo aprašyta kaip tepinėlių pagalba moterims nustato ovuliacijas. Ir kol kas tikrai galiu iš savo patirties paskyti, kad tepinėlis dar nei karto manęs nepavedė, ko negalėčiau pasakyti apie termometrą.
Papildyta:
QUOTE(mykolina @ 2008 08 05, 12:41)
Sveikutes
Noriu paklausti tu kurios jau daretes IUI - su kokiu kiekiu folikulu daro IUI? Jei sakykim pas mane bus tik 1 folikulas ar darys man IUI

Kaip suprantu kuo daugiau folikulu tuo didesne tikimybe

Ar verta darytis IUI jei tik 1 tinkamas folikulas?
Per visas IUI mano folikulų skaičius svyravo nuo 1 iki 3. Teoriškai yra skaitoma, kad IUI galima daryti kuomet užsauga iki 4 folikulų, virš 4 - reiktų daryti IVF. O bet tačiau mūsų Lietuvėlėj ir su 7 folikulais daro IUI. Tai, kad tau IUI darys su 1 folikulu nėra nieko blogo, tik tiek, kad teoriškai yra laikoma, kad kuo yra daugiau folikulų tuo tikimybė

yra didesnė. Jei bus lemta ir to vieno užteks, be to niekada nereikia pamiršti, kad kokybė yra daug svarbesnė už kiekybę