Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pesca @ 2008 08 04, 17:39)
siandien leksiu i 2IUI pas gyd. Verbickiene  smile.gif

Tuomet linkiu begalinės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as vis dar atostogauju nuo visu stimuliaciju ir laukiu rudens ax.gif

QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 04, 12:08)
na pas mane problemos kaip ir neaiskios kilmes,lyg viskas ir gerai ,bet pastoti nepavyksta jau 3metai,pernai vasara buvo 3 stimuliacijos be IUI, pas gyd.Visockiene,siemet is karto prie IUI pas gyd.Verbickiene. Gydausi Kaune vaisingumo klinikoj ax.gif

QUOTE(pesca @ 2008 08 04, 16:39)
siandien leksiu i 2IUI pas gyd. Verbickiene  smile.gif

Tai papasakokit, kokia ta gyd. Verbickiene. Maniske isejo i dekreta ir jai mane "perleido", bet mes nusprendem ilsetis ir laukt savo gyd. sugriztant. smile.gif
Atsakyti
Aha ir man labai idomu kaip ta Verbickiene?
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 04, 15:51)
Tuomet linkiu begalinės sėkmės 4u.gif

aciu 4u.gif kaip gydytoja sake visos salygos buvo labai palankios, tai dabar beliko laukti ilgu 14 dienu iki tikiuosi dziuginancio rezultato smile.gif

QUOTE(Kistina @ 2008 08 04, 18:04)
Sveikos,

as vis dar atostogauju nuo visu stimuliaciju ir laukiu rudens  ax.gif
Tai papasakokit, kokia ta gyd. Verbickiene. Maniske isejo i dekreta ir jai mane "perleido", bet mes nusprendem ilsetis ir laukt savo gyd. sugriztant.  smile.gif

Na bent jau man, tai gydytoja patinka. Pradzioj islydedama visada kelis kartus pasiklausdavo, ar tikrai viskas aisku, ar neturiu kokiu klausimu ir siaip viska aiskiai ir realiai pasako, ta prasme nieko saldaus neprizada. Tai va kol kas atrodo atidi ir maloni...bet tas patikimas toks subjektyvus dalykas, va svarbiausia juk geri rezultatai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 04, 17:32)
Taip xsenija, mūsiškė, jai 3IUI buvo sėkmingas, o tai jai persileidimas įvyko blink.gif

Kiek skaičiau, tai lyg nebegirdi gydyt širdutės sad.gif Bet gal jau viskas susitvarkė. Mano draugei irgi taip pasakė, patariau jai nueiti pas kitą gydytoją. Na ir viskas susitvarkė, dabar augina mergaitę.

Pažiūrėjau, statistika tai nekokia. Kažin, kokia bus už liepą
Atsakyti
QUOTE(Kistina @ 2008 08 04, 19:04)
Sveikos,

as vis dar atostogauju nuo visu stimuliaciju ir laukiu rudens  ax.gif
Tai papasakokit, kokia ta gyd. Verbickiene. Maniske isejo i dekreta ir jai mane "perleido", bet mes nusprendem ilsetis ir laukt savo gyd. sugriztant.  smile.gif

na man gyd. Verbickiene irgi labai maloni,viska isaiskina,na bet aisku svarbiausia rezultatai nestuke.gif
Papildyta:
ar jus matuojat temperatura po IUI,kokia ji buna pas jus?
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 05, 08:38)
na man  gyd. Verbickiene irgi labai maloni,viska isaiskina,na bet aisku svarbiausia rezultatai nestuke.gif
Papildyta:

oi 4u.gif ,pimiausiai labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 05, 09:38)

Apie BT esame gana daug kalbėjusios. Šiaip dauguma gydytojų yra tokios nuomonės, kad BT matavimas yra laikomas atgyvena, pagal ją tiksliai nustyti (ar pasakyti), kad ovuliacija įvyko pasakyti negalima. Aš asmeniškai įdomumo dėlei praėjusį ciklą BT matavausi, bet BT rodė, kad O neįvyko, nors iš tikro ji jau buvo įvykusi. Taigi patikimiau būtų daryti ovuliacijos testą arba tepinėlį.
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 05, 10:00)
...Taigi patikimiau būtų daryti ovuliacijos testą arba tepinėlį.

och, ką tik apie tai stimuliacijų skyrelyje pasisakiau, tai pasisakysiu dar kartą biggrin.gif darytis ovuliacijos testą yra visiška nesąmonė, nes leidžiantis vaistus jie visada būna teigiami. apie O nustatymą iš tepinėlio iš viso nieko negirdėjau g.gif
na, žodžiu, vienintelis patikimiausias būdas yra pasidaryti progesterono tyrimą - tada galima aiškiausiai įsitikinti ar buvo vis dėlto ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noriu paklausti tu kurios jau daretes IUI - su kokiu kiekiu folikulu daro IUI? Jei sakykim pas mane bus tik 1 folikulas ar darys man IUI blush2.gif Kaip suprantu kuo daugiau folikulu tuo didesne tikimybe nestuke.gif Ar verta darytis IUI jei tik 1 tinkamas folikulas?
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2008 08 05, 12:10)
darytis ovuliacijos testą yra visiška nesąmonė, nes leidžiantis vaistus jie visada būna teigiami. apie O nustatymą iš tepinėlio iš viso nieko negirdėjau  g.gif

Faktas, kad aš kalbėjau apie ovuliacinius testus, tame cikle, kada nesidarai IUI mirksiukas.gif
Tepinėlį darytis gali ne kiekviena, nes reikalninga tam tikra "įranga", laaaabai didelės žinios ir t.t., bet nesakau, kad to išmokti negalima. Mane asmeniškai pats gyvenimas išmokė pasidaryti tepinėlius, kadangi savo buldogienę vežu kergti į užsienį, o ten kitaip ir nenustatysi piko dienos kaip tik su tepinėlių pagalba. Po to susiradau literatūrą, kur buvo aprašyta kaip tepinėlių pagalba moterims nustato ovuliacijas. Ir kol kas tikrai galiu iš savo patirties paskyti, kad tepinėlis dar nei karto manęs nepavedė, ko negalėčiau pasakyti apie termometrą.
Papildyta:
QUOTE(mykolina @ 2008 08 05, 12:41)
Sveikutes  4u.gif
Noriu paklausti tu kurios jau daretes IUI - su kokiu kiekiu folikulu daro IUI? Jei sakykim pas mane bus tik 1 folikulas ar darys man IUI  blush2.gif Kaip suprantu kuo daugiau folikulu tuo didesne tikimybe  nestuke.gif Ar verta darytis IUI jei tik 1 tinkamas folikulas?

Per visas IUI mano folikulų skaičius svyravo nuo 1 iki 3. Teoriškai yra skaitoma, kad IUI galima daryti kuomet užsauga iki 4 folikulų, virš 4 - reiktų daryti IVF. O bet tačiau mūsų Lietuvėlėj ir su 7 folikulais daro IUI. Tai, kad tau IUI darys su 1 folikulu nėra nieko blogo, tik tiek, kad teoriškai yra laikoma, kad kuo yra daugiau folikulų tuo tikimybė nestuke.gif yra didesnė. Jei bus lemta ir to vieno užteks, be to niekada nereikia pamiršti, kad kokybė yra daug svarbesnė už kiekybę smile.gif
Atsakyti
Vasarrele, kaip tau sekasi laukti? mirksiukas.gif Kada pradesi tikrinti rezultatyvuma? biggrin.gif Linkiu tau dvieju juosteliu. Buk gera, pagerink statistika, nes labai jau loiudna paskutiniu metu cia !
Papildyta:
QUOTE(mykolina @ 2008 08 05, 12:41)
Sveikutes  4u.gif
Noriu paklausti tu kurios jau daretes IUI - su kokiu kiekiu folikulu daro IUI? Jei sakykim pas mane bus tik 1 folikulas ar darys man IUI  blush2.gif Kaip suprantu kuo daugiau folikulu tuo didesne tikimybe  nestuke.gif Ar verta darytis IUI jei tik 1 tinkamas folikulas?

As dariausi 4IUI, is ju per dvi IUI buvo po 1 folikula, o per kitus kartus-po 2. Nors dar nepavyko ne karto uzsikabinti, bet faktas, kad darytis IUI esant tokioms situacijoms rekomentuoja. Tiesa, mane stimuliavo, anot gydytojo, vaikiskai biggrin.gif Tai per 5IUI DABAR SAKYSIU, KAD STIMULIUOTU NE VAIKISKAI biggrin.gif
Atsakyti