QUOTE(cin mudra @ 2008 07 24, 12:52)
mergaites, o gal zinote kur ta pacia diena pasako HCG atsakyma???kazkuri minejo "endemik", bet pasiskambinau ir man pasake kad atsakymas 2 darbo dienu begyje ir kaina ar ne 45 lt.
gal kur galima gaut ta pacia diena atsakyma?

MDC (medicinos diagnostikos centras)- grybo g. (Antakalnis) atsakymas po 2 valandų. Sėkmės. KAinos tiksliai nepamenu, atrodo 49?
QUOTE(cin mudra @ 2008 07 24, 14:52)
mergaites, o gal zinote kur ta pacia diena pasako HCG atsakyma???kazkuri minejo "endemik", bet pasiskambinau ir man pasake kad atsakymas 2 darbo dienu begyje ir kaina ar ne 45 lt.
gal kur galima gaut ta pacia diena atsakyma?

Čia aš sakiau. Na man kažkokia mistika, gal kas pasikeitė, nes aš buvau sausio mėn, nulėkiau paskutinę minutę prieš 12 val., o atsakymą jau turėjau savo dėžutėje apie 17 val.
O kokia kaina Grybo g.?
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 24, 13:58)
O kokia kaina Grybo g.?
gegužės 8 d. kainavo 41,90 Lt

cin mudra, gerų tau rytoj skaičiukų

Dar daro Geromedoje Naugarduko g kaina 27 lt ir po 2 val jau aiškus atsakymas, sėkmės !
Mocarta, labai ačiū.
Cin Mudra, įtariu, lėksi iš pat ryto
Laikysim kumščius
Kažkaip nieko negirdėti iš Saulytės. O po to jau mano eilė
Cin Mudra, įtariu, lėksi iš pat ryto

QUOTE(avilte @ 2008 07 24, 09:53)
Sveikute, sulauksiu tavo teigiamu rezultatu , o paskui atostogausiu

Jokiu minciu jokiu kompu....
Siaip tai man nepramuso naturaliai, tai pirmad. guluosi abrazijai, o rudeni , jei viskas ciki, vel kibsiu gandram i snapa

Diana K.L-gaila kad nepavyko-dziaugiuosi, kad nenukabini nosies, saunuole

QUOTE(millagra @ 2008 07 24, 12:10)
Na mano pirmoji IUI buvo žiaaaauriai skausminga, po kurios sekė kraujavimai ir t.t., kadangi žnyples dėjo, o visos kitos inseminacijos be jokių nemalonių pojūčių praėjo. Taigi į Tavo klausimą galima atsakyti taip: jei dės žnyples - skaudės, jei nedės - nieko net nejausi. Ko Tau ir linkiu

QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 24, 17:00)
Sveika, vitaminuk, malonu vėl Tave čia matyti

Labas rytas, su naujom jėgom. Aš užsirašysiu į Vaisingumo kliniką pas Meškauskienę. Aš irgi paskambinsiu į BK ir paprašysiu, kad paruoštų kopijas. Jie privalo duoti. Taigi dėl to mažiausiai pergyvenk. Kiek tu už pačią IUI mokėjai?
[/quote]
Aš irgi pas Meškauskienę linkusi eit
Mokėdavau už patį IUI po 550
[/quote]
Aš irgi pas Meškauskienę linkusi eit