Gal cia priklauso nuo kiekvienos situacijos individualiai, pvz del spermiuku kiekio, judrumo ir tt?
Vasarrele, buk drauge, paklausk snd pas savo gydytoja placiau, juk vistiek eisi? Buciau be galo dekinga...
mergaites norejau paklausti ar skausminga ta procedura IUI?
Kai užplūsta neviltis ir visas pasaulis atrodo kaip juoda sumauta skylė,neverta ieškoti didelės ir svarbios gyvenimo prasmės - greitai jos ir neįmanoma rasti.Verta prisiminti mažus dalykus,dėl kurių tampa graži kiekviena diena
aisku....jei ne paslaptis kiek kainuoja si procedura? ir kaip daznai jus ja darote...na jei buna nesekminga...
Kai užplūsta neviltis ir visas pasaulis atrodo kaip juoda sumauta skylė,neverta ieškoti didelės ir svarbios gyvenimo prasmės - greitai jos ir neįmanoma rasti.Verta prisiminti mažus dalykus,dėl kurių tampa graži kiekviena diena
o kokie vaistai? pries tai reikia kazka gerti taip?
Viskas priklauso nuo jūsų problemų. Kiekvienas atvejis yra individualus. Man asmeniškai buvo taip: skyrė clostilbegyt apie 2-6 c.d., po to prieš pat IUI susileisti Pregnyl, o jau atlikus IUI iki mmm Duphaston po 1 tabl. į dieną. Taigi visi vaistai man man kainavo apie 170 Lt. Na bet dar vizitai pas gydytoją (140+140). Ir nepamirškite apie visus tyrimus. Kiek mes su vyru pridarėme...
Aš čia parašiau pačios procedūros kainą, aišku reikia pridėti vaistų kainą ir apžiūras. Prieš tai gersit (arba leisitės) skątinančius vaistus, kurie skątins folikulų augimą