Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(avilte @ 2008 08 12, 17:00)
Nu tu ir nekantruole  biggrin.gif  Paklausyk manau gydytoju, jei taip sako, tai manau reiketu tikrai palaukti, nes taigi jiems biznis  smile.gif , tikrai netolintu, jei nebutu butina..

Aha, zinok jau pati save kaip tik begaliu raminu, bet sunkiai man gaunas, noriu cia ir dabar ax.gif biggrin.gif
Bet juk niekur nedingsiu, teks vistiek palaukt tongue.gif

Kaip tu, avilte, laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2008 08 12, 19:55)
siandien dariausi progesterono tyrima, kad isitikint, jog ovuliacija tikrai buvo. Tai buvo 92,6nmol/l Kaip suprantu galiu but rami, tikrai vyko ovuliacija...dabar reikia laukt, kad ir kas nors uzkibe butu smile.gif
ir pas mane buvo tik vienas mirksiukas.gif tai sekmes, kad tas vienas butu pas laimingiausias thumbup.gif

jeigu tik vienas folikulas buvo, tai čia šiek tiek neša jau į nėštukišką progesteroną wub.gif nenoriu nieko čia iš anksto išjudinti (NERVUS Į KONCERVUS) ir labai lauksiu rezultatų ar mano spėjimas pasitvirtino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke26 @ 2008 08 12, 20:37)
nono.gif Taip sakyti nereikia. As pastojau po 2 metu. Irgi sakiau kaip galiu pastoti naturaliai jei jau 1,5 m naturaliai nesigauna, o stai jau 9 sav kaip laukiuosi  ax.gif
Taip kad tokios galimybes negalima niekada atmesti, kad ir kaip ilgai tai trunka.

Sekmes visoms

Kad tavo zodziai Dievui i ausi... smile.gif
O pas tave buvo kokios nors problemos?
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 08 12, 20:49)
Kad tavo zodziai Dievui i ausi...  smile.gif 

as del to naturalaus pastojimo-tai pirmas karta pastojau irgi per pertraukele po ilgu gydymu, irgi stebuklingai tik neilgam....taip kad megaukites vienas kitu tongue.gif
As savo giniui rodysiuosi rugseji, o koks bus verdiktas nezinau. Aisku nei mes planuojam nei mes saugojames-man tas saugojomasis baisiai juokingai skamba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaitės, pakonsultuokit, prašau, mane, kas jau tai praėjo 4u.gif
ryt einu pas gyd. Meškauskienę, nes kitų gydytojų jau buvo užsiminta, kad teks daryt IUI.
Ką man reikia turėti? visus tyrimus, kurie buvo atlikti kitose klinikose, na, kad kartoti nereiktų? ar vis tiek kartos tuos tyrimus, nes nepasitikės ne savo klinikos rezultatais?
Ir kaip viskas vyksta? jei norėčiau IUI daryti jau kitą ciklą, ar galima taip greit susitarti, ar yra kažkokios eilės, ir reikia laukti?

va, kiek klausimų blush2.gif bet labai jaudinuosi, tai noriu nors kažkiek morališkai pasiruošti
Atsakyti
QUOTE(liepa.76 @ 2008 08 13, 09:06)
mergaitės, pakonsultuokit, prašau, mane, kas jau tai praėjo  4u.gif
ryt einu pas gyd. Meškauskienę, nes kitų gydytojų jau buvo užsiminta, kad teks daryt IUI.
Ką man reikia turėti? visus tyrimus, kurie buvo atlikti kitose klinikose, na, kad kartoti nereiktų? ar vis tiek kartos tuos tyrimus, nes nepasitikės ne savo klinikos rezultatais?
Ir kaip viskas vyksta? jei norėčiau IUI daryti jau kitą ciklą, ar galima taip greit susitarti, ar yra kažkokios eilės, ir reikia laukti?

va, kiek klausimų blush2.gif  bet labai jaudinuosi, tai noriu nors kažkiek morališkai pasiruošti

Jei tyrimus turi, tai kartoti nereiks nesvarbu kur jie daryti, nebent kažko tūrks. Eilių nėra, jei viskas gerai galima daryti jau kitą ciklą.
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 08 12, 21:49)
Kad tavo zodziai Dievui i ausi...  smile.gif 

Kadangi pastojau po laparoskopijos tai mano problemos galejo buti viena is situ:

operacijos metu galejo pravalyti kiausintakius,nes buna gleiviu kamsciai ir pan.nors seip kiausintakiai sveiki ir grazus sake gyd po operacijos.
arba I stadija endometrioze, kurios zidinukus man sutvarke (nors pries operacija ne neitariau, kad galiu ja tureti).

Tai as manau viena is situ bedu man ir trukde nes iki tol 2 metai be rezultatu. O MB sveikas.
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 08 12, 21:19)
Labukas-matau atsigavus visa 4u.gif
manau gali bandyt naturaliai-vis kaskoks uzsiemimas lotuliukas.gif
Jai gine sutiks IUI daryt anksciau tai daryk.As kaskur skaiciau kad ankstyvi persileidimai nurasomi mkaip mmm., tu pati jai gerai jautiesi ir ten viskas atsistate, tai pirmyn-as prie taves bandysiu jungtisd kai susikaupsiu-dar bijom abu su vyru ir pagalvot. Jis isviso jau nenori... unsure.gif
Gal jusu geros naujienos ikveps....linkiu visoms
2.gif

Sveikute...Seniai girdeta biggrin.gif Smagu, kad jau po truouti atsigauni ir yra minciu-kibti i darbus vel is naujo, saunuole. O savo vyra bandyk nuteikt, dar laikelio truputi turi,tai dar bandyk paveikt smile.gif Juk jum labai nedaug trukta-tik pabandyti viena karteli ir vsio biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(wow.as @ 2008 08 12, 21:42)
Aha, zinok jau pati save kaip tik begaliu raminu, bet sunkiai man gaunas, noriu cia ir dabar  ax.gif  biggrin.gif
Bet juk niekur nedingsiu, teks vistiek palaukt tongue.gif

Kaip tu, avilte, laikaisi?

As laikausi gerai, dabar ilsiuosi nuo visu namu darbu ir stimuliaciju biggrin.gif , nes mano gydytojas atostogauja, tai bandysiu rugseji gaudyti savo stebukliuka ax.gif
Eh, zinau, kaip sunku laukti..., bet ka padarysi,teks laukt
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2008 08 12, 19:44)
jeigu tik vienas folikulas buvo, tai čia šiek tiek neša jau į nėštukišką progesteroną  wub.gif  nenoriu nieko čia iš anksto išjudinti (NERVUS Į KONCERVUS) ir labai lauksiu rezultatų ar mano spėjimas pasitvirtino biggrin.gif

oj kad cia butu nestukiskas progesteronas wub.gif bet perskaiciau vienos gydytojos angliska straipsni, kur rase, kad progesterono padidejimas nera dar nestumo pozymis, jis pas kiekviena individualiai padideja ir jei tiksliau apie nestuma sprest is progesterono, reiktu ji pakartot po keliu dienu ir ziuret ar nesumazejo. svarbiausia aisku, kad ovuliacija buvo ir jei kas yra uzkibe, progesterono pakanka ir be duphastono, taip kad ramiai sau sedziu ir laukiu rezultatu...gal koki sekmadieni ar iki pirmadienio net islauksiu smile.gif
Atsakyti
va, kiek klausimų blush2.gif bet labai jaudinuosi, tai noriu nors kažkiek morališkai pasiruošti
[/quote]

Butinai pasiimk su savimi visus darytus tyrimus, jei kurie bus ir pasenę, tai tuos teliks pakartoti, arba pasidaryti tuos, kurių dar nedarei. O dėl eilių tai net nežinau, aš išvis nemanau, kad tokių yra, nes bent jau pas saviski gyd. tai nesusiduriau, bet gal kur kitur ir buna g.gif O kelinta tavo ciklo diena yra dabar? Nes nuo to ir priklauso ar galės kokybiškai įvertinti situaciją dėl būsimo ciklo ar ne rolleyes.gif
Didelės tau sėkmytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridisiukas @ 2008 08 13, 13:29)

Butinai pasiimk su savimi visus darytus tyrimus, jei kurie bus ir pasenę, tai tuos teliks pakartoti, arba pasidaryti tuos, kurių dar nedarei. O dėl eilių tai net nežinau, aš išvis nemanau, kad tokių yra, nes bent jau pas saviski gyd. tai nesusiduriau, bet gal kur kitur ir buna  g.gif  O kelinta tavo ciklo diena yra dabar? Nes nuo to ir priklauso ar galės kokybiškai įvertinti situaciją dėl būsimo ciklo ar ne  rolleyes.gif
Didelės tau sėkmytės  4u.gif

ryt bus 25 c.d. O kaip įvertiną situaciją dėl būsimo ciklo? blush2.gif
labai ačiū, mergaitės, už atsakymus, kažkaip drąsiau su jumis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa.76: 13 rugpjūčio 2008 - 15:42
[quote=avilte,2008 08 13, 10:23]
Sveikute...Seniai girdeta biggrin.gif Smagu, kad jau po truouti atsigauni ir yra minciu-kibti i darbus vel is naujo, saunuole. O savo vyra bandyk nuteikt, dar laikelio truputi turi,tai dar bandyk paveikt smile.gif Juk jum labai nedaug trukta-tik pabandyti viena karteli ir vsio biggrin.gif

Aciu AVILTE, kad palaikai ir nepamirsti.Aisku , kad saviski nuteiksiu, o tau kaip su savuoju-ar paruosi ji iki rugsejo tongue.gif Ir ziurekit man-nenualinkit daktariuko, nes as irgi pas ji eisiu lotuliukas.gif
Rugseji biski paatostogausim pietuose ir bandysim ziuret, gal jau galesim bandyt.
Dabar laukiu mm-nezinau kada jos ateis po tos abrazijos kaskaip viskas uzsitese- na bet nieko nepaskubinsi-eilini karta isitikinau-ZMOGUS PLANUOJA-o DIEVAS JUOKIASI.vat.
Atsakyti