Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Ridisiukas @ 2008 08 17, 11:02)
Sveikute, labai gaila, kad nepavyko  verysad.gif , na bet nereikia nuleisti rankų  mirksiukas.gif , anksčiau ar vėliau, vikas bus gerai  mirksiukas.gif  Tik man labai keista, kad tau iškart taip drąstiškai kontraceptikų išrašė, aš tai kažkaip išvis esu nusiteikusi prieš kontracept., ir man irgi kiek yra buvę cistų, jos per pirmą, na daugių daugiausiai per antrą ciklą išnyksta pačios. g.gif

tai man irgi nelabai patiko kad jas israse,bet jau pradejau gerti tai gal reik ir pabaigti g.gif
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2008 08 16, 07:38)
Labas rytas,
žiūriu tuščia čia visai schmoll.gif
Na, bet vėliau perskaitysit. Manęs gal ir nepamenat, retai rašydavau, bet dažnai skaitydavau jūsų pokalbius. Trumpa mano istorija. Su pirmu vyru nesusilaukėm leliaus-jo grikiukai buvo tik IVF tinkami. Dabar su antru vyru derinau beveik pusantrų metų(su jo žinia gal  5 mėnesius) ax.gif . Ir nieko. Su gydytoju nusprendėm , kad darom IUI. Praeitą mėnesį buvo cista užaugus- nedarėm IUI. Šį mėnesį laukiau mm. Paprastai ciklas 28-34 d. Vakar buvo 35d. Šiandien ryte pasidariau testą-II brūkšniukai. Negaliu atsigaut. Taip kad tikėkit ir gal šiokį tokį receptuką pasakysi smileysex.gif kas antrą dieną. Ansčiau sekdavau vaisingas dienas-šnipštas gavosi. Sėkmės visoms

thumbup.gif user posted image Sveikinu 4u.gif Dziaugiuos kartu su tavim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2008 08 17, 14:06)
Sveikos - prisiduodu - 5 IUI  vėlgi bevaisis cry.gif
Žodžiu, dabar porą mėn atostogauju - paskui bus matyt, bet širdelė mano prie IVF linksta jau  blush2.gif

Gaila, kad sitaip nesekasi verysad.gif
Mano didelis progesteronas atrodo irgi buvo visai ne nestumo pozymis...siandien dariausi NT, deja tik I verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2008 08 17, 21:35)
Mano didelis progesteronas atrodo irgi buvo visai ne nestumo pozymis...siandien dariausi NT, deja tik I  verysad.gif

kelinta DPO?
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2008 08 17, 20:44)
kelinta DPO?

jau 13, manau testas turejo bent vaiduokliuka koki rodyt g.gif ryt galvoju dar krauja priduosiu, tai aiskiau bus, nes mm greiciausia pas mane veluotu, tai isprotesiu belaukdama ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2008 08 17, 21:54)
jau 13, manau testas turejo bent vaiduokliuka koki rodyt g.gif ryt galvoju dar krauja priduosiu, tai aiskiau bus, nes mm greiciausia pas mane veluotu, tai isprotesiu belaukdama ju doh.gif

pasidaryk kraują, bus visiškai aišku. nedaug liko bekentėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 17, 17:34)
tai man irgi nelabai patiko kad jas israse,bet jau pradejau gerti tai gal reik ir pabaigti g.gif

Na taip jei jau pradėjai tai geriau baik, nes jeigu dabar čia truputį pagersi, truputį ne, tai visai organizmas susibalamutins schmoll.gif
Papildyta:

Tik nenuleisk rankyčių prieš laiką schmoll.gif ir apskritai jau pati pradėjau trydalioti beskaitinėdama, nesčia tiek nesėkmių, kad viskas man beviltiškai atrodo verysad.gif Geriau jau visai čia neičiau, bet negaliu be jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2008 08 17, 14:06)
Sveikos - prisiduodu - 5 IUI  vėlgi bevaisis cry.gif
Žodžiu, dabar porą mėn atostogauju - paskui bus matyt, bet širdelė mano prie IVF linksta jau  blush2.gif

nu jopsikmat angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(pesca @ 2008 08 17, 21:35)
Mano didelis progesteronas atrodo irgi buvo visai ne nestumo pozymis...siandien dariausi NT, deja tik I  verysad.gif

nu kazkoks kosmaras angel_sadangel.gif console.gif
Papildyta:
nu bet jus man sakykit kame reikalas g.gif ,jug atrodo viskas taip gerai buna pries IUI,gyd.sako viskas pavyko labai gerai,o rezultatu nera?
Atsakyti

Man buvo taip - 14 diena dariausi testa - neigiamas. Tai sugalvojom, kad reikia vaziuoti gruntuoti sienas (tas gruntas labai nuodingas) , o po keliu dienu paaiskejo, kad vis del to laukiuosi ir dar po kiek laiko vaikutis nustojo vystytis. Nezinau gal taip velai pasimate tie du bruksniukai,kad nebuvo viskas tvarkoje, o gal .. tu minciu daug ir neaisku kaip is tikruju buvo...
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2008 08 17, 20:15)
thumbup.gif user posted image Sveikinu  4u.gif  Dziaugiuos kartu su tavim wub.gif

ačiuks. Ale, dabar po beprotiško džiaugsmo akimirkų, atėjo nerimo laikas- o vdrug ne vietoj, o vdrug nesivystantis, o vdrug dar koks biesas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DDajana: 18 rugpjūčio 2008 - 11:01
Doviler, ale kaip gaila, negaliu verysad.gif Stiprybes ir kantrybes tau wub.gif . As turbut irgi tavo vietoj galvociau apie IVF.

As siandien einu pas gine ir jei viskas bus gerai, gal dar si menesi suspesiu pasidaryti 2IUI ax.gif
Atsakyti