Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pesca @ 2008 08 13, 10:35)
oj kad cia butu nestukiskas progesteronas wub.gif bet perskaiciau vienos gydytojos angliska straipsni, kur rase, kad progesterono padidejimas nera dar nestumo pozymis, jis pas kiekviena individualiai padideja ir jei tiksliau apie nestuma sprest is progesterono, reiktu ji pakartot po keliu dienu ir ziuret ar nesumazejo. svarbiausia aisku, kad ovuliacija buvo ir jei kas yra uzkibe, progesterono pakanka ir be duphastono, taip kad ramiai sau sedziu ir laukiu rezultatu...gal koki sekmadieni ar iki pirmadienio net islauksiu smile.gif

na, aš tai tyrimus atlikau sau iš savo asmeninės patirties lotuliukas.gif
na ką gi, aš irgi labai laukiu tavo rezultatų - ale smalsu gi savo tyrimus patvirtinti arba paneigti biggrin.gif
Atsakyti
diana brauk mane is sarasiuko verysad.gif ,is mano folikulo susidare cista,uztat ir mmm velavo,vakar buvau pas gyd. tai israse kontraceptiku ir liepe laukt kol cista isnyks unsure.gif
Papildyta:
gal am buvo panasi situacija,kazi per kiek laiko ji isnyks,ir labai jU MANO MMM KEISTOS PATEPLIOJO IR VISKAS g.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2008 08 13, 18:27)
na, aš tai tyrimus atlikau sau iš savo asmeninės patirties  lotuliukas.gif
na ką gi, aš irgi labai laukiu tavo rezultatų - ale smalsu gi savo tyrimus patvirtinti arba paneigti biggrin.gif

tai pranesiu, kuo cia viskas pasibaigs smile.gif

QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 14, 14:15)
diana brauk mane is sarasiuko verysad.gif ,is mano folikulo susidare cista,uztat ir mmm velavo,vakar buvau pas gyd. tai israse kontraceptiku ir liepe laukt kol cista isnyks unsure.gif
Papildyta:
gal am buvo panasi situacija,kazi per kiek laiko ji isnyks,ir labai jU MANO MMM KEISTOS PATEPLIOJO IR VISKAS g.gif

kiek as zinau tai per menesi ar pora cista ir isnyksta jei ji buna ta vadinama folikuline
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 14, 16:15)
Papildyta:
gal am buvo panasi situacija,kazi per kiek laiko ji isnyks

Sveika, visų pirma nuoširdžiai užjaučiu, kad nepavyko...
Man neperseniausiai, t.y. po 3IUI folikulai išėjo cistomis. Kaip šiandien atsimenu, kai atėjo mmm, nuvykstu kaip niekur nieko pas ginę, kad pradėtų ruošti kitam IUI, o ji pasižiūri su echo ir sako: "OHO, ATOSTOGOS, matau funkcinių cistų". *****, taip chujovai jauties, kad nepavyko, o čia še tau kad nori dar ir cistų uždera doh.gif
Bet mano ginė atsargiai elgiasi su bet kokiais vaistais (jau nebe pirmą kartą tai sakau lotuliukas.gif užsikirtau ar ką biggrin.gif ). Taigi jokių KT negėriau, nes kaip man ji paaiškino, kad funkcinės cistos dažniausiai išsivalo per vieną ciklą, o jei neišsivalytų, tuomet dar kitą ciklą jau reiktų KT. Bet ačiū Dievui, man jų neprireikė, išsivalė.
Tik Tu nepregyvenk, ir pas Tave viskas bus gerai, o ir šiaip kiaušidėms šios "atostogos" bus tik į gerą, nes labai mes jau jas su stimuliantais nusodiname...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana K.L.: 14 rugpjūčio 2008 - 20:45
Aciu uz paguoda 4u.gif ,as irgi save guogziu gal antra pavyks smile.gif ,pailsesiu ir vel pirmyn savo tikslo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites.
Doviler, kada gi zadi testuotis, labai jau smalsu...pramusk ledus, ka? smile.gif
Ir dar-linkim,kad tau pasisektu ir visoms irodytume, kad reikia eiti iki galo ir daryti visas 6IUI .
Papildyta:
Jurgele77, kaip gaila... Sakes, liepos menesis visiskai tuscias, net neitiketina....ziauru... verysad.gif
Ir kaip paskui nuvaryti nuo saves pesimistines mintis, kai taip schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas,
žiūriu tuščia čia visai schmoll.gif
Na, bet vėliau perskaitysit. Manęs gal ir nepamenat, retai rašydavau, bet dažnai skaitydavau jūsų pokalbius. Trumpa mano istorija. Su pirmu vyru nesusilaukėm leliaus-jo grikiukai buvo tik IVF tinkami. Dabar su antru vyru derinau beveik pusantrų metų(su jo žinia gal 5 mėnesius) ax.gif . Ir nieko. Su gydytoju nusprendėm , kad darom IUI. Praeitą mėnesį buvo cista užaugus- nedarėm IUI. Šį mėnesį laukiau mm. Paprastai ciklas 28-34 d. Vakar buvo 35d. Šiandien ryte pasidariau testą-II brūkšniukai. Negaliu atsigaut. Taip kad tikėkit ir gal šiokį tokį receptuką pasakysi smileysex.gif kas antrą dieną. Ansčiau sekdavau vaisingas dienas-šnipštas gavosi. Sėkmės visoms
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2008 08 16, 11:38)
Labas rytas,
žiūriu tuščia čia visai schmoll.gif
Na, bet vėliau perskaitysit. Manęs gal ir nepamenat, retai rašydavau, bet dažnai skaitydavau jūsų pokalbius. Trumpa mano istorija. Su pirmu vyru nesusilaukėm leliaus-jo grikiukai buvo tik IVF tinkami. Dabar su antru vyru derinau beveik pusantrų metų(su jo žinia gal  5 mėnesius) ax.gif . Ir nieko. Su gydytoju nusprendėm , kad darom IUI. Praeitą mėnesį buvo cista užaugus- nedarėm IUI. Šį mėnesį laukiau mm. Paprastai ciklas 28-34 d. Vakar buvo 35d. Šiandien ryte pasidariau testą-II brūkšniukai. Negaliu atsigaut. Taip kad tikėkit ir gal šiokį tokį receptuką pasakysi smileysex.gif kas antrą dieną. Ansčiau sekdavau vaisingas dienas-šnipštas gavosi. Sėkmės visoms

Kaip faina bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stebuklu buna thumbup.gif
O tu su pirmu vyru del nepastojimo issiskyrei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2008 08 16, 15:20)
Kaip faina  bigsmile.gif Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Stebuklu buna  thumbup.gif
O tu su pirmu vyru del nepastojimo issiskyrei?  blush2.gif

ne, tikrai ne dėl to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 15, 10:44)
Aciu uz paguoda 4u.gif ,as irgi save guogziu gal antra pavyks smile.gif ,pailsesiu ir vel pirmyn savo tikslo mirksiukas.gif

Sveikute, labai gaila, kad nepavyko verysad.gif , na bet nereikia nuleisti rankų mirksiukas.gif , anksčiau ar vėliau, vikas bus gerai mirksiukas.gif Tik man labai keista, kad tau iškart taip drąstiškai kontraceptikų išrašė, aš tai kažkaip išvis esu nusiteikusi prieš kontracept., ir man irgi kiek yra buvę cistų, jos per pirmą, na daugių daugiausiai per antrą ciklą išnyksta pačios. g.gif
Atsakyti
Sveikos - prisiduodu - 5 IUI vėlgi bevaisis cry.gif
Žodžiu, dabar porą mėn atostogauju - paskui bus matyt, bet širdelė mano prie IVF linksta jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2008 08 17, 16:06)
Sveikos - prisiduodu - 5 IUI  vėlgi bevaisis cry.gif
Žodžiu, dabar porą mėn atostogauju - paskui bus matyt, bet širdelė mano prie IVF linksta jau  blush2.gif

Et verysad.gif Pamaciau tavo zinute, ir galvoju-pagaliau gal turesim taip ilgai lauktas II juosteles, bet iejusi ir perskaiciusi-nuliudau... Ziauru... Kada atsigaus musu skyrelis g.gif verysad.gif
Atsakyti