QUOTE(avilte @ 2008 08 18, 12:25)
Agnesse, kas cia dabar per agitacija

, ka reiskia "As turbut irgi tavo vietoj galvociau apie IVF"
Jau kalbejom su mergaitem sia tema ir nusprendem, kad reikia vyti tokias pesimistines mintis i sali ir eiti iki galo, o vrug 6IUI bus sekminga? Aisku reikia pasitarti su gydytoja, bet jei siulo isbandyti visas 6IUI, tai mano nuomone-reikia eiti iki galo
Na nežinau, manau, kad čia jau nuojautos, širdies na ir žinoma pasitarimo su gyd. reikalas, bet aš tai manau net ir 2IUI sunkiai ryžčiausi, todėl visai suprantu tas, kurios po keletos IUI pradeda galvoti apie IVF
Papildyta:
QUOTE(dodva @ 2008 08 18, 12:48)
Sveikutes, skaitau apie jusu bedeles ir noriu pasidalinti patirtimi. Mes su vyru laukem stebuklo tris metus ir galiu pasidziaugti, kad jau supuoju grazuole dukra

Bedu buvo pas abu ir gine nutare kad pades IUI. Taciau pirmos 3 buvo visiskai nesekmingos

Labai nusiminiau ir rankos pradejo svirti zemyn. Be to gavau siuntima profilaktiskai pasioperuoti, su komentaru, gal ka ras... Aciu Dievui, kad pabijojau tos operacijos ir kiek palaukus (pusmeti) nuejau i kita klinika pasikonsultuoti. Atlikus visus tyrimus pasiule vel daryti IUI. Pirmas kartas buvo nesekmingas, o antras pasiseke. Taciau sekmes priezastis manau buvo psichologija. Visu pirma, super gydytoja, labai maloni, supratinga, draugiska. Kaip sesuo ar mama. Antra, manau didele dali sekmes sudare tai, kad po proceduros, kai dar gulejau kedej (20-30min), su manim kartu buvo vyras!
Mano isitikinimu, tik del to viskas puikiai pavyko
Sekmes jums visoms!
O kad tavo sekmes receptas tiesiai dievui i ausi

, nes man buvo viskas lygiai taip pat ypac ta dalis, kur IUI kartu su vyru

tik vienas skirtumas , kad man tik 1IUI, ne bet tikiuosi sėkmingas ir paskutinis