Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(agnesse @ 2008 08 18, 13:16)
Doviler, ale kaip gaila, negaliu verysad.gif Stiprybes ir kantrybes tau wub.gif . As turbut irgi tavo vietoj galvociau apie IVF.

As siandien einu pas gine ir jei viskas bus gerai, gal dar si menesi suspesiu pasidaryti 2IUI ax.gif

Agnesse, kas cia dabar per agitacija smile.gif , ka reiskia "As turbut irgi tavo vietoj galvociau apie IVF" smile.gif
Jau kalbejom su mergaitem sia tema ir nusprendem, kad reikia vyti tokias pesimistines mintis i sali ir eiti iki galo, o vrug 6IUI bus sekminga? Aisku reikia pasitarti su gydytoja, bet jei siulo isbandyti visas 6IUI, tai mano nuomone-reikia eiti iki galo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, skaitau apie jusu bedeles ir noriu pasidalinti patirtimi. Mes su vyru laukem stebuklo tris metus ir galiu pasidziaugti, kad jau supuoju grazuole dukra smile.gif Bedu buvo pas abu ir gine nutare kad pades IUI. Taciau pirmos 3 buvo visiskai nesekmingos sad.gif Labai nusiminiau ir rankos pradejo svirti zemyn. Be to gavau siuntima profilaktiskai pasioperuoti, su komentaru, gal ka ras... Aciu Dievui, kad pabijojau tos operacijos ir kiek palaukus (pusmeti) nuejau i kita klinika pasikonsultuoti. Atlikus visus tyrimus pasiule vel daryti IUI. Pirmas kartas buvo nesekmingas, o antras pasiseke. Taciau sekmes priezastis manau buvo psichologija. Visu pirma, super gydytoja, labai maloni, supratinga, draugiska. Kaip sesuo ar mama. Antra, manau didele dali sekmes sudare tai, kad po proceduros, kai dar gulejau kedej (20-30min), su manim kartu buvo vyras!
Mano isitikinimu, tik del to viskas puikiai pavyko thumbup.gif
Sekmes jums visoms!
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 08 18, 12:25)
Agnesse, kas cia dabar per agitacija  smile.gif , ka reiskia "As turbut irgi tavo vietoj galvociau apie IVF"    smile.gif
Jau kalbejom su mergaitem sia tema  ir nusprendem, kad reikia vyti tokias pesimistines mintis i sali ir eiti iki galo, o vrug 6IUI bus sekminga? Aisku reikia pasitarti su gydytoja, bet jei siulo isbandyti visas 6IUI, tai mano nuomone-reikia eiti iki galo  smile.gif

Na nežinau, manau, kad čia jau nuojautos, širdies na ir žinoma pasitarimo su gyd. reikalas, bet aš tai manau net ir 2IUI sunkiai ryžčiausi, todėl visai suprantu tas, kurios po keletos IUI pradeda galvoti apie IVF
Papildyta:
QUOTE(dodva @ 2008 08 18, 12:48)
Sveikutes, skaitau apie jusu bedeles ir noriu pasidalinti patirtimi. Mes su vyru laukem stebuklo tris metus ir galiu pasidziaugti, kad jau supuoju grazuole dukra  smile.gif  Bedu buvo pas abu ir gine nutare kad pades IUI. Taciau pirmos 3 buvo visiskai nesekmingos sad.gif  Labai nusiminiau ir rankos pradejo svirti zemyn. Be to gavau siuntima profilaktiskai pasioperuoti, su komentaru, gal ka ras...  Aciu Dievui, kad pabijojau tos operacijos ir kiek palaukus (pusmeti) nuejau i kita klinika pasikonsultuoti.  Atlikus visus tyrimus pasiule vel daryti IUI. Pirmas kartas buvo nesekmingas, o antras pasiseke. Taciau sekmes priezastis manau buvo psichologija. Visu pirma, super gydytoja, labai maloni, supratinga, draugiska. Kaip sesuo ar mama. Antra, manau didele dali sekmes sudare tai, kad po proceduros, kai dar gulejau kedej (20-30min), su manim kartu buvo vyras!
Mano isitikinimu, tik del to viskas puikiai pavyko  thumbup.gif
Sekmes jums visoms!

O kad tavo sekmes receptas tiesiai dievui i ausi smile.gif, nes man buvo viskas lygiai taip pat ypac ta dalis, kur IUI kartu su vyru wub.gif tik vienas skirtumas , kad man tik 1IUI, ne bet tikiuosi sėkmingas ir paskutinis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, aš jau po konsultacijos su savo gydytoju. Nebedarysiu 2 IUI, o startuosiu iškart su IVF.
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 08 18, 14:28)
Sveikos, aš jau po konsultacijos su savo gydytoju. Nebedarysiu 2 IUI, o startuosiu iškart su IVF.

Na tai sėkmės tau didelės ir tikėjimo, kad viskas bus ok 4u.gif
O ką pasakė? Kodėl nebesiūlė daugiau IUI? g.gif
Atsakyti
Antrajam IUI reikia ryztis, apskritai tai manau, nera kalbu apie kazkoki ryzta, juk ne 5IUI darotes, o tik antra, pas mane net abejoniu nebuvo po pirmojo nepasisekusio darytis antraji, zinoma daug kas priklauso nuo gydes patarimu, bet jei gyde jau dare viena IUI, tai turi buti labai svarios priezastys siulyti ne antraji, o IVF.Juk IVF procentai irgi mazi g.gif Zodziu, tikiuosi supratote ka norejau parasyti.
Sekmes visoms 4u.gif
O kur Aida dingo?
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 08 18, 14:28)

Sveika,
Tai visdelto tau ir gydytoja patare iskart su IVF, negasit laiko su IUI?
Jei gerai pamenu, tai problemos pas vyra?
Sekmes jums, tik uzsuk ir pas mus dar, papasakosi kaip sekasi jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2008 08 17, 21:06)
pasidaryk kraują, bus visiškai aišku. nedaug liko bekentėt  mirksiukas.gif

tai va jau viskas aisku, neigiamiau nei neigiama hcg <0,1 verysad.gif
nors mm dar neatejo ir atrodo jokio zenklo, kad greitu laiku jos ateitu, bet jau bandau semtis optimizmo 3IUI g.gif

QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 18, 08:43)
nu bet jus man sakykit kame reikalas g.gif ,jug atrodo viskas taip gerai buna pries IUI,gyd.sako viskas pavyko labai gerai,o rezultatu nera?

tai va...nesuprasi...folikulai kuo geriausi, ovuliacija kuo puikiausiai ivyko, vyro sperma pas mus irgi nera prie prastu...ir kodel gi nesekasi g.gif

QUOTE(Blanka1 @ 2008 08 18, 13:28)

Na sekmes jumi dideliausios, kad pirmas kartas butu ir paskutinis bei gritai dziaugtumetes dziugiu rezultatu nestuke.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, jei galiu tai as prie jusu prisijungsiu 4u.gif . siandien grizau is savo giniaus nu ir ka startuosim su pirmu IUI. visi tyrimai atlikti. mano brangiausias gerai, o pas mane PKS patvirtino. kraujas, gimda, pratekamumas gerai, o va kiausides pilnos kiausineliu kurie nieko veikti nenori. tai dabar mmm laukiu, jei ne kviesim ir starsuosim su Clost 100.
Atsakyti
sveikos na nenoriu pasirodyti visai neismanele, bet kas tas IUI ar IVF g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2008 08 18, 23:32)
sveikos na nenoriu pasirodyti visai neismanele, bet kas tas IUI ar IVF  g.gif  doh.gif

intrauterininė inseminacija (IUI)
apvaisinimas mėgintuvėlyje (IVF – in vitro fertilizacija)

gali daugiau pasiskaityti www.vaisingumas.lt... kur dirbtinio apvaisinimo budai.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Ačiū už palinkėjimus. Norėjau patikslinti, kad aš ne IVF darysiu, o IVM. Čia tokia naujovė. Pasvėrėme kartu su gydytoju visus + ir -. Nesunku buvo apsispręsti. Kaip kažkada minėjau, pas mane viskas OK, o vyro grikiai silpni, nors ne tragiški smile.gif Taigi su IUI galima bandyti, bet yra rizika, kad grikiai dar labiau susilpnės sad.gif Na ir statistika, ką besakytumėte, skriaisi. Bent jau mano klinikoje IUI - apie 10-15 proc., o IVM - 48 proc. thumbup.gif
Atsakyti