Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Ridisiukas @ 2008 08 20, 07:31)
O kam man tas testas  lotuliukas.gif  Siandien va eme ir uzpuole krasnaja armija ir taip netiketai is pasalu nuo pat ryto  doh.gif  Tai va stoju i musi ir kol kas tai galvoju tik apie atostogas, bet svarbiausia, kad sita procedura pasidariau po pusmecio atostogu  protest.gif bet dabar kolkas neketinu saves vel sitaip kankinti  poster_offtopic.gif  viskas poilsis vel ir jauciu vel kokiam pusmeciui  vacation4.gif O jums visoms didelės didelės sėkmės  4u.gif

Nu shakes...kai jau nesekasi visoms tai kazkokia tragedija verysad.gif
As tai dar niekaip mm nesulaukiu doh.gif greiciau ateitu jos, nes atostogaut dar nenoriu, bandysiu 3IUI, o po jos jau galvosiu toliau
Atsakyti
Mergaites, prabalsuokite, jei dar nebalsavote

http://programa.zuok...sinimo_istatyma
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau pasiteirauti ar jums po iui siule naudoti vaikiska aspirina?
Atsakyti
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 08 20, 20:04)
Sveikos merginos, norejau pasiteirauti ar jums po iui siule naudoti vaikiska aspirina?

Sveika, man nesiūlė nei karto, o kam?
Papildyta:
QUOTE(avilte @ 2008 08 20, 14:21)
Nu bet ir menesis nelaimingas, tiksliau jau tesiasi antrasis  verysad.gif

Taip, liepą ir man nepasisekė, rugpjūtį pailsėjau, nusprendžiau gydytoją pakeisti, kitą savaitę lekiu pas kitą konsultacijai, tikiuosi gerų įkvėpiančių žinių ir sėkmingo 4IUI spalį.
Mergaitės, laikykimės! 4u.gif Rudenį tikrai bus daugiau nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2008 08 20, 15:28)
tavo gydytoja matyt uzsimeta daug smile.gif nes siaip pvz pas B kainuoja 900 (kur yra is tikruju 1000) puregono - 1300 berods litu.

Bet tai kaip supykau ant savo gyd. gun_bandana.gif ir taip jau viskas brangu, o jis dar taip iseina sau uzsimeta minimum 500 LT mad.gif
Atsakyti
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 08 20, 20:04)

man po IUI liepe gerti aspirina, bet kokiu tikslu neisaiskino g.gif As per google ieskojaus info, man regis sita http://www.medicine....e...08&subid=gm. Kaip supratau, esant daugiavaisio nestumo tikimybei ir pan. Nors po IVF neliepe gerti (IVF dare kita gydytoja)
Atsakyti
Taip, liepą ir man nepasisekė, rugpjūtį pailsėjau, nusprendžiau gydytoją pakeisti, kitą savaitę lekiu pas kitą konsultacijai, tikiuosi gerų įkvėpiančių žinių ir sėkmingo 4IUI spalį.
Mergaitės, laikykimės! 4u.gif Rudenį tikrai bus daugiau nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif smile.gif
[/quote]
tikekimes kad rudenelis bus derlingas ir vaisingas mirksiukas.gif ,as manau irgi rugseji startuosiu su antara IUI, zinoma jeigu mano cista isnyks gun_bandana.gif ,labai jau norisi nestuke.gif ,ir visai jau nesinori delst ax.gif
Papildyta:
mergaites kurios buvot susidure su cistomis,ir geret kontraceptines,kokios pas jus buvo mmm? pas mane jos labai keistos,beveik kaip ir nera,tik jau savaite laiko pateplioja ir viskas,gal cia del kontraceptiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 21, 08:49)
...mergaites kurios buvot susidure su cistomis,ir geret kontraceptines,kokios pas jus buvo mmm? pas mane jos labai keistos,beveik kaip ir nera,tik jau savaite laiko pateplioja ir viskas,gal cia del kontraceptiku g.gif

Prieš IVF man skirdavo KT "Yarina" ir abu kartus sekantį ciklą po sugėrimo atsirasdavo cista. Pirmąkart dar gėriau KT toliau, po to nebevartojau ir per atostogas ji visiškai išnyko, nors ginė sakė, kad tokio dydžio pati nebeišnyks. Antrąkart daugiau KT nebevartojau (ir nebevartosiu niekada), cista išnyko.
Mmm būdavo keistos, lygiai kaip ir Tau - trumpi patepliojimai.
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 08 21, 09:07)
man po IUI liepe gerti aspirina, bet kokiu tikslu neisaiskino  g.gif As per google ieskojaus info, man regis sita http://www.medicine....e...08&subid=gm. Kaip supratau, esant daugiavaisio nestumo tikimybei ir pan. Nors po IVF neliepe gerti (IVF dare kita gydytoja)

aspirinas skiriamas del tirstejimo kraujo ir tromboziu
jis skistina krauja,nes tie vaistai jeigu vartojai koki gonali sveikatos neprideda
aspirina 100 reikia varoti
Atsakyti
QUOTE(KatinoUsai @ 2008 08 20, 19:04)

man neskyre, bet esu girdejus kad skiria kiek supratau tai tromboziu profilaktikai jis reikalingas.

QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 21, 08:49)
mergaites kurios buvot susidure su cistomis,ir geret kontraceptines,kokios pas jus buvo mmm? pas mane jos labai keistos,beveik kaip ir nera,tik jau savaite laiko pateplioja ir viskas,gal cia del kontraceptiku g.gif

tai greiciausia del kontraceptiku tokios mm

o as kai estrofemo si cikla pageriau, tai mm tiesiog atplauke siandiena doh.gif na bet uztat nuo sestadienio vel geriu clo ir su naujom viltim lauksim geru rezultatu smile.gif
o jums gydytojos nerekomenduodavo pertrauku tarp IUI? man kazkaip gerai stimuliavosi, tai sako nereik nei pertrauku nei vaistu keisti, tai ir trecia karta bandysiu su maziausia clo doze
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 21, 10:49)

Jurgele77, ar gali parašyti konkrečiau, kaip Tau teplioja g.gif T.y., ar teplioja pastoviai, ar tik karts nuo karto (pateplioja, paskui kurį laiką nustoja, ir vėl pradeda)??? Ir dėl kiekio: ar gusiau teplioja, ar tik vos vos? Ačiū už ATS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana K.L.: 21 rugpjūčio 2008 - 20:15
Labas merginos,

ar primsite naujokę IUI srityje 4u.gif
ir iškart su klausimais blush2.gif
gal patarsite gydytoją (vilniuje). Prieš porą mėn buvau pas Visockienę, bet tada dar nutarėm atidėti, o gydytoja laukėsi, tai jau turbūt dekretinėse...
tai gal patarsit pas ką kreiptis

ačiū
Atsakyti