Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pesca @ 2008 08 21, 20:40)
o jums gydytojos nerekomenduodavo pertrauku tarp IUI? man kazkaip gerai stimuliavosi, tai sako nereik nei pertrauku nei vaistu keisti, tai ir trecia karta bandysiu su maziausia clo doze

man minejo, kad butu iseiles be pertrauku. taip pat vaistus ir doze nekeicia.
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 08 21, 10:07)
man po IUI liepe gerti aspirina, bet kokiu tikslu neisaiskino 

kada tau liepe gerti? kokia doze? kiek laiko reikejo gerti?

viena is IVF mergaiciu sake, kad vaikiska aspirina jai liepe gerti tai susidomejau. as saviskio gyd. uzklausiau apie vaikiska aspirina, tai jis man sake butu liepes gerti jei tureciau 3 persileidimus g.gif na pas mane vienas buves, tai nepataria.

vakar angliskose puslapiuose pasiskaitinejau, tai raso, kad vaikiskas aspirinas skystina krauja taip padedamas gimda ir kiausides aprupinti daugiau krauju, del to formuojasi geresnes kokybes folikulai ir gimdos sluoksnis, lengiau isitvirtinti mazyliui, mazina persileidimo galimybe. neradau info apie vaikiska aspirina ir iui, daugmuje rasoma apie vaikiska aspirina ir IVF. akcentuojama, kad tai butu vaikiskas aspirinas su maza doze ne daugiau kaip 81mg.... ir reikia nutraukti.

as sestadieni pradedu gerti vaistus ir kita ketvirtadieni vaziuosiu derliaus ziureti.... o kad taip is pirmo IUI nestuke.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

po ganėtinai ilgos pertraukėlės apsilankaiu čia blush2.gif Vėl grįštu į Jūsų gretas. Pastebėjau, kad daugelis jau persikėlė i mamyčių skyrelius, thumbup.gif thumbup.gif
Turiu kelis keistus klausimėlius ax.gif rudenį ruošiuosi apsilankyti B ''klinikoje" ir ieškoti kur ir kame bėdos. Pavasarį kai buvau apžiūrai, gydytojas sake, kad nesimato kažkokiu tai blogybių, dėl ko negalėčiau natūralai pastoti, liepė laukti iki rudens, bet toks stebuklas neivyko verysad.gif
Tai galvoju, gal su gydytoju iškarto kalbėtis, kad negaištam laiko visokiems tyrimams o iš karto daryti IUI. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 21, 21:06)
Jurgele77, ar gali parašyti konkrečiau, kaip Tau teplioja g.gif T.y., ar teplioja pastoviai, ar tik karts nuo karto (pateplioja, paskui kurį laiką nustoja, ir vėl pradeda)??? Ir dėl kiekio: ar gusiau teplioja, ar tik vos vos? Ačiū už ATS.

man teplioja retai ir labai nedaug,kartais kiks mazas kresuliukas iseina,ir netgi ne grynas kraujas,o rusvos isskyros g.gif
Papildyta:
QUOTE(taškas @ 2008 08 21, 21:43)
Labas merginos,

ar primsite naujokę IUI srityje  4u.gif
ir iškart su klausimais  blush2.gif
gal patarsite gydytoją (vilniuje). Prieš porą mėn buvau pas Visockienę, bet tada dar nutarėm atidėti, o gydytoja laukėsi, tai jau turbūt dekretinėse...
tai gal patarsit pas ką kreiptis

ačiū

RUGSEJI VISOCKIENE JAU DIRBS
Atsakyti
QUOTE(jurgele77 @ 2008 08 22, 15:29)
RUGSEJI VISOCKIENE JAU DIRBS

O su manim Visockienė taip ir nesiryžo "nutraukti santykių" tongue.gif Visą laiką mane konsultavo, net ir tuomet, kai net nebuvo savaitės po gimdymo smile.gif Net nemaniau, kad iš jos susilauksiu tokio palaikymo ir bendradarbiavimo wub.gif
O šiaip tai jo, nuo rugsėjo ji vėl grįžta į darbą, bet bus tik Kaune, sakė, kad kai kurį laiką į Vilnių nevažinės.
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 22, 19:13)
O su manim Visockienė taip ir nesiryžo "nutraukti santykių"  tongue.gif Visą laiką mane konsultavo, net ir tuomet, kai net nebuvo savaitės po gimdymo smile.gif Net nemaniau, kad iš jos susilauksiu tokio palaikymo ir bendradarbiavimo wub.gif
O šiaip tai jo, nuo rugsėjo ji vėl grįžta į darbą, bet bus tik Kaune, sakė, kad kai kurį laiką į Vilnių nevažinės.

as nuo rugsejo irgi pas visockiene einu,nes ir seniau pas ja lankiausi ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! Kaip manote-esant pienligei galima daryti IUI, ar si infekcija trugdo pastojimui?
Atsakyti
sveikutes, prisiduodu: mmm dar nera, 10 d. po IUI testas rode I.ryt gal pasidarysiu krauja...
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 08 23, 11:27)
Sveikos mergaites! Kaip manote-esant pienligei galima daryti IUI, ar si infekcija trugdo pastojimui?

labutis 4u.gif
Naturaliam pastojimui trugdo, o IUI netrugdo. Beje pienlige gali isgydyti isgerus viena tablete-daba nepamenu pavadinimo.Bet zinoma, geriau kad nebutu jokiu zarazu. smile.gif
Adaida-lauksim su nekantrumu geru rezultatu.IVF skyreli pasipyle lialiai-gal ir pas mus jau praejo tas nesekmiu ruozas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaminukas: 24 rugpjūčio 2008 - 16:48
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 08 22, 19:13)
O su manim Visockienė taip ir nesiryžo "nutraukti santykių"  tongue.gif Visą laiką mane konsultavo, net ir tuomet, kai net nebuvo savaitės po gimdymo smile.gif Net nemaniau, kad iš jos susilauksiu tokio palaikymo ir bendradarbiavimo wub.gif

Kaip smagu girdeti, kad visgi gyd. grizta rugseji !!! thumbup.gif Gal tiksliau zinot, nuo kada jau galima pas ja registruotis? Nes jau kaip ir pabodo tos "atostogos" - siandien vel mmm pasirode sad.gif Tai kito ciklo pradzioj kaip ir noreciau pas savo gydytoja sugrizt ir test toliau gydyma.
Atsakyti
QUOTE(Kistina @ 2008 08 24, 18:11)
Kaip smagu girdeti, kad visgi gyd. grizta rugseji !!!  thumbup.gif  Gal tiksliau zinot, nuo kada jau galima pas ja registruotis? Nes jau kaip ir pabodo tos "atostogos" - siandien vel mmm pasirode sad.gif Tai kito ciklo pradzioj kaip ir noreciau pas savo gydytoja sugrizt ir test toliau gydyma.

manau jau gali bandyt registruotis ir dabar smile.gif ,pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2008 08 24, 17:02)
sveikutes, prisiduodu: mmm dar nera, 10 d. po IUI testas rode I.ryt gal pasidarysiu krauja...

laukiam atsakymo ir tik teigiamo 4u.gif ,nes labai pas mus cia liudna,gal tyla pries audra biggrin.gif g.gif
Atsakyti