Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs skausmai nėštumo metu

laba diena, norejau paklausti.Esu nescia 30 sav. Vakar ilgai negalejau nueiti i tualeta, tiesiog nebuvo kur.O kai nuejau, palengvejo, bet skausmas pilvo apacioje nepraejo. Skaudejo visa vakara, kartais taip net nudiegdavo.O kartais net makšty nudiegdavo.Siandien skausmas nesiliove.Patarkite ka daryti.Aciu
Atsakyti
Reikia pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
Labas rytas,

Nestumas beveik 24 savaites. Nuo vakar popietes kartas nuo karto pamaudzia pilvo apacia. Skausmas neintensyvus, isskyros normalios.
Jei skausmas neintensyves, ar reiketu pasirodyti gydytojai?
Atsakyti
Dauguma moterų nėštumo metu jaučia įvairaus pobūdžio skausmus, pavienius gimdos susitraukimus. Tai visiškai normalu. Tačiau, jei aiškiai pasikeitęs skausmo pobūdis, vertėtų pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
?Uzduosiu dar viena klausimeli blush2.gif
Kodel staigiai sujudejus(atsistojus) smarkiai sudiegia sona(apacioj,mazdaug kur dubens kaulai)?
Man tokie skausmai buvo nestumo metu,o dabar vel g.gif
Kas darosi?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Labai sunku neapžiūrėjus nustatyti skausmo priežąstį. Gali būti, kad dėl hormoninių pokyčių nemalonūs jutimai galimi jau ir pačioje nėštumo pradžioje. Tačiau labiau tikėtina, kad šie skausmai nesusiję su lyties organais.
Atsakyti
Laba diena,
pas mane 7 sav.nėštumas ir kartas nuo karto dažniausiai vakare paskauda pilvo apačią, jokių kraujingų išskyrų nėra. Ar taip gali būti, ar reikia kuo skubiau kreiptis į daktarus
Atsakyti
Labai dažnai nėštumo metu dėl to, kad auga gimda, ji laiks nuo laiko susitraukia, tempiasi raščiai, moteris jaučia skausmus pilvo apačioje. Jei nekraujuojate, nerimauti tikrai neverta.
Atsakyti
Laba diena,
perziurejau Jums pateiktus kitu dalyviu klausimus bei Jusu atsakymus, taciau panasaus klausimo (be abejo, ir atsakymo) nesuradau.

Mano nestumas yra normalus, be komplikaciju, net be jokiu nemaloniu pojuciu (pykinimo, nerealios nuotaiku kaitos, tinimu ir t.t.). Laukiuosi jau 22 sav. Paskutiniu metu (gal kokia savaite), kasdien jauciu nemalonu, bet neiprasta skausma (gal labiau tempima) pilvo apacioje. Ir ne kiek pilvo apacioje, bet lyg dar zemiau... Kur - negaliu sukonkretinti, nes neina ivardinti. g.gif Kitu pozymiu, kurie rodytu liga, nera - nei iskyru, nei kraujo, nei temperaturos. Skausmas/tempimas pasireiskia ne visada, dazniausiai kai vaikstau. Ar toks skausmas/tempimas gali buti del didejancios gimdos? Ar tai kokios ligos pozymis?

Dekoju uz atsakyma.
Ausra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy_ausrele: 09 sausio 2006 - 17:26
Greičiausiai šis pojūtis yra dėl augančios gimdos, tempiamų raiščių, tačiau konkrečiai atsakyti galėtų tik Jus apžiūrėjęs gydytojas.
Atsakyti
Esu 8 savaitės nėščia 4u.gif vakar baisiai iškelė protinį dantį blink.gif na jis uaga ir neturi kur augt, tai man visas dantenas plešia verysad.gif net išsižiot negaliu kaip žandikaulį surakino unsure.gif
ar tai gali pakenkti mano nėštumui? g.gif ir kokių priemonių reiktų imtis?...kol kas jokių vaistų nuo skausmo nevartojau, nes ramybės būsenoj skausmas pakenčiamas cool.gif
Atsakyti
Būtinai kreipkitės į stomatologą.
Atsakyti