Vienareikšmiškai-NE

O aš manau, kad tikrai gali, nes ir pati turiu tokių draugų

QUOTE(po-po @ 2008 01 20, 19:22)
Galima
as turejau tokia draugia mes eidavime i kina galedavome uz rankos pasilaikiti. Bet nieko daugiau. As jos kaip partneres neisivaizdavau.

o esi garantuotas kad ji neisivaizdavo?
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 01 18, 14:32)
Bet jei emociškai jie pataps labai artimi - lygiai taip pat grės galimybė atsirasti kokiems tai jausmams 

tai jei jau gresia fizinis suartejimas, tai tai ir ir irodo kad tarp vyro ir moters negali buti tik draugyste, be pasaliniu minciu ir traukos.. butent pries tai savo istorija ir pasakojau, kad labai artimi buvom kaip draugai..jis gal ir iki galo ziurejo i mane kaip i drauge, bet as nebesugebejau saves valdyti..del to turbut ur issiskyre musu keliai..
QUOTE(undi @ 2008 01 21, 10:44)
tai jei jau gresia fizinis suartejimas, tai tai ir ir irodo kad tarp vyro ir moters negali buti tik draugyste, be pasaliniu minciu ir traukos.. butent pries tai savo istorija ir pasakojau, kad labai artimi buvom kaip draugai..jis gal ir iki galo ziurejo i mane kaip i drauge, bet as nebesugebejau saves valdyti..del to turbut ur issiskyre musu keliai..
Remiantis tavo istorija galima teigti, kad judviejų "tik draugai" riba buvo peržengta dėl to, jog tapot per daug artimi, kaip draugai?

QUOTE(Betule @ 2008 01 21, 11:26)
Remiantis tavo istorija galima teigti, kad judviejų "tik draugai" riba buvo peržengta dėl to, jog tapot per daug artimi, kaip draugai? 

taip, mes dvasiskai tapom per artimi, nors fizishkai ir neleidom taip vienas su kitu galvoti..bet ta draugystes riba perzengem
QUOTE(po-po @ 2008 01 21, 18:26)
Jei nieko tarp jūsų nebuvo, dar nereiškia, kad ji nieko neįsivaizdavo

QUOTE(Toe @ 2008 01 22, 09:42)
butenta, nes tarp musu su draugu irgi nieko nebuvo, nei veiksmu nei kalbu ta linkme, juk mes buvom draugai, bet kas dejosi mano galvelej niekada nezinojo ir niekada nesuzinos..
QUOTE(undi @ 2008 01 22, 12:08)
butenta, nes tarp musu su draugu irgi nieko nebuvo, nei veiksmu nei kalbu ta linkme, juk mes buvom draugai, bet kas dejosi mano galvelej niekada nezinojo ir niekada nesuzinos..
Ar savo jausmus jam atpažinai tik tada, kai atsirado praradimo baimė, ar anksčiau?

QUOTE(Betule @ 2008 01 22, 17:35)
Ar savo jausmus jam atpažinai tik tada, kai atsirado praradimo baimė, ar anksčiau? 

as viska supratau tik tada kai jo netekau ir kai jausmai susideliojo i vieta..liudna, bet dabar is naujo mokausi gyventi, be jo..be draugo ir mylimo zmogaus..