Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

Šiaip gali...jei moteris lesbietė,ar vyras gėjus...arba sexo pareikalavimas 2 kartus į metus...na tipo frigidiški impotentai...tada tikiu,kad gali...
Atsakyti
Vienareikšmiškai-NE schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O aš manau, kad tikrai gali, nes ir pati turiu tokių draugų bigsmile.gif
Atsakyti
Galima smile.gif as turejau tokia draugia mes eidavime i kina galedavome uz rankos pasilaikiti. Bet nieko daugiau. As jos kaip partneres neisivaizdavau.
Atsakyti
QUOTE(po-po @ 2008 01 20, 19:22)
Galima smile.gif as turejau tokia draugia mes eidavime i kina galedavome uz rankos pasilaikiti. Bet nieko daugiau. As jos kaip partneres neisivaizdavau.

o esi garantuotas kad ji neisivaizdavo?
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 01 18, 14:32)
Bet jei emociškai jie pataps labai artimi - lygiai taip pat grės galimybė atsirasti kokiems tai jausmams  g.gif

tai jei jau gresia fizinis suartejimas, tai tai ir ir irodo kad tarp vyro ir moters negali buti tik draugyste, be pasaliniu minciu ir traukos.. butent pries tai savo istorija ir pasakojau, kad labai artimi buvom kaip draugai..jis gal ir iki galo ziurejo i mane kaip i drauge, bet as nebesugebejau saves valdyti..del to turbut ur issiskyre musu keliai..
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 01 21, 10:44)
tai jei jau gresia fizinis suartejimas, tai tai ir ir irodo kad tarp vyro ir moters negali buti tik draugyste, be pasaliniu minciu ir traukos.. butent pries tai savo istorija ir pasakojau, kad labai artimi buvom kaip draugai..jis gal ir iki galo ziurejo i mane kaip i drauge, bet as nebesugebejau saves valdyti..del to turbut ur issiskyre musu keliai..

Remiantis tavo istorija galima teigti, kad judviejų "tik draugai" riba buvo peržengta dėl to, jog tapot per daug artimi, kaip draugai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 01 21, 11:26)
Remiantis tavo istorija galima teigti, kad judviejų "tik draugai" riba buvo peržengta dėl to, jog tapot per daug artimi, kaip draugai?  g.gif

taip, mes dvasiskai tapom per artimi, nors fizishkai ir neleidom taip vienas su kitu galvoti..bet ta draugystes riba perzengem
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 01 21, 09:44)
o esi garantuotas kad ji neisivaizdavo?

Taip nes nieko tarp musu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(po-po @ 2008 01 21, 18:26)
Taip nes nieko tarp musu nebuvo smile.gif

Jei nieko tarp jūsų nebuvo, dar nereiškia, kad ji nieko neįsivaizdavo mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2008 01 22, 09:42)
Jei nieko tarp jūsų nebuvo, dar nereiškia, kad ji nieko neįsivaizdavo  mirksiukas.gif  ax.gif

butenta, nes tarp musu su draugu irgi nieko nebuvo, nei veiksmu nei kalbu ta linkme, juk mes buvom draugai, bet kas dejosi mano galvelej niekada nezinojo ir niekada nesuzinos..
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 01 22, 12:08)
butenta, nes tarp musu su draugu irgi nieko nebuvo, nei veiksmu nei kalbu ta linkme, juk mes buvom draugai, bet kas dejosi mano galvelej niekada nezinojo ir niekada nesuzinos..

Ar savo jausmus jam atpažinai tik tada, kai atsirado praradimo baimė, ar anksčiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 01 22, 17:35)
Ar savo jausmus jam atpažinai tik tada, kai atsirado praradimo baimė, ar anksčiau?  g.gif

as viska supratau tik tada kai jo netekau ir kai jausmai susideliojo i vieta..liudna, bet dabar is naujo mokausi gyventi, be jo..be draugo ir mylimo zmogaus..
Atsakyti