Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

Gali. Su vienu draugauju jau 38 metus nuo darželio laikų ir nieko, jokių garbanotų minčių. Priklauso nuo žmonių. Prisipažinsiu, draugę turiu tik vieną, va draugų turiu, net trys, laiko išbandyti, buvo laikai kai visi kieme futbolą žaidėm. O vienas iš jų išmokė automobilį vairuoti. Labai juos mylių. Man labai svarbi draugystė, manau ir jiems, nesinori jos prarasti...
Atsakyti
Manau ,kad gali , nes ir pati turiu draugą vyrą 4u.gif Čia gal daugiau nuo moters vis dėlto priklauso , nes tekę pastebėti blizgančias akis blush2.gif Jei santykiai aiškūs,o ir kitas puses draugai turi tai manau dar paprasčiau palaikyti TIK draugystę 4u.gif
Atsakyti
Manau gali vyriskos gimines atstovas buti labai geras draugas smile.gif Nuo pat mazumes kieme buvo mazai mergaiciu, todel mano geriausiais draugais tapo vaikinukai, galbut ir sian man su jais daug lengviau bendrauti, daug lengviau issikalbeti ir pan. Turiu kelis TIKRUS draugus, kuriu neatstoja nei viena drauge, su kuriais galiu gurksnoti arbata ir kalbetis apie belenka non stop, su kuriais gera leisti laika, sprest problemas, kuriais pasitikiu daug daugiau nei panomis. Nezinau kodel, bet draugem esu ne karta nusivylusi, panu kompanijoj daznai isivelia apkalbos, intrigos ir pan., tuo tarpu draugai nenuvyle niekada! Ir turiu pora vaikystes draugu, galbut su kuriais esu atviresne nei su savo vaikinu ar mama, i kuriuos negaleciau ziureti kaip i antra pusele, nes jie man kaip broliai smile.gif Uz draugus, vaikinus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir man nuo mažens geriausi draugai yra vaikinai. Su jais visad buvo žymiai smagiau, lengviau bendrauti. thumbup.gif Žinoma nuo paauglystės karts nuo karto iš draugų ar mano pusės įsižiebdavo kibirkštėlės, žybteli ir dabar, bet greitai buna atvirais pokalbiais užgesinamos. Nepavyko užgesint tik kibirkštėlės geriausio vaikystės draugo, suklupom, ir sugriovėm tikrai nuostabią draugystę, tad dabar esu labai atsargi. Bet visvien vaikinai man patys tikriausi ir nuostabiausi draugai. wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gali, gali. Ir tikrai nėra jokių pašalinių minčių ir nemanau, kad kada nors jų bus. Bendraujam jau seniai tik kaip sesė ir brolis (aš neturiu tikro brolio, o jis neturi tikros sesės). Manasis vyras susitaikė su "brolio" buvimu, kai tikrai pamatė, kad tarp mūsų tik broliški-sesiški santykiai, o va jo merginos labai sunkiai taikės su mano egzistavimu, tačiau dabartinė susitaikė ir su ja puikiai bendraujam thumbup.gif O šaindien dar sužinojau, kad jie laukiasi vaikučio wub.gif Tai taip džiaugiuosi už savo "braliuką" ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Keista, bet as neturiu drauges. Man sunku bendrauti su merginom, cia mano didzioji problema. Pas mane visi draugai. Daznai gyvenime teko keisti gyvenamaja vieta, tai visur gaudavosi taip kad gyvenu viena tarp bernu. Ir tuo paciu metu turiu savo vaikina. Kiek vakaru ,,pragerta'', prasneketa, ir niekada niekada nebuvo tokios pagundos su siaip draugu nusukti i sali...Aisku, budavo visokiu minciu, nes tai naturalu - gamta taip sutvarke kad priesingos lytys viena kita traukia.
As manau kad butu draugyste tarp skirtingu lyciu minimali simpatija butina, neisvengiama. Tik reikia moketi islaikyti atstuma, moketi paaiskinti kas ir kaip, visas ribas ir t.t. Nes daznai buna kad ypac isgere bando perlipti paprastos draugystes riba. Reikia tik moketi juos ir save suvaldyti, pastatyti i vieta ir viskas. Tiesiog zinai kad jei pradesi sau (arba jam) leisti jausti kazkokius gilesnius jausmus tai visa ta grazi draugyste gali labai greitai baigtis.
Jei draugyste pagarba vienas kitam, tai problemu neturetu buti.
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2005 07 01, 08:46)
pas mane ir šiaip draugų vyrų daugiau, na dabar jau prie jų prisidėjo ir jų žmonos.manau kad vyrai ir kaip draugai yra geresni nei moterys thumbup.gif

fain parasei. pas mane kazkada irgi buvo taip pat. vyrai geresni draugai nei moterys. bent jau kazkuriuo gyvenimo laikotarpiu.
atsakant i tema---taip, vyras ir moteris gali buti draugais. kad ir kaip absurdiskai nuskambetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 26 balandžio 2008 - 22:38
QUOTE(murksiuke @ 2005 07 05, 21:40)
Mielos mamytes,
Skaitau as jusu pasisakymus,daug juose tiesos,bet viskas priklauso nuo konkrecios situacijos.Tikrai jusu idejos ir mintys padeda sudelioti viska i savo vietas. Dabar jauciuosi,kad mano galvoj lyg ir prasviesejo smile.gif
Giliau pasirausius savo jausmuose supratau,kad meiles savo draugui nejauciu,gal cia yra truputi izeistas ego(nu kaip jis niekad apie mane negalvojo kaip apie moteri).Nu gal ir galvojo,tegul tai lieka jo paslaptis,to suzinot jau nebenoriu. Savo vaiku tevu jo tikrai neisivaizduoju. O del simpatijos,nu yra zmoniu kuriems jauti simpatija,kazkas atrodo patraukliai,sexy  mirksiukas.gif (nu ne myliu as Predo Pito nors ir karstas jis atrodo).
Normaliai pamascius,jei perzengtum draugystes ribas,kas is jos beliktu? Saldus prisiminimas vienos karstos akimirkos,del to paaukoti draugyste?(kaip jau anksciau minejau,ja tikrai vertinu),nekalbant apie tai kaip po to ziuret savo vaikinui  i akis?
Del klausimo ar vyrai ir moterys gali buti tik draugais,atsakau-nezinau,turiu dar kelis vyrus draugus,kuriuos vertinu kaip zmones,nejauciu jiems nieko daugiau,bet uz juos as negaliu garantuoti.Bet man ir nesvarbu,svarbiausia,manau draugyste gali testis,jeigu abu zmones ja vertina ir neperzengia tos slidzios ribos...

Sveikinu, viską teisingai susidėliojai. Dar ir man paaiškinai clap.gif
Atsakyti
Tikrai gali as irgi turiu drauga jau daugiau nei 10metu niekada nieko nedoro negalvojom o kartu ir miegodsvom ir baliavodavom tiesiog nusprendem kad musu draugyste per daug stipri kad ja gadinti musu net pavardes vienodos bet giminystes tusiu jokiu 4u.gif
Atsakyti
kaip supratau klausimas ne tame ar vyras su moterim gali buti draugais...cia aisku, kad gali....klausimas ar temos autore gali buti tik drauge. temos autores vietoj, pasakyciau draugui apie savo simpatija jam, jausta kazkada seniai:) vien is idomumo, vistiek nieko neprarasciau ax.gif
mazu ka naujo is jo puses suzinociau:)
Atsakyti
As tai sakau, kad vyras ir moteris negali buti tik draugai.Tai kalbu is savo patirties. bet manau kiekviena situacija priklauso nuo zmoniu.As turejau viena drauga, su kuriuo buvo ir daugiau. Bet svarbiausia, kad po to mes bendravome labai atvirai ir apie viska ir daugiau jokio noro nebuvo kazka daryti. As zinojau viska apie jo drauges, jis apie mano draugus. Bet kai atsirado mano vyras, tai vis del to turejau pasirinkti ar draugyste, ar meile. Pasirinkau meile wub.gif ir del to nesigailiu iki siol.Bet tuos gerus laikus kai plepedavom su draugu per nakti apie viska iki siol prisimenu.
Atsakyti
Visai neseniai girdejau toki pasakyma....tarp vyro ir moters tikros draugystes buti negali...nes... vienas is ju bus isimylejas, o kitas tik leisis buti mylimu...nezinau kiek cia teisybes....bet man nepasiseke tureti drauga vyra, su kuriuo galeciau pakalbeti atvirai....jie visada nori kazko daugiau unsure.gif ...nebent as su jais bendrauju labai saltai ir tik tiek kiek reikia...tada jokios draugystes ir jokiu jausmu blink.gif
Atsakyti