nemanau....kazkuris vienas vis tiek svajoja,kaip ji/ja isitempti i lova

QUOTE(undi @ 2008 01 22, 17:44)
as viska supratau tik tada kai jo netekau ir kai jausmai susideliojo i vieta..liudna, bet dabar is naujo mokausi gyventi, be jo..be draugo ir mylimo zmogaus..
Kartais prisiminimai apie gražią ir tyrą draugystę daug vertesni, nei nenusisekę santykiai su labai geru draugu

Manau, kad visgi turi labai daug, brangius prisiminimus apie jį, apie jūsų gražią "tik draugai" draugystę

QUOTE(Toe @ 2008 01 23, 11:22)
Kartais prisiminimai apie gražią ir tyrą draugystę daug vertesni, nei nenusisekę santykiai su labai geru draugu
Būna, kad labai gerai ir ilgai sutari su vaikinu, gali kalbėtis iki išnaktų apie bet ką kaip su podružke, ir savaime aišku tampi artimais. Tuomet kažkodėl dingteli mintis, kad galit būti pora ir tas pabandymas taip viską sugadina
Pasirodo, kaip vaikinas jis yra niekam tikęs
Lieka tik graužatis, kad praradai draugą, tikrą draugą, bet kelio atgal nebėra...
Manau, kad visgi turi labai daug, brangius prisiminimus apie jį, apie jūsų gražią "tik draugai" draugystę

taip, as pritariu tavo zodziams, kad as visdelto gavau labai daug is gyvenimo, as ji turejau kaip drauga ir dabar liko labai daug draziu prisiminimu su juo, labai daug nuotrauku..kazkaip vakar visai netycia ieskojau info ir atsidariau nuoraukas kur mes laika kartu leidom..uzpludo prisiminimai, bet tik geri..taip norejosi jam paskambinit, nors zinau kad butu nepakeles ragelio..gal tai ir sulaike..
bet zinau kad visa gyvenima ji gerbsiu ir jis bus svarbus man zmogeliukas,kad ir kaip gyvenimas pasisuktu. ir turbut jau niekada tokio nesutiksiu, bet as bent jau zinosiu ka reiskia tureti toky drauga..
Tikras vyras(mylintis moteris visom prasmėm)negali turėti draugių. Jis vistiek galvos apie Ją kaip apie moterį.Man tai kelia juoką, kaip merginos sakosi turinčios draugų.JEI pabandytų pasiūlyti "trumpalaikį nuotykį " pamatytų kokia tai draugystė gali būti
Vyras ir moteris negali būti draugais.Tiesiog negali

O ir aš apturėjau tokią kvailą situaciją
Turiu labai gerą draugą, tik įtariu, ( pamažu tai darosi vis akivaizdžiau) kad jis norėtų kažko daugiau, nei paprastos bičiulystės.
Viskas ką sugebėjau sugalvoti - pradėjau jo šalintis. Net nežinau ką daryt

QUOTE(cdavid @ 2008 01 25, 19:47)
Tikras vyras(mylintis moteris visom prasmėm)negali turėti draugių. Jis vistiek galvos apie Ją kaip apie moterį.Man tai kelia juoką, kaip merginos sakosi turinčios draugų.JEI pabandytų pasiūlyti "trumpalaikį nuotykį " pamatytų kokia tai draugystė gali būti
Vyras ir moteris negali būti draugais.Tiesiog negali 

Oho, idomu idomu

Dar ir kaip gali

QUOTE(Jomato @ 2008 02 22, 11:13)
baik tu, išvis tikrų vyrų nėra

o šiaip galima būti draugais, tik reikia pačioms nusibrėžt liniją iki kiek tą draugystę leist

QUOTE(Droo @ 2008 02 22, 13:04)
baik tu, išvis tikrų vyrų nėra
o šiaip galima būti draugais, tik reikia pačioms nusibrėžt liniją iki kiek tą draugystę leist

Na, ir kur gi ta linija, kiek galima leist, o kiek jau nebe?

QUOTE(giedre 22 @ 2008 01 22, 18:53)
mano supratimas irgi toks anksciau ar veliau kazkuris pirmas uzsigeis

Negali
Vienareiksmiskai...

QUOTE(wwwvilma @ 2008 02 22, 18:28)

Aš kol studijavau labai susidraugavau su savo bendramoksliu. Gyvenome viename bendrabutyje, mokėmės toje pačioje grupėje. Kaip vaikinas jis manęs visiškai nedomino, fui, net minčių tokių niekada nėra kilę ir jis tai puikiai žinojo. Mes tiesiog puikiai leisdavome laiką, daug ir nuoširdžiai klabėdavome, diskutuodavome apie viską, dalindavomės patirtimi, patarimais, emocijomis, na žodžiu jis buvo faktiškai geriausias mano draugas. Taip bendravome iki tol, kol aš susipažinau su savo vyru. Tada iškilo didžiulė problema, nes mano būsimasis
jam jautė (ir tebejaučia) tokią didžiulę antipatiją, kad šansų ką nors pakeisti nėra. Jie tesiog negalėjo bendrauti, o aš buvau priversta pasirinkti: prarasti geriausią draugą ar mylimą žmogų. Žinoma aš pasirinkau savo meilę
o su draugu gražiai pasikalbėjome, atsisveikinome ir viskas. Žinoma, dabar retkarčiais pabendraujame, bet vyras apie tai nėra informuojamas
Todėl aš galiu galvą guldyti, kad nuoširdi tikra draugystė tarp vyro ir moters tikrai įmanoma