Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

QUOTE(Molė @ 2008 06 20, 09:12)
Norėčiau pratęsti " arba antra pusė naivi ir tuo tiki"
Ausra. bite teisingai pasakė, užtektų tik antrai pusei susirasti tokią tik draugę, kuriai vyras ant peties parauda, pasiguodžia arba džiaugsmais pasidalina, visoms nuomonės pasikeistų.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 06 19, 17:07)
Jei daug, vadinasi jie buvo daugiau ar mažiau tik geri pažįstami (tikrų draugių juk irgi neturima dešimtimis). O kai sakoma, kad neva jis mano geriausias draugas, bet tik draugas, tai jau arba netiesa, arba jo požiūris į tarpusavio santykius toli gražu ne toks pats.

Kuo skiriasi "draugas" ir "pažįstamas"?
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 06 20, 11:15)
Kuo skiriasi "draugas" ir "pažįstamas"?

Riba žinoma releatyvi, bet tikrų draugų gyvenime nebūna DAUG. O ši tema, kiek suprantu, visgi apie pakankamai artimą draugystę - tokia vien draugystė tarp panašaus amžiaus vyro ir moters, mano giliu įsitikinimu, neįmanoma.
Atsakyti
Ilgą laiką tikėjau, kad galima būti tik draugais, bet deja... Teko labai nusivilti tuo žmogumi. schmoll.gif
Atsakyti
O aš vis dar naiviai tikiu, kad vyras ir moteris gali būti tik draugais g.gif Be abu turi būti labai griežtai užbrėžę savo santykių ribas.
Turiu tokį draugą, bet tikrai neskambinėju jam kasdien. Na gal kartą per mėnesį, o kartais ir rečiau g.gif . Jis man taip pat retokai apie save duoda žinoti. Bet žinau, kad jei man reikia trečios nuomonės ar šiaip kokia situacija, tai jis man duos gerą patarimą, arba gerą kritikos dozę blink.gif .
Bet šiaip visiški nesidomiu to draugo asmeniniu gyvenimu, ir neleidžiu, kad jis lįstų į mano. Pasakojam vienas kitam tik tai ką patys norim.
Manau, kad draugystė tarp vyro ir moters tikrai gali egzistuoti, bet tik su sąlyga, kad ji netrukdo Tavo ir Tavo mylimo žmogaus sąjungai g.gif Priešingu atveju kyla klausimas ar tai tikrai TIK DRAUGYSTĖ g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 23 birželio 2008 - 08:56
drinks_cheers.gif
QUOTE(Erbe @ 2008 06 23, 09:56)
O aš vis dar naiviai tikiu, kad vyras ir moteris gali būti tik draugais g.gif Be abu turi būti labai griežtai užbrėžę savo santykių ribas.
Turiu tokį draugą, bet tikrai neskambinėju jam kasdien. Na gal kartą per mėnesį, o kartais ir rečiau g.gif . Jis man taip pat retokai apie save duoda žinoti. Bet žinau, kad jei man reikia trečios nuomonės ar šiaip kokia situacija, tai jis man duos gerą patarimą, arba gerą kritikos dozę blink.gif .
Bet šiaip visiški nesidomiu to draugo asmeniniu gyvenimu, ir neleidžiu, kad jis lįstų į mano. Pasakojam vienas kitam tik tai ką patys norim.
Manau, kad draugystė tarp vyro ir moters tikrai gali egzistuoti, bet tik su sąlyga, kad ji netrukdo Tavo ir Tavo mylimo žmogaus sąjungai g.gif Priešingu atveju kyla klausimas ar tai tikrai TIK DRAUGYSTĖ g.gif

Atsakyti
taip, gali..
kazkada buve vyru i zmona laugh.gif
Atsakyti
Kažin ką galvoja vyrai apie savo tokias "tik drauges"? g.gif
Atsakyti
teoriškai gali. praktiškai -- iš kurios pusės pažiūrėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 10 17, 15:41)
taip, gali..
kazkada buve vyru i zmona laugh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Toe @ 2008 10 17, 17:51)
Kažin ką galvoja vyrai apie savo tokias "tik drauges"?  g.gif

jei tokio tipo draugo netraukia jo drauge kaip mergina tada vienareiksmiskai gali taciau jei yra bent koks fizinis potraukis ar svelnesnis jausmai tada ne, nes visada yra viltis gal arba pyktis kad nieko negali buti.

suveliau cia bet gal suprasit
Atsakyti
QUOTE(kyste1 @ 2008 10 17, 18:52)
jei tokio tipo draugo netraukia jo drauge kaip mergina tada vienareiksmiskai gali

O traukia tai kada, prieš ar po susidraugaujant?
Atsakyti
is savo patirties sakau, tikrai gali, turiu toki drauga ir tik daruga, galime kalbeti apie bet ka, galiu skambinti, kad ir viduri nakties, tarp musu nieko nera buve ir negali buti, todel kad tai Draugais is didziosios raides smile.gif
Atsakyti