Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

is patirties sakau, kad gali buti tik draugai smile.gif
Atsakyti
man tai buvo toks atvejis kai isitikinau, kad vyras ir moteris negali but draugais. susidaugavau su vienu vaikinuku, mus siejo bendri reikalai, netoli gyvenome, man buvo smagu su juo leisti laika, bet as turejau vaikina, ir aisku net pagalvot nenorejau apie kitus. na ir vat, pradejau pastebet kad mano draugelis i mane ziuri jau kazkaip kitaip, nori kazko daugiau.
baigesi tuo, kad suzinojo jog turiu vaikina, ir visas draugiskumas isgaravo.
taivat, daugiau nebetikiu vyro ir moters draugyste.
Atsakyti
Turėjau keletą vaikinukų TIK draugų, bet kai jie susirado savo antrąsias puseles draugystė ir bendravimas baigėsi...
Atsakyti
QUOTE(murksiuke @ 2005 05 28, 03:47)
Gal kas is savo patirties patartu  ar tarp vyro ir moters is tikruju gali buti atvira ir nuosirdi draugyste,kuri nebutu paremta kazkokiai kitais jausmais,o tik draugiska meile?
Mano istorijai jau kokiu 15 metu,viskas prasidejo vos ne nuo vaikystes  smile.gif berniukas +mergaite=tiesiog draugai,paauglystej pradejau i savo drauga ziureti ne tik kaip i drauga,jam to tiesiai niekad nesakydavau,bet pastebet tikrai galejo,bet niekada nerode jokios iniciatyvos. Daug laiko praleidau apie ji svajodama,neziuredama i kitus vaikinus,o jis susitikinejo su daugeliu mano pazystamu ir draugiu,man nesuteikiamas jokio demesio(pati esu tikrai patrauklios isvaizdos,nors toks jo ilgesys ivare daugybe kvailu kompleksu).Tai va,nieko tarp musu neivyko,ejo laikas,abu jau esame seniai ne paaugliai,susiradau sau vaikina,kuri myliu,taciau musu draugyste tesiasi,mano draugas daznai skambina,kalbames apie viska,neretai kyla mintis:kodel?Ar is tikruju vyrai gali taip vertinti draugyste ?ja nemaisyti su kitais santykiais ?ar tiesiog nesu patraukli tam vaikinui(nors beveik visos mano drauges jam buvo patraukliosjis tikrai isrankumu nepasizymejo,be to as tikrai ne pabaisa.)
Atsiprasau uz supainiotus sakinius ir mintis,zinau kad skamba is dalies vaikiskai ir kvailai,bet tiesiog norejau issipasakot.Gal kas nors buvo panasioj situacijoj?

Ankstesnių pasisakymų neskaičiau tai gal nieko naujo ir nepasakysiu.
Mano patirtis skurdoka, bet kiek teko turėti draugų vaikinų, tai dauguma pradėdavo į mane žiūrėti kitaip. Turėjau ir patį geriausią draugą, kuriam galėjau viską išsipasakot, patardavo man dėl vaikinų aš jam dėl merginų. Mūsų santykiai buvo per daug artimi kad būtume draugais, jis mane vadino sesute aš jį broliu. Dabar aš jį vadinu vyru, o jis mane žmona. Taip kad anksčiau ar vėliau nuoširdžią draugystę išardo trauka. Puiku kai dar abu nesusituokę ir geriausi draugai tampa šeima. O jei yra antra pusė reikia vengti susitikimų dviese su kitu vyru. Nes anksčiau ar vėliau trauka bent iš vieno pusės atsiras.
Atsakyti
200% negali, jei dar nesugule. Jau kai sugula ir permiega tada kazkodel gali laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 06 birželio 2008 - 20:14
QUOTE(micietta @ 2008 06 06, 21:13)
200% negali, jei dar nesugule. Jau kai sugula ir permiega tada kazkodel gali laugh.gif

thumbup.gif Šiaip tai pilnai pritariu blush2.gif . Nu negali būti tik draugai
Atsakyti
o as manau,kad buna tik draugai... bet kaip ir viskam,taip ir cia ateina GALAS.... lotuliukas.gif arba nutruksta draugyste,arba perauga i kAZKA....sakau is savo patirties tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2008 06 06, 20:13)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš manau,kad gali,ne esmė kiek laiko,bet gali ir po to išsiskirtų nieko nepadarę biggrin.gif
Atsakyti
Buvo laikas kada galejau tikrai įrodinėt kad tokia draugystė galima, nes turėjau tokį draugą, bet praėjus N metų, vistik abiems nuo aistros aptemo protas, žemė slydo iš po kojų... ir visi mano išvadžiojimai tada nuėjo perniek... šiai dienai mes draugai, tokie patys, pasiilgstantys vienas kito, skambinantys ir rašantys vinas kitam... kad ir kokios gražios musų aistros buvo, mes sugebėjom išsaugot draugystę.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.bite @ 2008 06 09, 11:51)
o as manau,kad buna tik draugai... bet kaip ir viskam,taip ir cia ateina GALAS.... lotuliukas.gif arba nutruksta draugyste,arba perauga i kAZKA....sakau is savo patirties tongue.gif

taip drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(micietta @ 2008 06 06, 21:13)

jo biggrin.gif
Atsakyti
jei ir gali, tai tik labai ribotą laiką...
Atsakyti
Gali, gali, tiesiog kiekvienas pasirenka savo prioritetus draugystėje smile.gif
Atsakyti