Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

QUOTE(Nervita @ 2008 04 30, 23:33)
Visai neseniai girdejau toki pasakyma....tarp vyro ir moters tikros draugystes buti negali...nes... vienas is ju bus isimylejas, o kitas tik leisis buti mylimu...nezinau kiek cia teisybes....bet man nepasiseke tureti drauga vyra, su kuriuo galeciau pakalbeti atvirai....jie visada nori kazko daugiau unsure.gif ...nebent as su jais bendrauju labai saltai ir tik tiek kiek reikia...tada jokios draugystes ir jokiu jausmu blink.gif

Negi tikrai vyrai moteryse mato tik jos sijoną? blink.gif verysad.gif Nesitiki...
Atsakyti
aisku, gali, na pvz, as nematau jame potencialaus, vyro, na "nestovi" man ant jo lotuliukas.gif , bet bendrauti pasikalbeti, pajuokauti yra labai faina.

ir nemanau, kad jam ant manes "stovi",

be to kai abu turime kitus partnerius, tai kodel negali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2008 06 13, 09:46)
aisku, gali, na pvz, as nematau jame potencialaus, vyro, na "nestovi" man ant jo lotuliukas.gif , bet bendrauti pasikalbeti, pajuokauti yra labai faina.

ir nemanau, kad jam ant manes "stovi",

be to kai abu turime kitus partnerius, tai kodel negali buti smile.gif

gal dar per trumpai bendraujat g.gif nes su laiku dazniausiai ir kiti partneriai nepadeda tongue.gif
Atsakyti
O as manau, kad tirkai gali. TIk labai mazai zmoniu tai supranta. O kš mano pačios patirties, kažkodėl būtent tokios draugystės labiausia nesupranta moterys.... Ne iš vienos esu girdėjus, kad taip būti negali. O aš pati nuovaikystės labiau bendravau su berniukais nei mergaitėmis ir studijų laukais vyriškos lyties atsovų kaip draugų turėjau gana daug. Ir dabar jų yra, o vat žmonos vienos tai supranta, o kitos tikrai nea....
Atsakyti
na jei ir gali, tai tik toks vyrukas, kuris fiziskai netrauktu manes, butu, kaip koks brolis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brita33: 17 birželio 2008 - 20:37
O jei tu jį trauktum? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievų gėlė @ 2008 06 16, 17:42)
O as manau, kad tirkai gali. TIk labai mazai zmoniu tai supranta. O kš mano pačios patirties, kažkodėl būtent tokios draugystės labiausia nesupranta moterys.... Ne iš vienos esu girdėjus, kad taip būti negali. O aš pati nuovaikystės labiau bendravau su berniukais nei mergaitėmis ir studijų laukais vyriškos lyties atsovų kaip draugų turėjau gana daug. Ir dabar jų yra, o vat žmonos vienos tai supranta, o kitos tikrai nea....

drinks_cheers.gif
tikrai taip, butent ju panos nesupranta, kaip cia taip gali but...
as turiu viena drauga (jis pats geriausias mano draugas) ir bendraujam jau 4 metus - nuolat susiskambinam, susitinkam,apie daug ka pakalbam... zodziu, liuks. Mano busimasis viska zino, niekam nepriestarauja, be to, bendrauja ir pats, na, kai as suvedu biggrin.gif o siaip va tas mano draugas vienisas, bet vienu metu buvo susirades pana. Tai ta iskelus jam ultimatuma buvo, kad su manim nebebendrautu blink.gif nu bet cia jie issiskyre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2008 06 18, 12:43)
drinks_cheers.gif
tikrai taip, butent ju panos nesupranta, kaip cia taip gali but...
as turiu viena drauga (jis pats geriausias mano draugas) ir bendraujam jau 4 metus - nuolat susiskambinam, susitinkam,apie daug ka pakalbam... zodziu, liuks. Mano busimasis viska zino, niekam nepriestarauja, be to, bendrauja ir pats, na, kai as suvedu  biggrin.gif  o siaip va tas mano draugas vienisas, bet vienu metu buvo susirades pana. Tai ta iskelus jam ultimatuma buvo, kad su manim nebebendrautu  blink.gif nu bet cia jie issiskyre  biggrin.gif

.
o as manau,kad tavo nuomone siuo klausimu pasikeis 100 proc,kai tas tavo draugas susiras savo gyvenimo moteri!!!! dings tos draugystes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievų gėlė @ 2008 06 16, 17:42)
ir studijų laukais vyriškos lyties atsovų kaip draugų turėjau gana daug.

Jei daug, vadinasi jie buvo daugiau ar mažiau tik geri pažįstami (tikrų draugių juk irgi neturima dešimtimis). O kai sakoma, kad neva jis mano geriausias draugas, bet tik draugas, tai jau arba netiesa, arba jo požiūris į tarpusavio santykius toli gražu ne toks pats.
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 06 10, 03:10)
jei ir gali, tai tik labai ribotą laiką...

...tuomet keliai išsiskiria arba veda į vieną vietą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 06 10, 04:10)
jei ir gali, tai tik labai ribotą laiką...

drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 06 19, 17:07)
Jei daug, vadinasi jie buvo daugiau ar mažiau tik geri pažįstami (tikrų draugių juk irgi neturima dešimtimis). O kai sakoma, kad neva jis mano geriausias draugas, bet tik draugas, tai jau arba netiesa, arba jo požiūris į tarpusavio santykius toli gražu ne toks pats.

Norėčiau pratęsti " arba antra pusė naivi ir tuo tiki"
Ausra. bite teisingai pasakė, užtektų tik antrai pusei susirasti tokią tik draugę, kuriai vyras ant peties parauda, pasiguodžia arba džiaugsmais pasidalina, visoms nuomonės pasikeistų.
Atsakyti