Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

QUOTE(*aistonija* @ 2008 12 05, 17:16)
mano pacios patirtis sako kad tarp moters ir vyro dideliu draugysciu negali buti smile.gif jei vyras ir moteris daug laiko praleidzia kartu pas viena ar kita tikrai atsiras anksciau ar veliau kazkokie netik draugiski jausmai nebent vyras butu gejus smile.gif

as irgi taip galvoju g.gif Vyrui atsiranda pasaliniu minciu. smile.gif Mano patirtis irgi ta sako lotuliukas.gif
Bet galbut ir gali taip but smile.gif Jeigu vyro moteris seksualiai netraukia, t. y. ji jam nuosirdziai negrazi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Malina4ka @ 2008 11 23, 17:40)
kad neturi jis draugiu ir tikiuosi netures bigsmile.gif beje mano geriausias draugas puikiai sutaria su maniskiutai gal todel ir nepavydi smile.gif

na jei jau jis jums TIK draugas, ir jokiu pasaliniu minciu neturit, tai ir nesitikekit, kad jis jokiu kitu draugiu netures. Nes toks tikejimasis jau kaip ir pavydas is jusu puses iseina
Papildyta:
QUOTE(Essential @ 2008 10 27, 21:12)
O aš kaip tik dažnokai pataikau bendraut su fainais vyrukais, atrodo taip norėtųsi bendraut kaip draugams, bet iš jų pusės pajauti simpatiją ir nekas...  g.gif  rolleyes.gif

va va...siaip noreciau, kad istikro butu grazi draugyste tarp vyro ir moters, tik draugyste. Bet realybe man sako, ka kita. Labai ilgai tai nesitese lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 17 sausio 2009 - 14:08
na jei ir gali tai turbut as nezinau to atvejo... biggrin.gif
netgi manau , kad ne vyrai , o moterys didesnes kaltininkes.ta prasme , kad dazniaui išprovokuoja vyrus kitokiems santykiams... ax.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai visom keturiom prieš vyrų ir moterų draugystes, kalbu iš patirties, kiek teko bendraut draugiškai su vyrais, finiše jie vistiek į tave žiūri, kaip į potencialią partnerę, su savo povandeninėmis mintimis smile.gif nori nenori, bet taip jau yra, bendradarbiai, kolegos, klasiokai, grupiokai ir t.t. pasilabini, persimeti keletu sakinukų ir viskas, kuo eini tolyn į tą vadinamą bendravimo mišką, tuo daugiau medžių smile.gif Man niekada nepavykdavo išlaikyt tos vadinamos draugystės, suprasdavau, kad ankščiau ar vėliau taikoma į intymesne bendravimo poziciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucaka7 @ 2009 01 17, 23:25)
Aš asmeniškai visom keturiom prieš vyrų ir moterų draugystes, kalbu iš patirties, kiek teko bendraut draugiškai su vyrais, finiše jie vistiek į tave žiūri, kaip į potencialią partnerę, su savo povandeninėmis mintimis smile.gif nori nenori, bet taip jau yra, bendradarbiai, kolegos, klasiokai, grupiokai ir t.t. pasilabini, persimeti keletu sakinukų ir viskas, kuo eini tolyn į tą vadinamą bendravimo mišką, tuo daugiau medžių smile.gif Man niekada nepavykdavo išlaikyt tos vadinamos draugystės, suprasdavau, kad ankščiau ar vėliau taikoma į intymesne bendravimo poziciją smile.gif

drinks_cheers.gif cia tik laiko klausimas kada pasikeis tokie 'draugiski' santykiai unsure.gif
Atsakyti
Cia forume susigincijau su ooo ir su plepute, jos sake, kad vyrai joms buvo tik draugai ir kad pyksta ant kvailu ju zmonu, kad jiems uzdraude bendrauti, nors bendravo tik gink dieve draugiskai, be jokiu pasaliniu minciu. Nuo tada, kai dar nepazino tu moteru. Ir jos jokiu budu neturi teises kesintis i rysi su jomis ir tais vyrais, nes jos nesikesina i ju seimynini ir meiles rysy su jais. Butu labai idomu, ir net prasyciau ju, kad jei uzmatys sita tema ateitu ir butinai parasytu savo pastebejimus ir argumentus. Labai laukciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat aktuali tema. Galovju, kad tik draugystė be jokios erotinės potesktės bent iš vieno kurio pusės vargu ar įmanoma. Nors, jeigu žmonės normaliai valdosi ir turi pakankamus stabdžius (ar tiesiog yra jau įsipareigoję ir t.t. ir t.t.) , net jei atsiranda stipri abipusė simpatija, draugystė nebūtinai perauga į romantiškus santykius...
Atsakyti
Jei būtų kas manęs paklausęs prieš kokius 5 metus, būčiau galėjus galvą guldyt, kad TAIP, gali ir dar kokia nuoširdi draugystė!!! Nė viena draugė to neatstotų. Bet kaip išaiškėjo vėliau, čia tik man taip atrodė. Negaliu garantuot 100 proc, kad tokia draugystė neįmanoma (visi mes labai individualūs), bet man tokios draugystės nepasitvirtino... O jei kuri ir turi tikrą draugą, sveikinu, nes vyrai būna tikrai geri draugai, bent tarp vyrų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susivelusi @ 2009 01 18, 14:21)
Bet kaip išaiškėjo vėliau, čia tik man taip atrodė.

O kaip atrodė jam?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 01 18, 13:25)
O kaip atrodė jam?

turbut, turejo vyrukas ateities planu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
taip gali,nes turejau gerą draugą-gejų,išvažiavo užsienin.
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2009 01 18, 14:45)
taip gali,nes turejau gerą draugą-gejų

biggrin.gif O šiaip tai ir aš visai norėčiau draugo gėjaus.
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2009 01 18, 14:42)
turbut, turejo vyrukas ateities planu  biggrin.gif  bigsmile.gif

Bet būna tokių situacijų, kai jau iš pat pradžių aišku, kad jokių ateities planų negali būti. Pvz., vienas ar abu santuokoje ir nė negalvoja skirtis. Bet draugystė vis tik užsimezga, atsiranda atvirumas, pasitikėjimas. Labai aiškiose, apibrėžtose ribose (vietos, laiko, artumo). Pvz., kolegos, kurių profesija tokia, kad darbo metu nėra to dalykinio oficialumo ir atstumo (čia ne apie fizinį atstumą). Kokios galėtų būti tokios draugystės perspektyvos?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 01 18, 14:00)
biggrin.gif  O šiaip tai ir aš visai norėčiau draugo gėjaus.
Papildyta:
Bet būna tokių situacijų, kai jau iš pat pradžių aišku, kad jokių ateities planų negali būti. Pvz., vienas ar abu santuokoje ir nė negalvoja skirtis. Bet draugystė vis tik užsimezga, atsiranda atvirumas, pasitikėjimas. Labai aiškiose, apibrėžtose ribose (vietos, laiko, artumo). Pvz., kolegos, kurių profesija tokia, kad darbo metu nėra to dalykinio oficialumo ir atstumo (čia ne apie fizinį atstumą). Kokios galėtų būti tokios draugystės perspektyvos?

Tai ir buvo ta situacija, kai draugas neturėjo jokių pašalinių minčių, nes buvo gėjus biggrin.gif Su tuo nė negalvoja skirtis, jau keistai išeina, yra kategorija žmonių, kurie gal ir negalvoja skirtis, bet turi meilužį/ę. Kaip ten liaudis sako - vedęs bet nemiręs biggrin.gif Na, apie apibrėžtas ribas galima pagalvoti, g.gif Bet čia galima dar svarstyt, draugai tai, ar pažįstami, jei jie gali bendrauti tik tose apibrėžtose ribose g.gif Aš galvoju dabar, kad gali būti, bet tik tada, kai nėra jokių šansų jiems suartėti...Kai būtent VYRAs neturi jokių pašalinių minčių apie tą moterį. JOKIŲ. Pavyzdžiui yra 30 m vyresnis g.gif 30 m jaunesnis, g.gif moteris yra tikrai labai jam nepatraukli , jis gėjus, ji lesbiete.... rolleyes.gif
Nes pastebiu, kad tos kurios sako, "turėjau gerą draugą vyrą" kalba apie jį dažniausiai būtuoju laiku biggrin.gif Kad ir kokios aplinkybės jiems būtų buvę, kad jie nebebendrauja, jie nebebendrauja...Jeigu tikrai būtų daug tarp jų bendrumo, jie nebūtų baigę draugauti. Ir čia nereiktų maišyti tikrų draugų, kuriems tikrai gali atsiverti "apsinuoginti" su gerais pažystamais, kurių, turbūt turi visi, abiejų lyčių g.gif
Atsakyti