Draugystės tarp vyro ir moters - nėra.
Moters draugu gali būti tik vyras kuriam patinka kiti vyrai..
is vienos puses gali,is kitos-ne.pvz,turiu kolega,su kuriuo malonu pabendrauti,lengvas flirtas ir pan.bet tik tiek.kadangi darbas pakankamai nuobodus,tai tokie dalykai labai paivairina darbo valandas.bet tik tiek,mes abu turime antras puses,o be to jis manes kai vyras visai ....
ir toli grazu neprilygsta mano vurui
ir jis manau turi saunia mylima zmona.
nors kai pagalvoji,tai jis man kaip ir ne draugas...
is kitos puses,reikia kad abu zmones butu subrende,dvasiskai,savo vidumi,kad moketu kritiskai vertinti savo situacijas ir laiku pasakyti stop
o tokius dalykus ne visi sugeba,save sukontroliuoti
yra tokiu,kuriems ''galas''uzsidege ir pirmyn
,o cia aju paauglyste ,nesubrndimo pozymis.noes musu visuomene aplamai yra nebrandi visuomene,nes daugumo tik juslemis ir vadovaujasi.liudna

is kitos puses,reikia kad abu zmones butu subrende,dvasiskai,savo vidumi,kad moketu kritiskai vertinti savo situacijas ir laiku pasakyti stop

yra tokiu,kuriems ''galas''uzsidege ir pirmyn

manau kad draugyste tarp vyro ir moters negalima,nes galiausiai kuris nors kazka dugiau pajaucia nei tik draugyste.
QUOTE(klauns @ 2009 01 30, 14:50)
Nuo to ir reikėjo pradėti.

man tai atrodo, kad moteriai vyras gali būti tik draugas, bet vyrui moteris - nelabai. Ypač jei padoriau atrodo ta moteriškė. Aš turiu labai gerą draugą nuo 4 metų. Man jis tik draugas, mano vestuvėse liudininkas buvo, pasiskambina su mano tėvais paplepėt, atvažiuoja pas mane kas metus atostogaut, gyvena su manim ir mano vyru, varo su mano vyru alaus gert ir t.t. Man jis TIK draugas, greičiau kaip brolis. Bet labai gerai žinau, kad aš jam daugiau nei tik draugė. Ir taip jau nemažai metų yra, kažkaip pripratau. Net mano vyras pastebėjo, jam kažkodėl labai juoką tai kelia. Kaip vyras jis netraukia ir niekad netraukė, nei išore, nei juo labiau vidum. Toks pošlykštis netgi yra, mėgsta paaiškint kaip reikia gyvent, pats save laiko nerealiu genijum, o visus kitus (išskyrus mane) vidutiniokais geriausiu atveju. Bet aš jį myliu kaip brolį, nesvarbu koks jis bebūtų. Na tokia savotiška situacija. Jis vis kviečia ir kviečia mane į Čikagą, aš vis noriu ir noriu, bet labai gerai žinau, kad kai ten nuvažiuosiu (o jei važiuosiu tai tik viena) bus nepatogių momentų.
Dabar va prisiminiau savo draugę vieną, kuri labai tikėjo platoniška draugyste. Ji tokia graži buvo, aukšta, liekna blondinė, tėvai užsienyje dirbo, ji viena studente sau savam bute Vilniuj gyveno, mašiną turėjo (na tuomet toli gražu nekiekvieno nosiai buvo) ir t.t. Gerbėjų krūvos. Na pastebiu, ten kažkuris vis dažniau paskambina, tai į kiną nueina, klausiu na, na? ne, jis tik draugas. Bet gi janimas, "chebros" visi vieni kitus pažįstam, pažįstu ir aš tuos jos "tik draugus", jiem tikrai tikrai neatrodo, kad jie tik draugai, o jai nuoširdžiai atrodo, kad tik... va 10 metų prabėgo, neseniai šita tema kalbėjom... ne, tik draugas. Ėch, naivuole tu galvoju...
Ir dar momentas. Kita klasiokė irgi labai draugavo su kiti klasioku. Irgi, tik draugai. taip, jie buvo tik draugai, bet... ji pati įkyriai jau daugiau nei 10 metų jam skambinėja, kviečia į gimtadienius, krikštynas, vestuves. Jei ji nekvietinėtų ir neskambinėtų, jau tikrai viens apie kitą pamiršę būtų. Aišku nelabai aš suprantu kas čia per reikalas, nes ji va jau ištekėjus tris metus, už tikrai jai skirto žmogaus, savo vaiką turi, bet vistiek tam klasiokui kiek susitinkam, kiek parašo, tiek vis lenda. na nelenda, bet veržias draugaut. O jos vyras (mes su juo pasikalbam) sako, kad tas vyrukas jai išvis neskambina... Bet kadangi nieko tame blogo, tai vat taip vat...
Teisingai daug kas čia rašė. Tik gėjus gali būt tik draugas...
Dabar va prisiminiau savo draugę vieną, kuri labai tikėjo platoniška draugyste. Ji tokia graži buvo, aukšta, liekna blondinė, tėvai užsienyje dirbo, ji viena studente sau savam bute Vilniuj gyveno, mašiną turėjo (na tuomet toli gražu nekiekvieno nosiai buvo) ir t.t. Gerbėjų krūvos. Na pastebiu, ten kažkuris vis dažniau paskambina, tai į kiną nueina, klausiu na, na? ne, jis tik draugas. Bet gi janimas, "chebros" visi vieni kitus pažįstam, pažįstu ir aš tuos jos "tik draugus", jiem tikrai tikrai neatrodo, kad jie tik draugai, o jai nuoširdžiai atrodo, kad tik... va 10 metų prabėgo, neseniai šita tema kalbėjom... ne, tik draugas. Ėch, naivuole tu galvoju...
Ir dar momentas. Kita klasiokė irgi labai draugavo su kiti klasioku. Irgi, tik draugai. taip, jie buvo tik draugai, bet... ji pati įkyriai jau daugiau nei 10 metų jam skambinėja, kviečia į gimtadienius, krikštynas, vestuves. Jei ji nekvietinėtų ir neskambinėtų, jau tikrai viens apie kitą pamiršę būtų. Aišku nelabai aš suprantu kas čia per reikalas, nes ji va jau ištekėjus tris metus, už tikrai jai skirto žmogaus, savo vaiką turi, bet vistiek tam klasiokui kiek susitinkam, kiek parašo, tiek vis lenda. na nelenda, bet veržias draugaut. O jos vyras (mes su juo pasikalbam) sako, kad tas vyrukas jai išvis neskambina... Bet kadangi nieko tame blogo, tai vat taip vat...
Teisingai daug kas čia rašė. Tik gėjus gali būt tik draugas...
QUOTE(Mildaja @ 2009 02 01, 09:20)
Atėjus laikui ir tinkamam momenntui būtent toks draugas (ė) gali tapti sugulovu (e). 

Jeigu tik vienas jų jaučia ką nors daugiau, tai vargu ar yra šansų sugulovu

QUOTE(flight @ 2009 02 01, 09:14)
gal greiciau sugerovu