Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

Gali būti tik draugai, turiu labai daug vyrų draugų...Jei abu, ir moteris, ir vyras to nori,tai įmanoma.
Atsakyti
Tikrai gali
Atsakyti
Visad maniau, kad negali, visvien vienas kazkuris myli labiau.
Dabar galiu pasakyt, kad gali. Mano buves vaikinas (pragyvenom kartu 3.5 metu) yra labai geras mano draugas smile.gif O tuolabiau pazistame vienas kita kaip nuluptus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(seamouse @ 2009 02 18, 10:38)
Mano buves vaikinas (pragyvenom kartu 3.5 metu) yra labai geras mano draugas  smile.gif  O tuolabiau pazistame vienas kita kaip nuluptus  lotuliukas.gif

Tai ir sakoma, kad draugais gali būti arba buvę meilužiai, arba būsimi meilužiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 02 18, 10:55)
Tai ir sakoma, kad draugais gali būti arba buvę meilužiai, arba būsimi meilužiai  biggrin.gif

Tikra tiesa!!! biggrin.gif del busimu dar nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu toki drauga, kuris pasiruoses visada padeti. Bet visada pasiruoses ir pamyleti lotuliukas.gif Reiktu tik pasakyt: "varom", tai pasisokinedamas lektu. Bet, kai as pastoviai "nugesinu", tai vat taip ir esam labai geri draugai jau daug metu.
Atsakyti
negali smile.gif turiu pazistamu vyru, bet jiems sirdies visiskai neatveriu smile.gif jie man taip pat. o siaip naiviai tikejau, kad tokia draugyste imanoma blush2.gif deja...bendravau su vienu metus ir kazkaip pajutau, kad noreciau visai daug daugiau nei tik draugo, su kuriuo kalbiesi iki paryciu g.gif kai dar tuo metu abu nudege po draugysciu buvom... aisku, veliau ta mintis atsoko. gal vyrisko demesio stoka, gal meiles ir svelnumo paskatino kartais pasvajot apie kazka daugiau nei tik draugyste. o kada spejau isitikint, kad tokia draugyste neimanoma? gal pries menesi...kai suvokiau, kad pabudau nuoga jo lovoj... ir dar karta ir dar karta g.gif lyg ant sparnu jauciaus lotuliukas.gif bet viena diena isgirdau: "tikriausiai isimylejau kita"...nu ka, pablioviau kokia savaite, o dabar toliau gyvenu biggrin.gif teisingiau toliau bendraujam. tik i lova nelipam. ir nesuprantu, nei kas cia buvo, nei kodel jis taip pasielge...
Atsakyti
manau kad arba tarp tu "draugu" kazkas buvo, arba kazkuris noretu kad butu... kalbu apie tokius tikrai draugus o ne pazystamus, klasiokus ir pan. Todel, ne man rodos negali.
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 02 17, 19:03)
Gali būti tik draugai, turiu labai daug vyrų draugų...Jei abu, ir moteris, ir vyras to nori,tai įmanoma.

"Draugai", kurių labai daug, daugų daugiausiai yra geri pažįstami.
Atsakyti
nemanau,kad gali,vistiek anksciau ar veliau kazkas pasikeis..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(BALTIJA 1 @ 2009 02 18, 17:35)
Turiu toki drauga, kuris pasiruoses visada padeti. Bet visada pasiruoses ir pamyleti lotuliukas.gif Reiktu tik pasakyt: "varom", tai pasisokinedamas lektu. Bet, kai as pastoviai "nugesinu", tai vat taip ir esam labai geri draugai jau daug metu.

Tai tu jam tiesiog nejauti traukos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 01, 12:34)
"Draugai", kurių labai daug, daugų daugiausiai yra geri pažįstami.

labai taikliai, lygiai ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(BALTIJA 1 @ 2009 02 18, 15:35)

As asmeniskai tokio zmogaus netraktuociau kaip draugo,nes nuolatos merginantis mane zmogus manau dingtu kuomet sukurciau seima, bent jau as neisivaizduoju tokio draugo santykio su mano vyru ar tuo metu kuomet laukciausi kudikio ax.gif
Atsakyti