Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

QUOTE(flight @ 2009 02 18, 09:55)
Tai ir sakoma, kad draugais gali būti arba buvę meilužiai, arba būsimi meilužiai  biggrin.gif

Vat del sito as visiskai pritariu. Tapr vyro ir moters visas bendravimas eina arba link lovos arba po jos. Kas liecia "link lovos" iki to galima eiti labai ilgai, bet taip niekada ir neprieiti: kazkas keiciasi, jausmai, aplinkybes ir t.t. Bet vis tiek visada kazkas sklando ore, banguoja, kaip bebutu. Su buvusiais meiluziais paprasciau tapti draugais, bet toli garzu ne visada norima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerroly: 02 kovo 2009 - 21:25
Gali, kai jau dakaso lova lotuliukas.gif
Atsakyti
As netikiu kad gali buti paprasta draugyste tarp vyru ir moteru schmoll.gif schmoll.gif
Nebent jie giminaiciai arba vyras gejus. kitu atveju, tai neimanoma. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai tikėjau, kad moteris ir vyras gali būti tik labai gerais draugais iki tol, kol kelis metus buvęs geriausias draugas neištvėrė ir nepasiūlė su juo draugaut doh.gif doh.gif Pasijutau tokioj š... situacijoj, nes aš jam jokių jausmų nejaučiu ir esu tikra, kad jų nejausiu, matau jį tik kaip gerą draugą, viskas. Visi aplinkui tą matė ir įtarė, bet aš tas visas kalbas ignoravau ir nuleisdavau juokais, maniau, kad tiesiog niekas nieko nesupranta, mato tik tai, ką nori matyti, nes man ta draugystė buvo žymiai daugiau nei tik šiaip bendravimas, mes abu pasipasakodavom vienas kitam apie savo simpatijas, draugus, jausmus, guosdavomės, visad patardavau, kaip jam elgtis su savo merginomis, ką reiškia jų elgesys ir t.t. Man patiko, kad jis turi merginą, tada kažkaip užtikrinčiau jausdavausi dėl mūsų santykių tokių platoniškų. Žinojau, kad vyrai bendravime su moterimis yra silpni ir jiems greit gali "suskystėt" protas (kaip greit ir atšalt), bet tą bendravimą laikiau aukščiau, maniau, kad ir jis supranta, kad tokios geros draugystės negalima gadint visokiais "bandymais", nes jausmai eina ir praeina, o draugystės tvirtos lieka ir visam gyvenimui rolleyes.gif Žodžiu, likau laaabai nusivylus, nes manau, kad šitai draugystei jau basta, nebebus jau kaip buvo cool.gif
O kalbant apskritai tai, manau, kad didelės meilės ir išsivysto iš tokių draugiškų santykių g.gif Galbūt jeigu nebūčiau tokia sudėtinga santykiuose ir tiek daug besitikinti, išranki, galbūt ir trauktų jis mane, gal kažką ir bandytumėm, bet kai gerai žinau save, savo įsitikinimus ir lūkesčius, tai esu tikra, kad nieko nebus schmoll.gif
Žodžiu, padariau galutinę išvadą, kad tik draugais likt neįmanoma daug bendraujant, nes anksčiau ar vėliau kita pusė prisikurs kokių nors iliuzijų schmoll.gif Dar anksčiau turėjau vieną draugą, kuris nuo pat pradžių, kai tik susipažinom, bandė mane kabint, aš parodžiau savo poziciją, kad ne, tai tada bandė per "draugystę" nusikast iki manęs, na, pasiekė savo, pasibučiavom kelis kartus, ir tiek, neatsirado daugiau jausmų iš mano pusės, nors kaip žmogus jis man labai patinka bigsmile.gif , bet kaip vaikinas netraukia cool.gif , dar kelis metus jis stengėsi, buvo visokių situacijų, bet pagaliau suprato, kad nieko nebus ir susirado kitą. Tik kad po metų draugystės su ja, per vieną tūsą pabučiavo mane ir vėl siūlė draugaut doh.gif
Turbūt vienintelis vaikinas draugas, kurį turiu, yra mano buvęs klasiokas. Aišku, ir jis savu laiku bandė kabint, bet aš aiškiai nubrėžiau ribas bendravimui ir jis nebelindo taip atkakliai, nusiramino iškart. Su juo net į kelionę kartu važiavom, vienoj lovoj netgi teko miegot doh.gif , bet viskas buvo aišku ir konkretu, kad mes tik draugai. Ir dabar bendraujam, kartais susitinkam, nes jis kitoj šaly studijuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 kovo 2009 - 13:32
QUOTE(ugniukas @ 2008 12 02, 16:02)
nors siaip sako,kad moteriai geriausias draugas - homosexualus vyras...

Ooo kaip norėčiau tokio draugo bigsmile.gif Kur tokį rast? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 03 04, 19:23)
As netikiu kad gali buti paprasta draugyste tarp vyru ir moteru  schmoll.gif  schmoll.gif
Nebent jie giminaiciai arba vyras gejus. kitu atveju, tai neimanoma. schmoll.gif  schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 03 10, 13:20)
Ooo kaip norėčiau tokio draugo  bigsmile.gif Kur tokį rast?  biggrin.gif

Kiek reikia, pametesiu pora lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siaip ieskoti nereikia, tik apsizvalgykit apie save ir pamatysit mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 10, 21:10)
Kiek reikia, pametesiu pora  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Siaip ieskoti nereikia, tik apsizvalgykit apie save ir pamatysit  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Gerokai perdedi. Pvz. aš ko gero nepažįstu nei vieno homoseksualaus asmens, o jei ir pažįstu to nežinodama, vadinasi ant kaktos neparašyta. Tik etiketes klijuoti žmonės visada greiti, bet dažniausiai tai ir tėra niekuo nepagrįstų "pletkų" lygyje.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 10, 22:10)
Kiek reikia, pametesiu pora  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Siaip ieskoti nereikia, tik apsizvalgykit apie save ir pamatysit  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Keista, bet nematau, nors labai norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai įmanoma ir neateina jokia trauka, na būnat tik draugais ir tiek, vienam draugui teko pabroliu pabūt, vyras neprieštaravo, o kai artimiau susipažino tai ir išleidžia kartu išeit kavos atsigert be jokio pavydo...
Atsakyti
Gali. Jei nėra fizinės traukos.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 10, 20:22)
Gerokai perdedi. Pvz. aš ko gero nepažįstu nei vieno homoseksualaus asmens, o jei ir pažįstu to nežinodama, vadinasi ant kaktos neparašyta. Tik etiketes klijuoti žmonės visada greiti, bet dažniausiai tai ir tėra niekuo nepagrįstų "pletkų" lygyje.

as ir neklijuoju jkoiu etikeciu tiesiog zinau kelis.
O eidamas gatve tikrai nezinai, kas per zmogus eina. Bet yra tam tikri kriterijai pagal kuriuos galima atpazinti.
tiesiog kai nesi su tuo susidures apie tai ir negalvoji
Atsakyti