Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali vyras ir moteris būti tik draugais

negali schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasytea77 @ 2009 03 12, 20:39)
negali schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
pritariu!
Tarp vyro ir meters draugystes jokios buti negali schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , nes jisai i ja visada ziures kaip i sekso objekta doh.gif doh.gif . pati to issitikinau...
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 03 12, 21:27)
drinks_cheers.gif
pritariu!
Tarp vyro ir meters draugystes jokios buti negali schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , nes jisai i ja visada ziures kaip i sekso objekta doh.gif  doh.gif . pati to issitikinau...

Jei atsirado vienas koks kuriam pasirodėt verta įsitempti į lovą, nekalbėkit už visus. Turiu kelias drauges ir jokių minčių apie seksą nebuvo kilę, nėra fizinės traukos. Mažų mažiausiai kvaila rėkaut kad vyras ir moteris negali būti draugai. Arba gyvenimo patirtis maža, arba esat likimo nusriausta jei draugų vyrų neturit.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 13, 09:39)
Jei atsirado vienas koks kuriam pasirodėt verta įsitempti į lovą, nekalbėkit už visus. Turiu kelias drauges ir jokių minčių apie seksą nebuvo kilę, nėra fizinės traukos. Mažų mažiausiai kvaila rėkaut kad vyras ir moteris negali būti draugai. Arba gyvenimo patirtis maža, arba esat likimo nusriausta jei draugų vyrų neturit.

Jus labai klistate, as turejau viena drauga daug metu, jisai taip pat draugas buvo mano vyro, niekada gyvenime nepagalvociau kad as jam patinku kaip moterys doh.gif doh.gif , ir as su jo nemegojau, prasau neizeidineti! jisai kada prisigere pradejo ziaurei kabinetis prie manes ir buciotis, nevalivas! Man buvo skaudu kad jisai taip padare, bet po to ivikio visa draugyste buvo baikta.

O jus gal pusiu moterys, kad vyru draugu neturite! g.gif g.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 03 11, 21:41)
as ir neklijuoju jkoiu etikeciu tiesiog zinau kelis.
O eidamas gatve tikrai nezinai, kas per zmogus eina. Bet yra tam tikri kriterijai pagal kuriuos galima atpazinti.
tiesiog kai nesi su tuo susidures apie tai ir negalvoji

Ar tie, kuriuos žinai, yra Tau tai tiesiai pasakę? Kriterijai neretai apgauna.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 13, 08:39)
Turiu kelias drauges

o ką tu vadini draugėmis? ką su jom veiki, kada susitinki ?
Atsakyti
As esu isitikinus, kad gali buti draugais. Pati turiu drauga, kuriam galiu papasakoti viska, kalbeti ivairiausiomis temomis, vienas kitam patarti, pasiguosti del meiles srities reikalu lotuliukas.gif thumbup.gif Zinoma gali but ir apsimeteliu tavo draugu, kad priartetu prie taves, bet daugiau ir artimiau su juo bendraujant, tokie ketinimai juk pasidaro akivaizdus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mugniuke @ 2009 03 14, 23:27)
As esu isitikinus, kad gali buti draugais. Pati turiu drauga, kuriam galiu papasakoti viska, kalbeti ivairiausiomis temomis, vienas kitam patarti, pasiguosti del meiles srities reikalu  lotuliukas.gif  thumbup.gif Zinoma gali but ir apsimeteliu tavo draugu, kad priartetu prie taves, bet daugiau ir artimiau su juo bendraujant, tokie ketinimai juk pasidaro akivaizdus  ax.gif

O taip, ypač meilės srities reikalai dažniausiai ir būna gvildenami tokiose artimose vyrų ir moterų "tik" draugystėse. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 15, 11:29)
O taip, ypač meilės srities reikalai dažniausiai ir būna gvildenami tokiose artimose vyrų ir moterų "tik" draugystėse.  biggrin.gif

Na manau per tiek laiko jau butu isaiskeje ar tai "tik" draugyste ar ne
Atsakyti
QUOTE(Mugniuke @ 2009 03 15, 13:46)
Na manau per tiek laiko jau butu isaiskeje ar tai "tik" draugyste ar ne

O kiek dešimtmečių jau praėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 15, 17:22)
O kiek dešimtmečių jau praėjo? g.gif

Vienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 03 13, 22:10)
o ką tu vadini draugėmis? ką su jom veiki, kada susitinki ?

Moteris su kuriom sieja dvasinis ryšys, bet nėra fizinės traukos. Nors, viena yra mano buvusi. Susitinkam išgerti kavos ar per gimtadienius, pasikalbam, jei reikia pateikiam savo nuomones kaip priešingos lyties atstovai rūpimais klausimais ir grįžtam pas savo antras puses jei susitinkam be jų. Taip pat galiu eiti su jomis į kiną, klubą. Jos man gražios, bet galvoj nėra minties kad norėčiau įsiverst į lovą, tad bendraujam be slaptų minčių.
O cattivai atsakau - per klaidas nelabai supratau ką norėjai pasakyti. Draugų vyrų turiu kiek daugiau nei moterų, tad vargu ar esu pusiau moteris.
Atsakyti