Dekui Cipciukas uz paaiskinima
Tuoj bandau
Cia nudazyti kotukai, susmaigsciau ant ilgu pagaliuku, ir sumerkiau i slovikus
Nudziuvo per kokias 4 val. tada taip pat daziau grybu "kepures". Beje kotukus aptepus glajumi mirkiau i tokius spalvotus zirniukus (buna pirkti tortu papuosimui skirti), dar kitus mirkiau i zalias kokoso drozles, graziai abieji gavosi

Nu va o cia rezultatas galutinis
Tokius grybukus dukra pardavinejo Kaziuko mugeje mokykloj
Per 10 min. ispirko visus


Cia nudazyti kotukai, susmaigsciau ant ilgu pagaliuku, ir sumerkiau i slovikus



Nu va o cia rezultatas galutinis




QUOTE(labutis @ 2008 10 10, 17:04)
Nu va o cia rezultatas galutinis
Tokius grybukus dukra pardavinejo Kaziuko mugeje mokykloj
Per 10 min. ispirko visus



Oho kaip gražiai atrodo

Aš užvakar kepiau grybukus, bet nepuošiau jų. O kokio jie dydžio? Aš turiu keptuvę kur telpa 8 grybukai, bet jie tokie labai nedideli

As tai tiek nevargstu, bet grybai vistiek grazus iseina. Nudazau ir i kiausiniu deklus sudedu

QUOTE(plateau @ 2008 10 10, 18:44)
As tai tiek nevargstu, bet grybai vistiek grazus iseina. Nudazau ir i kiausiniu deklus sudedu 

Bandziau ir as i kiausniu dekla deti, bet krypsta tie grybukai, sunku taip tiksliai istatyti, prisilecia sonai, prikimba prie to deklo


Labuti, wow, kiek daug grybukų
, kokie faini
. Aš irgi esu darius kartą grybukus, bet nusivyliau savo receptu, sakiau gyvenime daugiau nedarysiu - gan kietoki gavosi
. O kaip taviškiai ar nekieti (turiu omeny patį grybuko vidų). O tai tu formoj kepei? Gal receptuku pasidalintum
Gal kada dar sudurniuočiau pasidaryt, nes kai juos pamatau silpna daros, kaip norisi, o darbo prie jų tai daug 
Aš kai kotelius nuglazūravau tai juos džiovinau, pastačius grybukus ant galvučių didelėje lėkštėje, į kurią pripyliau cukraus - puikiai stovėjo, o galvas kai aptepiau tai sudėjau į kiaušinių dėkus. Įdėsiu keletą proceso fotkių, gal kam pravers idėjos (na, neužmėtykit akmenimis, jei ką - čia mano pirmieji grybukai, beje vienintelį kartą ir dariau):












Aš kai kotelius nuglazūravau tai juos džiovinau, pastačius grybukus ant galvučių didelėje lėkštėje, į kurią pripyliau cukraus - puikiai stovėjo, o galvas kai aptepiau tai sudėjau į kiaušinių dėkus. Įdėsiu keletą proceso fotkių, gal kam pravers idėjos (na, neužmėtykit akmenimis, jei ką - čia mano pirmieji grybukai, beje vienintelį kartą ir dariau):




QUOTE(RiMami @ 2008 10 10, 21:51)
jei ką - čia mano pirmieji grybukai, beje vienintelį kartą ir dariau):
ner ka cia kritikuoti


Kepiau pagal recepta is pirmo puslapio

5 kiausianiai
200g sviesto ar margarino
200g grietines
2 stikl. cukraus
rugsteles
sodos
druskos
miltu
RiMami, tikrai kieti nesigavo, labai geras receptas, tik pagal ji visada ir kepu. Grybukus kepiau formoje



QUOTE(labutis @ 2008 10 11, 09:12)
Kepiau pagal recepta is pirmo puslapio
RiMami, tikrai kieti nesigavo, labai geras receptas, tik pagal ji visada ir kepu. Grybukus kepiau formoje
Tu ziuriu kepi atskirai kotukus ir kepureles, tau reik kietesnes teslos kad suminkyti, ane? Gal todel kietesni ir iseina, nu bet skaniai atrodo
nemanau kad paliko nesuvalgyti 

RiMami, tikrai kieti nesigavo, labai geras receptas, tik pagal ji visada ir kepu. Grybukus kepiau formoje



Aha, suvalgyti tai greit buvo



Labuti, o kokia tešlos konsistensija turi būti pagal tavo receptą? Tokia gal kaip pyraginė-tirštoka?
