Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos su kūdikiu

QUOTE(Dizaster @ 2010 03 01, 02:22)
Norejau paklausti, gal kuriai nors is mamyciu teko keliauti atostogauti i uzsieni su mazyliu, kuriam maziau nei vieneri metukai.
Jei taip, tai kaip pasiseke? Kaip tokie maziukai pakelia skrydi lektuvu - ar nesijaucia blogai? Kokiu dar problemu iskilo keliones metu. Jei gyvenot viesbutyje, ka daret su maziuko maitinimu?

Mums teko, ir visai neseniai, bebūnant užsienyje merginai suėjo 10 mėn. Skrydį pirmyn ir atgal atlaikė puikiai - tik įsėdus duodavau MP, ir bevalgant užmigdavo. Nubudus žaizdavome ir kitaip užimdavome. Su maitinimu turėjome problemų - manau dėl aklimatizacijos, pirmą savaitę nevalgė praktiškai nieko išsyrus MP. Antros savaitės gale pradėjo valgyti daržovienes (daržoves imdavome iš dietinio bufeto ir įdėdavome mėsytės iš Hipp), o kruopienes virdavau pati kambaryje (turėjau elektrinę vyryklę). Dar pasiėmę buvome jogurtuko, barankyčių, vaisių paimdavome iš restorano.
Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, jog iki tikro poilsio buvo toli - buvo toks amžius, kai viskas įdomu, visko reikia, ir reikia pastovaus judesio. Taigi patarimas, jei galite, pasiimkite močiutę ar dar ką nors, kas galėtų jus pavaduoti. Na pav. užmigus vakare, kad kartu su vyru galėtumėte dviese nueiti vakarines programos pažiūrėti, ar šiaip ramiai pasėdėti.
Atsakyti
as su 5 men. mazaja dviese skridom i Kreta. Isitikinus, viskas priklauso nuo mamos poziurio... smile.gif Vaikas super jautesi, mama laiminga ir jokiu bedu. gaila mamyciu kurios tarp 4 sieniu uzsidaro....bet kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeba @ 2010 06 20, 11:27)
as su 5 men. mazaja dviese skridom i Kreta. Isitikinus, viskas priklauso nuo mamos poziurio... smile.gif Vaikas super jautesi, mama laiminga ir jokiu bedu. gaila mamyciu kurios tarp 4 sieniu uzsidaro....bet kiekvienam savo 4u.gif

O man gaila tų kūdikių, kuriuos mamos tąso po svečias šalis. Tikrai nedrįsčiau rizikuoti vaiko sveikata ir vežtis į kokį Egiptą ir pan. Be to, koks ten poilsis su lialium, kurį visą laiką turi nešioti ant rankų, saugoti nuo saulės ir pan. Tačiau vėlgi - kiekvienai savo..
Atsakyti
sveikutes,

na ir as nebeiskenciau beskaitydama doh.gif kokiu cia komentaru yra doh.gif esu triju vaiku mama vyriausiam 8 m. maziausiam 2 men. ir planuojame kelione prie juros porai savaiciu. sunkumu tikrai su tokiais maziukais nera. kai gime pirmas vaikiukas keliavom jau nuo 2 sav. tas pats buvo ir su antru ir su treciu. daiktu tikrai nera tiek jau daug tik reikia gerai viska susiplanuoti, ka imsi kiek ir panasiai. turim universala bet jame dar ir vietos lieka kai susikrauna daiktai ir tikrai nera butinybes susideti puse namu. o kaip viena mamyte rase kol vaikui sueis metai pamirskit atostogas doh.gif toli grazu nereikia pamirsti keliaukit ir megaukites, tik daugiau pasitikekit savo jegom. o kelioniu metu vaikiukams vistiek stengiames kiek imanoma labiau suteikti reikiamas salygas ir nera jie jokie tarzaniukai ar dar kazkokie negriukai lotuliukas.gif mes va tik siek tiek nerimaujama dell nusimatancios keliones kurios atideti ar nevykti nera galimybes. ji bus kai maziukui bus tik 7 menesiai, trukme 2 paros per oro uostus ir lektuvus. doh.gif va cia jau sunku.
o po lt keliauti su maziuku nera siais laikais sudetinga sustot galima jei kelias ilgas kelis kartus juk nera kkur skubet. ir vaikui geraqi ir jums gerai.
be to lialiukas jau valgo misinuka, ji pasiruosiu paprastai. jau kai ji pradejo valgyt man jokio vargo keliauti visa diena per miskus. prisipili i termosa vandens susidedi i indeli maistuko buteliuku pora svaraus vandens buteliukams isplauti ir pirmyn. tikrai jokio diskomforto nesukele, nes misinuka psigaminu pries pat maitinima.nuo uodu ant vezimo yra tinklelis o jei buna ne vezime tada tiesiog abu su teveliu juos baidom ir viskas. neverta uzsidaryti tarp keturiu sienu ir bijoti ta vaikuti i lauka iskisti ne prie namu. taigi tik drasiau ir viskas 4u.gif
Atsakyti
na, bijoti sveika gal, tada geriau buni pasiruoses, reikiamu daiktu pririnkes, vaistuku, o keliauti reikia... mano sunelis pirma k. vaziavo prie juodosios juros su masina, kai buvo 11 menesiu. bigsmile.gif problemu neiskylo. Dabar dukra vezames jai 9 men. bus. na irgi galvoju ka reikia pasiimti. bet jauciu, kad jei pati nestresuosiu tai vaikas ramus bus. reikia i pasaugoti, bet ir cia namuose nuo visko saugai, o ten nuo kitu dalyku reikia saugotis.
argi juros klimatas vaikui nera naudingas? man jokie restoranai nerupi, man tik juros reikia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 06 28, 18:10)
O man gaila tų kūdikių, kuriuos mamos tąso po svečias šalis. Tikrai nedrįsčiau rizikuoti vaiko sveikata ir vežtis į kokį Egiptą ir pan. Be to, koks ten poilsis su lialium, kurį visą laiką turi nešioti ant rankų, saugoti nuo saulės ir pan. Tačiau vėlgi - kiekvienai savo..


kai pradėsit pušt nuo būvimo namie, kitaip galvosit mirksiukas.gif

Būtų pinigų važiuočiau smile.gif
Kolkas tik sodyboj buvom kelias dienas, be elektros, patogumų ir pan, ežeras šalia. Ir ką ir faina.

Ir galėčiau paprieštaraut, koks čia poilsis jei ištiai apie vaiką kur pas močiutę paliktą galvoji.

Aišku kiekvinam savo. Nenoriu čia burbėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 06 30, 09:17)
mano sunelis pirma k. vaziavo prie juodosios juros su masina, kai buvo 11 menesiu. bigsmile.gif problemu neiskylo. Dabar dukra vezames jai 9 men.


Sveikos, mes irgi planuojam kelione masina, tik norejau paklausiti - kaip vaikai istveria toki kelia sedeti kedutese? nes si problema mane labiausiai gasdina! ax.gif Aciu uz ats.
Atsakyti
QUOTE(Liurga @ 2010 08 16, 09:04)
Sveikos, mes irgi planuojam kelione masina, tik norejau paklausiti - kaip vaikai istveria toki kelia sedeti kedutese? nes si problema mane labiausiai  gasdina!  ax.gif Aciu uz ats.


mes praeita savaite vel grizom ish pajūrio, pirma kart buvom kai dukrytei buvo 2 savaites. ir si karta viskas buvo šaunu -tik viena problema -dukryte nekencia lopshio biggrin.gif tai ir išeidavom iš namu su daina ir gįšdavom .
Musu lopšys prisegamas automobilije ir su šleikutėm. tai kelioneje problemu perdauk nebuvo iki palangos, na tik pradžioje kai mergyte protestavo prieš šleikutes. Nežinau kaip dėl kedutes. Gal jus imkit kokia laisvesne ir kuri gulstesne yra? ax.gif
Atsakyti
Mes turejom nuvaziuoti apie 1000km per para laiko. Taip pat bijojau, kaip mazoji issedes visa laika keduteje. Nupirkau specialiai masinai zaisliuku. Ir nieko, istvere ir neatrode labai jau pervargusi thumbup.gif didesne dali miegojo. Aisku, nevaziavom istisai. Sustodavom kas pora valandeliu, pasededavom, leisdavom jai issitiesti masinoje ant sedynes ar lauke ant pievutes patiese dekuti. Maitinau pati, tai juo labiau jokiu problemu nebuvo. Taip kad, tik noro reikia ir sudaryti vaikui salygas ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Na ziuresim, kaip mum cia seksis!!! Manau, mama tures but labai isradinga, kad vaikui nepraiilgtu kelione mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaziavom su savo mazyliu, kai jam buvo truputi virs 6 men. Kelione buvo ilga, beveik 2500 km. Vaikas kelione atlaike gerai. Mes vezemes lopsi, kuris fiksuojasi automobilyje ir kedute. Lopsy jis miegojo, o keduteje sedejo, kai nemiegojo.
Atsakyti
Sveikos mamytes ,jungiuosi su klausimu .Ar kas ilsejotes Turkijoje su 8-10men. kudikiu,kaip su tyrelemis.Ar galima kurortiniuose miesteliuose nusipirkti kokio hipp'o ar panasiai.Koki banana tai galima bus rasti restorane,bet kaip su mesiskomis ir darzoviu kosemis ,o ir su pieniskomis,negi reiketu is Lietuvos viska vestis.
Atsakyti